çok yer gezdim hepsi kullanılıp iptal edilmiş hatlarmış, öyle diyorlar. koskoca turkcellde hiç mi sıfır hat yok gerçekten? faturalı alıp faturasıza çevirebilirsin dediler de onun da maliyeti çok fazla. faturalı hattı faturasız yapıp öyle satmaları imkansız mı, bilgisi olan var mı?
Evet Çoğu bayi Yok diyor.. Ama Faturalı Hat dedinmi hemen oluyor.. Bence siz Turkcelle bir yazın. Bulunduğunuz bölge de bayii stok bakabilirlerse yönlendirirler sizi.
faturalı da yokmuş ki sıfır, bugun öğrendim... daha doğrusu sadece 0561 varmış onu da hiç sevemedim... turkcell o sekilde bilgi vermiyormus maalesef...
Tcellden online basvurun evinize getirsinler . Faturasiz getirmiyorlar mi onlarda?
Online başvuruda belki sonuç alırsınız.
emikemmiE
kullanıcısına yanıt
Turkcell şirket politikası gereği kontürlü hat satmak istemiyor. Ya yok diyor veya yüksek fiyat söylüyor. Yüksek fiyat söylemenin amacı dolaylı yoldan "Kontürlü hat satmak istemiyoruz" demektir.
Turkcell abonesi olarak kontürlü hat kullanmanın da yöntemleri var.
Vodafone bilgisayardan numara havuzuna bakıp veriyor geçen sene ben hiç kullanılmamış hat almıştım yarım saat aramışlardı
bana hiç kullanılmamış bir hat lazım, nasıl anlayabilirim bir numaranın daha önce kullanılıp kullanılmadığını ?
Ben bunun amacını anlayamadım
Kullanılmış bile olsa bir veya iki sene önce kapanmış hatlar olduğu için spam mesaj gelme olasılığı olmaz. Bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
biz bugün arkadaşa hat aldık aynı soruyu görevliye sorduk
ancak aldıktan sonra sizin ekranınıza girip daha önce ne zaman kapatılmış ne zaman kullanılmış onu o zaman görebiliriz dedi
0516 olan seri var sadece kullaniyorum memnunum sifir hat
scorpion20
kullanıcısına yanıt
Eski sahibinin alacaklıları vs aradığı için. Hele sıkıntılı ise her türlü bela.
circassianman
kullanıcısına yanıt
başıma gelmedi düşünemedim çok iyi anladım şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme