Şimdi Ara

telefonu geçici bozma nasıl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama nalet olsun bu n70 4,5 senedir kullanmama suya düşme vb düşmelere rağmen hala takır takır çalışıyor herşeyi. babam telefon bozulmadığı için yenisini de almıyor elimde ki telefonu tamamen değil de geçici şifre vb. şeylerle nasıl bozukmuş gibi gösterebilirim bilen arkdaş cevaplarsa çok yardımcı olur şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonu Geçici Olarak Bozuk Gösterme Yöntemleri

Telefonunuzu geçici olarak bozuk gibi göstermenin çeşitli yöntemleri vardır. Bu yöntemler, çeşitli durumlarda kullanışlı olabilir, örneğin:

• İşyerinden veya okuldan izin almak
    • Randevuları iptal etmek
    • Sosyal toplantılardan kaçınmak

Telefonunuzu geçici olarak bozuk göstermenin bir yolu, telefon bozma kodu kullanmaktır. Bu kodlar, telefonunuzun ağa bağlanmasını engelleyerek aramaların veya mesajların iletilmemesine neden olur. Telefon bozma kodları, servis sağlayıcınıza veya cihazınıza bağlı olarak değişebilir.

Diğer bir yöntem, telefonunuzun ayarlarını bozmaktır. Bu, telefonunuzun düzgün çalışmamasına neden olabilir ve aramaların veya mesajların iletilmesini engelleyebilir. Telefonunuzun ayarlarını nasıl bozacağınız konusunda spesifik talimatlar, cihazınıza bağlı olarak değişebilir.

Son olarak, telefonunuzu fiziksel olarak bozmak da mümkündür. Ancak bu yöntem kalıcı hasara neden olabileceğinden ve garantiyi geçersiz kılabileceğinden önerilmez.

Telefonunuzu geçici olarak bozuk göstermek zor bir karar olabilir. Bu yöntemleri kullanmadan önce, potansiyel sonuçları dikkatlice değerlendirmelisin. Ayrıca, telefonunuzu gerçekten bozmak yerine alternatif yollar bulmaya çalışmak daha iyi bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • telefonu söküp açma kapama tuşunun altına bir bant neyim yapıştırırsan telefonu açamazsın.
  • konu yukarı..
  • 3 yıldır n70 kullanıyorum programla istediğim her özelliği ekliyorum neden değiştirmek istiyosun..
  • baban mutlaka onu tamirciye verir bozulursa alırken hatırı sayılır bir para veriyor sonuçta ve ne yaparsan yap senin bozduğun anlaşılır ister geçici ister kalıcı

özet

tamirci ile anlaş bozuk desin telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: completely

3 yıldır n70 kullanıyorum programla istediğim her özelliği ekliyorum neden değiştirmek istiyosun..

arkadaş ne sağlam telefonmuş ya suya düştü hala çalışıyor ama tuşları filan gitti renk filan kalmadı telefonda cam çatlak içinde yok mu şöle aramalara aranmaya kapatmanın bi çözümü şimdi fırlatıcam camdan onada acıyorum yapamıyorum bi daha nokia alırsam ne olayım
  • benimde benzer bi sorun var 6230 var elimde bunu nasıl bozabilirim kalıcı geçici farketmez ama data kablosu yok fw filan yapamam :D başka yontemle nasıl bozabilirim çaktırmadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

benimde benzer bi sorun var 6230 var elimde bunu nasıl bozabilirim kalıcı geçici farketmez ama data kablosu yok fw filan yapamam :D başka yontemle nasıl bozabilirim çaktırmadan

telefona 150v elektrik ver :D
  • @cilekliivanilya
    işte onu nasıl yaparım günümüz ev teknolojisiyle = D
  • babanda sana yenisini almak isterdi elbet belki maddi gücü yetmiyordur ?
  • Yeni telefon zaten var s4 kulanıyorum 3 yıldırçekmecede duran bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benimde benzer bi sorun var 6230 var elimde bunu nasıl bozabilirim kalıcı geçici farketmez ama data kablosu yok fw filan yapamam :D başka yontemle nasıl bozabilirim çaktırmadan

en basitinden uçuş moduna al varsa yoksa hattı çıkar ihtiyacı olduğunda sana ulaşamasın çekmiyor dersin bozuk yerse artık
  • quote:

Yeni telefon zaten var s4 kulanıyorum 3 yıldırçekmecede duran bir telefon

Mantık ne arar la bazarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya ağzına bant yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 9 Kasım 2013; 16:43:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.