Şimdi Ara

Turkcell Hat Devir İşlemi Ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müşteri hizmetlerini aradım tam fiyatı öğrenmek istiyorum çoğu zaman bayiler tarafından yüksek fiyat söylendiğinden. Sadece btk devir işlemini söyledi 29 lira olarak diğer ücretleri bayi kendisi belirliyor gibi bir ifade kullandı. Efendim o zaman bayi istediği kadar fiyat çekebilir dedim evet hizmet bedeli olarak ek ücret alabilirler dedi. Tamamen sallamasyon konuştuğunu anladıktan sonra telefonu kapattım.

Bilen var mı devir ücretlerini(faturasız hat)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Hat Devir İşlemi Ücretleri 2023

Turkcell hat devir işlemi, hat sahibi değiştirmek isteyen aboneler için uygulanan bir işlemdir. Hat devir ücreti, devir işleminin türüne ve hat durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Faturasız Hat Devir Ücreti Turkcell

Faturasız Turkcell hatları için devir ücreti ücretsizdir. Ancak, devir işlemi sırasında diğer ücretler (örneğin, borç kapatma ücreti) talep edilebilir.

Faturalı Hat Devir Ücreti Turkcell

Faturalı Turkcell hatlarının devri için uygulanan ücret, sözleşme durumuna göre belirlenir. Faturalı hat devir ücreti 2023 yılında şu şekildedir:

• 12 aydan kısa kalan sözleşmeler için: 100 TL
    • 12 aydan fazla kalan sözleşmeler için: 50 TL

Turkcell Hat Sahibi Değiştirme Ücreti

Turkcell hat sahibi değiştirme ücreti, hat devir işleminin bir parçası olarak alınır. Bu ücret, faturasız hatlar için ücretsizdir. Faturalı hatlarda ise yukarıda belirtilen sözleşme süresi şartları geçerlidir.

Turkcell hat devir işlemi için gerekli belgeler ve işlemler hakkında detaylı bilgi almak için Turkcell müşteri hizmetlerine başvurabilir veya resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • turktelekom için bildiğimi anlatayım büyük ihtimalle turkcell de aynıdır.

Şimdi hat faturasız için devir işlemi tek seferde sıfır hat ücreti gibi ücret yansıtılarak geçiş yapılıyor. Yani yeni hat aldığında onun iletişim vergisi şube karı hat aktivitasyon ücreti vs eklenerek tek seferde ödüyorsunuz. Yılbaşından önce turktelekomda 180tl civarı çıkıyordu (şuan 2x isterler büyük ihtimalle). Eğer faturalıdan faturasıza geçtiyseniz 3 ay sonra devir işlemi yapabilirsiniz. Aynı ücretler faturali için de taahhüt bozularak taahhüt cezası ödenerek hat ücretleri ise yeni faturalı paketinize taksitle bölünerek eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 28 Ocak 2023; 15:1:59 >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    490 dediler tövbe ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone hat devir ile ilgili
    7 ay önce açıldı
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone hat devri
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.