Şimdi Ara

Turkcell internet anormal hızlı bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün özellikle denedim. Türk Telekom 1 gb instagram takıldım bolca uzun süre sonra bitti. Fakat türkcell ile instagram takıldım şartlar çok yakın hızlarda tt daha önde olmasına rağmen ve yükleme hızı tt daha iyi olmasına rağmen turkcell yarısı kadar sürede 1gb interneti bitirdi.
    Bu konunun hurafe olduğunu düşünürdüm turkcell için denilen ama doğru geldi.

• 100 KB altı tüketim yapıp bağlantıyı kestiğinde ücretlendirme 100 KB olarak yapılır, ama kullanılan bağlantıda 100KB üstü kullanım olduğu için bunun önemi kalmaz.

Telefonunuzun veri sayacından karşılaştırın. Böyle bir şey imkansız.

Süreye göre ölçüm olmaz. O sürede video mu izledin, fotoğraf mı baktın, reels mi izledin ne yaptın, çok fazla değişken var. 5G ile 4 dakika içinde 10GB kotayı doldurabiliyorum mesela. 4G ile saat sürüyor. Ama kotayı dolduran kullanılan veri miktarı, süre değil.

• Senelerdir yazarım.
    Bu Turkcell in sağı solu belli olmaz Herşey beklenir
  • imkansız

• Öncelikle geçmis olsun arkadasim. Bu olay bildigim kadari ile internet hizi ile alakali bir durum olabilir. Ama şoyle bir durum da var. Bu biraz da hangi firmanin yakiti daha cok menzili var gibi soyut bir sey. 2 operatorden de sen 1 gb download yaptiginda daha fazla veri gitmesi mumkun degil.
    Instagramda ayni veriyi kullandigindan nasil emin oldun onu anlayamadim.
  • yıllar önce bu mevzuya uyanıp türk telekoma geçmiştim türkcell 1 kb yı 100 kb olarak hesaplıyor yani senin kullandığın data ne olursa olsun 100kb üzerinden hesaplanıyor

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt

Faturasızda dediğin gibi

faturalıda 1kb olarak ücretlendiriliyor

• telefonun data kullanımı bölümü yok mu karşılaştır. böyle bir saat instagramda takıldımla olmaz bu iş.
  • AMC A kullanıcısına yanıt

Faturasızda 100kb atlayarak tüketimi sayması nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Tt faturalı kullanıyorum turkcell faturasız.

• teste başlamadan önce

test bittikten sonra

anormal bir harcama yok

• Nasıl bir boş muhabbet bitmiyor gitti her yerden yine hortluyor
  • circassianman kullanıcısına yanıt

100 KB altı tüketim yapıp bağlantıyı kestiğinde ücretlendirme 100 KB olarak yapılır, ama kullanılan bağlantıda 100KB üstü kullanım olduğu için bunun önemi kalmaz.

Telefonunuzun veri sayacından karşılaştırın. Böyle bir şey imkansız.

Süreye göre ölçüm olmaz. O sürede video mu izledin, fotoğraf mı baktın, reels mi izledin ne yaptın, çok fazla değişken var. 5G ile 4 dakika içinde 10GB kotayı doldurabiliyorum mesela. 4G ile saat sürüyor. Ama kotayı dolduran kullanılan veri miktarı, süre değil.

• Turkcell internet anormal hızlı bitiyor

211 mb varken indirme yaptım .

sistemleri algılayana kadar indirme devam etti 329 Mb veri kullanmış oldum .

Bundan önce de dosta indirdim dosya boyutu kadar sistemlerinde düşüm oldu

• iki arkadaş turkcell deneyi yaptı.

turkcell'in 10 gb interneti ile 22 bölüm friends dizisi bölümü izlenebilirken, bulgaristan operatörü viva'nın 10 gb'ı ile 38 bölüm friends dizisi izlenebildi.

deney, iki operatörde de 360p kalitesinde izlendi ve arka plan verileri kapalıydı
    X'te Haber Report: "İki arkadaş Turkcell deneyi yaptı. Turkcell'in 10 GB interneti ile 22 bölüm Friends dizisi bölümü izlenebilirken, Bulgaristan operatörü Viva'nın 10 GB'ı ile 38 bölüm Friends dizisi izlenebildi. Deney, iki operatörde de 360p kalitesinde izlendi ve arka plan verileri kapalıydı.https://t.co/An1iyKUW6l" / X

• maaart M kullanıcısına yanıt

Turkcellin hile yaptığı %100 gerçek ne saçmalıyorsun

• mehxpal M kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.