Şimdi Ara

TURKCELL İstediğin Numarayı Alma (Acil Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
22.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim şu an 533 lü bir numaram var.benim numaranın aynısının 532 li olanı kullanılmıyo ise, bi şekilde benim numaramın 532 li olanına geçebilirmiyim.
  • Arkadaşım bende senin gibi istiyodum ama turkcellde böyle uygulama yok. sadece turkcell extralarda bulunann numaralar arasından seciyosun. ondada aradığını zor bulursun. Ben şöyle uygulama yaptım bir tane istediğim numaranın aynısından vadofoneden aldım. Numara taşınabilirliği başladığında turkcelle geçeceğim. o zaman istediğim olacak. istersen sende numara taşınabilirliğini bekle. benimki bir tavsiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

TCell'de bi tanıdığın varsa alabilirsin...

İstediğim numarayı aldım ve mutluyum :)

Avea fln bedava konuştursa bile değişmem :)

merak ettim numarayı valla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony61

Arkadaşım bende senin gibi istiyodum ama turkcellde böyle uygulama yok. sadece turkcell extralarda bulunann numaralar arasından seciyosun. ondada aradığını zor bulursun. Ben şöyle uygulama yaptım bir tane istediğim numaranın aynısından vadofoneden aldım. Numara taşınabilirliği başladığında turkcelle geçeceğim. o zaman istediğim olacak. istersen sende numara taşınabilirliğini bekle. benimki bir tavsiye

numara taşınabilirliğinde baştaki numaralar değişmeyecek ki 542 fln sa kalacak aynı şekilde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

TCell'de bi tanıdığın varsa alabilirsin...

İstediğim numarayı aldım ve mutluyum :)

Avea fln bedava konuştursa bile değişmem :)

numara taşımada değiştirmek istersen değiştirirsin
  • hadi ya şimdi benım 0536 lı sonu 10 10 la biten numaramı 0555 xxx 10 10 olarak yada 0532 xxx 10 10 olarak değiştirebilir miyim iyiymiş o zaman :)
  • ya heryerde baktım sadece 11 haneli numaranız sabit kalacaktır diyor varmı yazan bir yer ya da kaynak merak ettim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

hadi ya şimdi benım 0536 lı sonu 10 10 la biten numaramı 0555 xxx 10 10 olarak yada 0532 xxx 10 10 olarak değiştirebilir miyim iyiymiş o zaman :)

Mevcut numaranın başıda sonuda aynı kalıcak! Hiçbişey değişmeyecek!
  • quote:

hadi ya şimdi benım 0536 lı sonu 10 10 la biten numaramı 0555 xxx 10 10 olarak yada 0532 xxx 10 10 olarak değiştirebilir miyim iyiymiş o zaman :)

numaranın sonu güzelmiş
    nerelisiniz acaba
  • istanbulluyum neden ki :)
  • quote:

istanbulluyum neden ki :)

numaranın sonu 10 10 olunca balıkesir filan olabilirmi demiştim
  • he yok değil zamanında alırken vitrinde duruyordu biraz fark vererek aldımşimdi faturalıya geçmek istiyorum ama bilmiyorum yani faturalı olduğu belli olmalı bence başı 533 yada 532 olmalı arayanda kontürün çok gitmesin varmı bak yoksa ben arıyım fln demesine sinir oıluyorum yoksa kontör bitme derdi yok direk mesaj yazıp 2222 ye gönderdiğimde istediğim kadar yükleyebiliyorum turkcell direk geçiş yapmış ama bence prefixide değiştirebilmek lazım
  • Arkadaşlar istediğiniz numarayı diyelim 532 MUS TA FA diye aklınıza geldi numaraya döktünüz ve almak istiyrsunuzç Bunun 1 tek yollaryapabilrsiniz öyle duydum. Şimdi Turkcell'in kurumsal hat satan elemanları var şirketlere toplu hat satan ve TURKELL'in bunlara sağladığı araçlarla frink frink dönen temsilci. Zamanında arkadaşım bi abi vardı sürekli gördüğüm konuştuğum bu o işi yapardı. Bigün telefonda böyle bir muhabbet döndü şu telefon numarası boştamı ne durumda diye sipariş yani. Eğer görürseniz tanırsanız yakınsanız bi deneyin derim. TURKCELL extralar yapmaz diye biliyorum.
  • almak istediğim 1 numara var özel 0532 li bana bu numarayı sağlayabilecek arkadaşlar ekleyebilir

iletişim msn: tprk_80@hotmail.com
  • 4 yıllık konuyu hortlatmışsın kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olli

4 yıllık konuyu hortlatmışsın kardeş :)

kardeş ihtiyaç var ondan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byblue01

almak istediğim 1 numara var özel 0532 li bana bu numarayı sağlayabilecek arkadaşlar ekleyebilir

CarrefourSA - Tepe Nautilus'teki Turkcell'den kağıda yazıp istediğim numarayı ücretsiz aldım.

Not: 0532 1 şeklinde başlamak zorunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

quote:

almak istediğim 1 numara var özel 0532 li bana bu numarayı sağlayabilecek arkadaşlar ekleyebilir

CarrefourSA - Tepe Nautilus'teki Turkcell'den kağıda yazıp istediğim numarayı ücretsiz aldım.

verdiğiniz bilgi için teşekkürler neden 1 ile başlamak zorunda acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

quote:

verdiğiniz bilgi için teşekkürler neden 1 ile başlamak zorunda acaba?

Çünkü ARTIK yeni numaralar 0532 1xx xx xx başlıyor. Bazıları ise 0532 0xx xx xx ile başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.