Şimdi Ara

TURKCELL İstediğin Numarayı Alma (Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
22.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil türkcell e geçicem ama kendi telsim numaramın 053_ lusunu istiyorum.Böyle bir imkanım varmı.Yani çok rağbet edilecek özel bi numara istemiyorum.Eğer istediğim no başkasında yoksa alabiliyormuyum.Yoksa gittiğim cepshopta hangi hatlar varsa onlardan birini seçmekmi zorundayım...

Acil yardımlarınızı bekliyorum.Yanlış yere açtıysam özür dilerim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell İstediğin Numarayı Alma (Acil Yardım)

Turkcell, istediğin numarayı alma imkanı sunarak sana özel bir iletişim deneyimi yaşatıyor. İster eski numaranı geri almak ister tamamen yeni bir numara seçmek iste, Turkcell'in sunduğu bu hizmet tam sana göre.

Nasıl İstediğin Turkcell Numarasını Alabilirsin?

İstediğin Turkcell numarasını almak için izleyebileceğin birkaç farklı yöntem bulunuyor:

• Yetkili Bayiler: Turkcell'in yetkili bayilerine giderek istediğin numarayı satın alabilirsin.
    • Online Mağaza: Turkcell'in online mağazasını ziyaret ederek istediğin numarayı seçebilir ve satın alabilirsin.
    • Müşteri Hizmetleri: Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni 532'yi arayarak istediğin numarayı talep edebilirsin.

Hangi Numaraları Seçebilirsin?

Turkcell, sana çok çeşitli numara seçenekleri sunuyor. İstediğin numarayı seçerken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurabilirsin:

• Doğum Tarihi veya Özel Günler: Önemli tarihlerini numaranda yansıtabilirsin.
    • Hatıralar: Sana özel anları veya kişileri hatırlatan numaralar seçebilirsin.
    • Kolay Hatırlanabilirlik: Numarayı kolayca hatırlayabileceğin ve başkalarına söyleyebileceğin seçenekleri tercih edebilirsin.

Süreci Hızlandırmak İçin İpuçları

İstediğin numarayı alma sürecini hızlandırmak için şu ipuçlarını takip edebilirsin:

• Erken Hareket Et: Yeni numara talepleri yoğun olabilir, bu nedenle istediğin numarayı almak için erken başvurman önerilir.
    • Alternatif Numaralar Belirle: İlk tercihin uygun değilse, alternatif numaraları da göz önünde bulundur.
    • Müşteri Hizmetlerine Ulaş: Müşteri Hizmetleri sana uygun numaralar bulma konusunda yardımcı olabilir.

Artık Turkcell'in "İstediğin Numarayı Alma" hizmetiyle istediğin numarayı kolayca seçebilir ve özel bir iletişim deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • faturalı hatta aynı numarayı seçme imkanı bulabilirsin galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

faturalı hatta aynı numarayı seçme imkanı bulabilirsin galiba
    Turkcell de bunun için biraz uğraşman gerekebilir. Sonuçta numaraların neredeyse çoğu satılık durumda. Yani turkcell bunu yapmıyor diye biliyorum. Numaranı sadece Vodafone'da seçebiliyorsun. Turkcell de böyle bir durumun olmadığını duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Turkcell de bunun için biraz uğraşman gerekebilir. Sonuçta numaraların neredeyse çoğu satılık durumda. Yani turkcell bunu yapmıyor diye biliyorum. Numaranı sadece Vodafone'da seçebiliyorsun. Turkcell de böyle bir durumun olmadığını duymuştum.

Alıntıları Göster
    seçtirmiyorlar... ben aradım özel numara istedigimi söyleidm şu an böyle bir hizmetimiz yok dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

seçtirmiyorlar... ben aradım özel numara istedigimi söyleidm şu an böyle bir hizmetimiz yok dediler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum...
    Eğer böyle bir imkan varsa. yardımcı olan olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukopat

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum...
    Eğer böyle bir imkan varsa. yardımcı olan olursa sevinirim...

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi illa numara seçmek istiyorsan, Vodafone ve ya Avea'yı tercih edeceksin. İstanbul'da yaşıyorsan Turkcell Extra'larda güzel numaralar bulman mümkün. Diğer illere gelene kadar numaralar seçiliyor. Bir de Turkcell olmasını istiyorsan Eylül ayına kadar numara taşınırlığını bekleyebilirsin. Böylece hem numaran değişmez hem Turkcell'e geçebilirsin.

• quote:

Dediğim gibi illa numara seçmek istiyorsan, Vodafone ve ya Avea'yı tercih edeceksin. İstanbul'da yaşıyorsan Turkcell Extra'larda güzel numaralar bulman mümkün. Diğer illere gelene kadar numaralar seçiliyor. Bir de Turkcell olmasını istiyorsan Eylül ayına kadar numara taşınırlığını bekleyebilirsin. Böylece hem numaran değişmez hem Turkcell'e geçebilirsin.

Alıntıları Göster
    Turkcell de böyle bir olayın olacağını uzun zaman önce duymuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Turkcell'de böyle bir olay yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim -- 3 Ağustos 2008; 11:33:36 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Turkcell'de böyle bir olay yok.

