Şimdi Ara

Faturalı hat mı faturasız hat mı kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Faturalı Hat mı Faturasız Hat mı: Bilmeniz Gerekenler

Cep telefonu kullanımı söz konusu olduğunda, faturalı hatlar ve faturasız hatlar arasında tercih yapmak kafa karıştırıcı olabilir. Her iki seçeneğin de kendine özgü avantajları ve dezavantajları olduğundan, sizin için en uygun olanı belirlemek önemlidir.

Faturalı Hatlar

• Düzenli Aylık Ödemeler: Faturalı hatlarda, kullanımınız için belirli bir tarihten sonra düzenli olarak bir fatura alırsınız. Faturanız, aradığınız dakika, gönderdiğiniz mesajlar ve kullandığınız veri miktarını içerir.
    • Sınırsız Hizmetler: Birçok faturalı hat planı, aylık sabit bir ücret karşılığında sınırsız görüşme, mesajlaşma ve veri sunar. Bu planlar, yoğun kullanıcılar için uygun maliyetli bir seçenek olabilir.
    • Kredi Kontrolü: Faturalı hatlar genellikle bir kredi kontrolü gerektirir, bu nedenle kötü bir kredi geçmişiniz varsa onaylanmayabilirsiniz.
    • Taahhüt İhtiyacı: Faturalı hatlar genellikle 12 veya 24 aylık bir sözleşme süresine sahiptir. Bu süre boyunca sözleşmeyi feshetmeniz durumunda ceza ödemeniz gerekebilir.

Faturasız Hatlar

• Ön Ödemeli Hizmetler: Faturasız hatlarda, kullanımınız için önceden ödeme yaparsınız. Bakiyeniz bittiğinde, daha fazla kredi yüklemeniz gerekir.
    • Esneklik: Faturasız hatlar esnektir ve herhangi bir zamanda ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Taahhüt gerektirmezler.
    • Kredi Kontrolü Yok: Faturasız hatlar için genellikle bir kredi kontrolü gerekmez, bu nedenle onaylanma olasılığınız daha yüksektir.
    • Maliyet Kontrolü: Bakiyenizle kullanımınızı kontrol edebileceğiniz için faturasız hatlar maliyetlerinizi yönetmenize yardımcı olabilir. Ancak, yoğun kullanım için daha pahalı olabilirler.

Faturalı Faturasız Farkı

Faturalı ve faturasız hatlar arasındaki temel fark, ödeme yönteminde yatmaktadır. Faturalı hatlarda, kullanımınız için aylık olarak fatura alırsınız, faturasız hatlarda ise önceden ödeme yaparsınız. Faturalı hatlar genellikle sınırsız hizmetler sunarken, faturasız hatlar daha fazla esneklik ve maliyet kontrolü sağlar.

Hangi seçeneğin sizin için en uygun olduğuna karar vermek için aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Kullanım alışkanlıklarınız
    • Bütçeniz
    • Esnekliğe ihtiyacınız var mı
    • Kredi puanınız
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Faturasızda benim kullanım miktarıma göre (80-100GB) hiçbir operatörde paket yok. O yüzden el mahkum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Ekim 2019; 20:35:42 >
  • hayat güzel faturasız hep yol veriyorum faturalı da ise taahhüt var diye kullanıyorum fazla sinir ederler ise cayma bedeli neyse verip iptal ediyorum
  • faturasız
  • faturasız, çünkü paket kullanmıyorum
  • Faturasız. Elektrik,Su,Doğalgaz ve Ev interneti yetmiyormuş gibi birde Spotify,Netflix,Stadia,Origin Access gibi her şeyi ödemeye bağlayan servisler çıktı. Yakın gelecekti hiç bir şeye tam anlamıyla sahip olmayıp adeta kiralayacağız. Düşünün arabayı aldınız bir aylık faturasını ödeyemediniz gelip elinizden alıyorlar
  • Faturasız kullanıyorum paket bittiği zaman fazladan para alamasınlar diye ama faturalıya geçmeyi düşünüyorum bazı güzel paketler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturasız hat alıcam ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 hattım var, faturasız olandan daha başıma iş açılmış değil ama faturalılar sürprizlere gebe.
  • Faturalı çünkü faturasız paketler bana artık 35-40tl arası olmaya başladı. Şuanki paketim 30tl ve hediyelerle birlikte aylık 25gb kullanıyorum. XD
  • Sürpriz faturalardan gına geldiği için faturasız kullanıyorum
  • Faturalı uğraşamam faturasızla.
  • Turkcell de benim alacağım paketler faturasız da daha ucuz olduğu için faturasız. + Taahhüt e karşı biriyim
  • Faturalı çünkü internet beleş
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    faturalı mı beleş, genelde faturasızda olur böyle şeyler
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Genellemeyi bıraktık biz
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    ben de yanlış mı yazdı acaba dedim, gerçekten faturalı ve beleşmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 9 Ekim 2019; 12:33:9 >
  • Faturali kullaniyorum 3seneye yakin ama daha kullanmam heralde. Turkcelle gecesim var ama cezasi var tahhutden dolayi vakit geciriyoruz iste.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.