Şimdi Ara

turkcell faturalı hattımı nasıl dondururum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bu fatura muazzam derece artıyor.geçen ay223 tl
    şimdi ikigün olmasına rağmen 33 tl yi aştı.

bu hattımı dondurabilmem mümkünmü

• -bir yerde yanlis bisey yapiyorsunuz bende kampus kullaniyorum ( genc paketi var ) 25-30 tl arasinda geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
    arkadşlar bu fatura muazzam derece artıyor.geçen ay223 tl
    şimdi ikigün olmasına rağmen 33 tl yi aştı.

bu hattımı dondurabilmem mümkünmü

Canım Turkcell kullanmak zorunda misiniz? Numara taşıma bu yüzden var. Memnun olmayan başka bir operatöre taşınıyor. Siz de taşının Vodafone'a (avea tavsiye etmiyorum) memnun olmazsanız geri dönersiniz 3 ay sonra. Bu arada numara dondurma diye birşey var. Siz arama yapamıyorsunuz ama sizi arayabiliyorlar. Sanırım Turkcell extra'ya gitmek gerekiyor ya da 4440532'yi aramak gerekiyor. Ama detayları bilmiyorum. Yani numarayı kısıtlarken, ileride tekrar açtırmak isterseniz, tekrardan vergi alıyorlar mi bundan emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: facelesstr

-bir yerde yanlis bisey yapiyorsunuz bende kampus kullaniyorum ( genc paketi var ) 25-30 tl arasinda geliyor :)

223 tl fatura geldi

sırf bu genç opsiyon paketini almadım dieye yazıklar olsun

3 gün oldu 33 tl oldu bu ne yaa konuşmuyoruz etmiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
    quote:

Orijinalden alıntı: facelesstr

-bir yerde yanlis bisey yapiyorsunuz bende kampus kullaniyorum ( genc paketi var ) 25-30 tl arasinda geliyor :)

223 tl fatura geldi

sırf bu genç opsiyon paketini almadım dieye yazıklar olsun

3 gün oldu 33 tl oldu bu ne yaa konuşmuyoruz etmiyoruz

Belli ki çok mesaj atıyorsunuz. Işte ben de bunu diyorum. Numarayı dondurmak yerine, vodafone'a taşının. Sadece 35kontore cep dolusu mesaj paketi satın alarak, 1ay boyunca HER YÖNE , günlük 100 tane mesaj atma hakkı kazanın.. (aylık maksimum 3000adet ediyor)
  • Dondurmana gerek yok, 12,5 Tl yi geçmeyen tutarı turkcell faturalandırmıyor. Bu; 3 ay sürüyor, 3 ayda bir fatura ödersin.
  • dostum valla hesap kesiminden 3 gün oldu geçeli yeni sıfırlandı fatura ama şuan mebla 34TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturasız hat alıcam ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.