Alıntıları Göster
    aveada hiç yok avea güzel numarayı 40-50 hatta 100 e bile satıyor bir numaraya 100 kağıt verilmez vodafonenin güzel numarası yok çünkü numara ne kadar güzel olursa sohbet hattı gibi görülme olasılığı doğrudan artıyor turkcell numarası zaten her türlü karizma çünkü türkcell

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

aveada hiç yok avea güzel numarayı 40-50 hatta 100 e bile satıyor bir numaraya 100 kağıt verilmez vodafonenin güzel numarası yok çünkü numara ne kadar güzel olursa sohbet hattı gibi görülme olasılığı doğrudan artıyor turkcell numarası zaten her türlü karizma çünkü türkcell

Alıntıları Göster
    Teşkkürler arkadaşlar yorumlarınız için...
    hekim arkadaşım zaten telsim numaram güzel o yüzden türkcellde aynı numarayı arıyorum.Mecburen türkcelle geçmem gerekio.
    ARTIK öyle bi numara alıp sonra istediğim numara için başvurcam nabıyım...
    Güzel bi no için aslında40-50 ytl fark verilebilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukopat

hekim arkadaşım zaten telsim numaram güzel o yüzden türkcellde aynı numarayı arıyorum.Mecburen türkcelle geçmem gerekio.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: farukopat

Numara taşınabilirliğini bekle

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukopat

Numara taşınabilirliğini bekle

Alıntıları Göster
    Faturalı hatlarda istediğini alıyon ama Kontörlü alcaksan adamların elinde olan nnumaraları veriyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Faturalı hatlarda istediğini alıyon ama Kontörlü alcaksan adamların elinde olan nnumaraları veriyolar

Alıntıları Göster
    + Numara Değişikliği
    Herhangi bir sebepten mevcut numaranızı değiştirmek için hattınızı iptal ettirip yeni bir hat almanıza gerek yok. Üstelik aynı sim kartınızı ve kontörlü hat kullanıyorsanız hattınızdaki kontörleri de kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa;
    Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli.
    Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa;
    Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.

Numara değişikliği hizmeti, faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dâhil 3 YTL, kontörlü hatlar için 25 kontör olarak ücretlendirilmektedir

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/Hattiniz_ile_ilgili_islemler#tt3
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: satcell

+ Numara Değişikliği
    Herhangi bir sebepten mevcut numaranızı değiştirmek için hattınızı iptal ettirip yeni bir hat almanıza gerek yok. Üstelik aynı sim kartınızı ve kontörlü hat kullanıyorsanız hattınızdaki kontörleri de kullanmaya devam edebilirsiniz.

Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli.
    Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.

Numara değişikliği hizmeti, faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dâhil 3 YTL, kontörlü hatlar için 25 kontör olarak ücretlendirilmektedir

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/Hattiniz_ile_ilgili_islemler#tt3
    .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: satcell

+ Numara Değişikliği

Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi�ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri�ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli.
    Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi�ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.

.

böyle seçmek demiyor ama arkadaş. Mesela 0533 333 xx xx olsun diyor. Böyle olursa türksel size kendi çıkardığı numaralardan birini veriyor

• quote:

quote:

+ Numara Değişikliği

Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi�ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri�ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli.
    Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi�ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.

.

böyle seçmek demiyor ama arkadaş. Mesela 0533 333 xx xx olsun diyor. Böyle olursa türksel size kendi çıkardığı numaralardan birini veriyor

Alıntıları Göster
    bu numara taşınabilirliği olayıyla numaranın başı-sonu hiç bir tarafı değişmeden turkcell'e geçebiliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

bu numara taşınabilirliği olayıyla numaranın başı-sonu hiç bir tarafı değişmeden turkcell'e geçebiliyosun

Alıntıları Göster
    turkceldeki numara değişikliği olayında yeni numarayı neye göre veriyorlar
    yani eski numaramıza yakın bir numaramı oluyor
    yoksa hiç alakasız bir numaramı veriliyor
    bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcell

+ Numara Değişikliği

.

Alıntıları Göster
    quote:

+ Numara Değişikliği

.

Bu hizmet mevcut Turkcell kullanıcıları için verilmektedir. Mevcut sim kartınızda 532 111 22 33 numarasını kullanıyor ve değiştirmek istiyorsanız bu hizmetten yararlanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

bilgisi olan varmı acaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyinkarabal

bilgisi olan varmı acaba

fikri olan yokmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Alakasız bir numara verilmekte. En son aradığımda aldığım bilgiye göre faturasız hat için; 0538 634 le başlayan numaralar teklif etmişlerdi. Başka numara var mı? dediğimde sadece bunların bu servis için ayrılmış olduğunu belirttiler.

ilgin için sağol
    benim numara olarak güzel diyebileceğim bir hattım vardı
    ama rahatsız edeni çok
    ama o ayarda bir numara vermiyorlarsa değiştirmenin anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinkarabal -- 14 Ağustos 2008; 21:53:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Alakasız bir numara verilmekte. En son aradığımda aldığım bilgiye göre faturasız hat için; 0538 634 le başlayan numaralar teklif etmişlerdi. Başka numara var mı? dediğimde sadece bunların bu servis için ayrılmış olduğunu belirttiler.

ilgin için sağol
    benim numara olarak güzel diyebileceğim bir hattım vardı
    ama rahatsız edeni çok
    ama o ayarda bir numara vermiyorlarsa değiştirmenin anlamı yok

Alıntıları Göster
    TCell'de bi tanıdığın varsa alabilirsin...

İstediğim numarayı aldım ve mutluyum :)

Avea fln bedava konuştursa bile değişmem :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.