Vodafone Faturalı hattı devir etme ücreti nasıl ve ne kadar ödeniyor bilen var mı? Taksitle mi tek seferde mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Vodafone Faturalı hattı devir etme ücreti nasıl ve ne kadar ödeniyor bilen var mı? Taksitle mi tek seferde mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturalı Hat DEVİR İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 626,17 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır. Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 59,83 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Almıyor diye biliyorum. |
Zaten 3 tane hattım var, 4.yü de almayayım 🥰 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturasızda 50-60 TL gibi çok daha düşük bir ücrete devir yapılıyor deniyor. Benim merak ettiğim de şu: Ben şu an Vodafone'dan TT'ye geçiş yapacağım ve faturalıyım. Önce devir için Vodafone faturasıza geçsem, ardından hemen TT faturalıya hat taşıma yapabilir miyim? Faturasıza yeni geçiş yaptığım için hat taşıma için 30 gün falan beklemen lazım derler mi? Bunun için bir bekeme süresi var mıdır? |