|
Turkcell internet anormal hızlı bitiyor
-
-
Senelerdir yazarım.
Bu Turkcell in sağı solu belli olmaz Herşey beklenir -
imkansız
-
Öncelikle geçmis olsun arkadasim. Bu olay bildigim kadari ile internet hizi ile alakali bir durum olabilir. Ama şoyle bir durum da var. Bu biraz da hangi firmanin yakiti daha cok menzili var gibi soyut bir sey. 2 operatorden de sen 1 gb download yaptiginda daha fazla veri gitmesi mumkun degil.
Instagramda ayni veriyi kullandigindan nasil emin oldun onu anlayamadim. -
yıllar önce bu mevzuya uyanıp türk telekoma geçmiştim türkcell 1 kb yı 100 kb olarak hesaplıyor yani senin kullandığın data ne olursa olsun 100kb üzerinden hesaplanıyor
-
Faturasızda dediğin gibi
faturalıda 1kb olarak ücretlendiriliyor
-
telefonun data kullanımı bölümü yok mu karşılaştır. böyle bir saat instagramda takıldımla olmaz bu iş. -
Faturasızda 100kb atlayarak tüketimi sayması nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Tt faturalı kullanıyorum turkcell faturasız.
-
-
Nasıl bir boş muhabbet bitmiyor gitti her yerden yine hortluyor -
100 KB altı tüketim yapıp bağlantıyı kestiğinde ücretlendirme 100 KB olarak yapılır, ama kullanılan bağlantıda 100KB üstü kullanım olduğu için bunun önemi kalmaz.
Telefonunuzun veri sayacından karşılaştırın. Böyle bir şey imkansız.
Süreye göre ölçüm olmaz. O sürede video mu izledin, fotoğraf mı baktın, reels mi izledin ne yaptın, çok fazla değişken var. 5G ile 4 dakika içinde 10GB kotayı doldurabiliyorum mesela. 4G ile saat sürüyor. Ama kotayı dolduran kullanılan veri miktarı, süre değil.
-
211 mb varken indirme yaptım .
sistemleri algılayana kadar indirme devam etti 329 Mb veri kullanmış oldum .
Bundan önce de dosta indirdim dosya boyutu kadar sistemlerinde düşüm oldu
-
iki arkadaş turkcell deneyi yaptı.
turkcell'in 10 gb interneti ile 22 bölüm friends dizisi bölümü izlenebilirken, bulgaristan operatörü viva'nın 10 gb'ı ile 38 bölüm friends dizisi izlenebildi.
deney, iki operatörde de 360p kalitesinde izlendi ve arka plan verileri kapalıydı
X'te Haber Report: "İki arkadaş Turkcell deneyi yaptı. Turkcell'in 10 GB interneti ile 22 bölüm Friends dizisi bölümü izlenebilirken, Bulgaristan operatörü Viva'nın 10 GB'ı ile 38 bölüm Friends dizisi izlenebildi. Deney, iki operatörde de 360p kalitesinde izlendi ve arka plan verileri kapalıydı.https://t.co/An1iyKUW6l" / X
-
Turkcellin hile yaptığı %100 gerçek ne saçmalıyorsun
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
100 KB altı tüketim yapıp bağlantıyı kestiğinde ücretlendirme 100 KB olarak yapılır, ama kullanılan bağlantıda 100KB üstü kullanım olduğu için bunun önemi kalmaz. Telefonunuzun veri sayacından karşılaştırın. Böyle bir şey imkansız. Süreye göre ölçüm olmaz. O sürede video mu izledin, fotoğraf mı baktın, reels mi izledin ne yaptın, çok fazla değişken var. 5G ile 4 dakika içinde 10GB kotayı doldurabiliyorum mesela. 4G ile saat sürüyor. Ama kotayı dolduran kullanılan veri miktarı, süre değil. |
Benzer içerikler
- numara engelleme kaldırma kodu
- turkcell faturaya yansımadan ek paket alma
- balkanlar e sim
- yeni sim kartı taktım servis yok diyor
- turkcell tek numara iki sim kart
- ağda kayıtlı değil ne demek
- vowifi nedir
- turkcell telefon kiralama
- gizli numaradan arama
- esim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X