Şimdi Ara

Reddeden kızın hikayesine bilerek bakmıyorum AMA O BAKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onun gönderi ve hikayelerini instagramdan gizledim.direk silmek çok ergence geliyordu.

ama kendisi benım hikayeme neden bakar ki?

kendisi sosyal medya bagımlısı.milletin hikayesıne bakarken arada benim kinede bakmasını anlamsız buluyorum.istemedigim insanı gizlerim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 9 Eylül 2018; 14:50:1 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilerek Hikayelerine Bakmayan Kişinin Psikolojisi

Sosyal medya platformlarında, bazı kişilerin bilerek belirli hesapların hikayelerine bakmadığı gözlemlenmiştir. Bu davranışın altında yatan nedenler karmaşık olabilir.

Bilerek Hikayeye Bakmamak

Bir kişinin bilerek hikayeye bakmamasının nedeni, genellikle karşısındaki kişiyi kızdırmak veya cezalandırmak isteğinden kaynaklanır. Bu durum, ikili ilişkilerdeki anlaşmazlıklar veya kırgınlıklar sırasında ortaya çıkabilir. "Hikayene bakmıyorum" mesajı, karşı tarafa "Senden hoşlanmıyorum" veya "Sana karşı mesafeliyim" şeklinde bir sinyal verebilir.

Hikayeye Bakmamanın Nedenleri

• İlişki Kopukluğu: Bir kişi, karşısındaki kişiyle ilişkisini koparmak veya mesafe koymak istediğinde hikayelerine bilerek bakmayabilir.
    • Kızgınlık: Karşı tarafın davranışlarından dolayı duyulan kızgınlık, hikayeye bakmama şeklinde dışa vurulabilir.
    • Cezalandırma: Bazı kişiler, karşı tarafın davranışlarını cezalandırmak amacıyla bilerek hikayelerine bakmayabilirler.

Bilerek Hikayeye Geç Bakmak

Bazı durumlarda, kişiler bilerek hikayelere geç bakarlar. Bunun nedeni, karşısındaki kişinin ilgisini çekmek veya merakını uyandırmak olabilir. Bu taktik, özellikle romantik ilişkilerde kullanılır.

Bir Erkek Neden Bilerek Hikayeye Bakmaz?

Erkeklerin bilerek hikayeye bakmamasının nedenleri genellikle kadınlardan farklıdır. Genellikle erkekler, karşı tarafın ilgisini çekmek veya statü göstermek için bilerek hikayelere bakmayabilirler.

"Artık Hikayelerime Bakmıyor"

Karşındaki kişinin bir anda hikayelerine bakmayı bırakması, kırgınlık veya ilişkinin kötüye gittiğine işaret edebilir. Bu durumda, nedenini öğrenmek için karşı tarafı açık bir şekilde konuşmaya davet etmek önemlidir.

Sonuç

Bilerek hikayeye bakmama davranışı, kişiler arası ilişkilerin bozulmasına veya gerginliğe yol açabilir. Bu nedenle, karşındaki kişinin hikayelerine neden bakmadığını anlamaya çalışmak ve iletişim kurmak, sağlıklı ilişkilerin sürdürülmesi için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yüzde 99 maldır saf mak ha öyle böyle değil hakiki mal.. hayatı gösteriş için yaşıyordur senide umursadığını pek sabinmıyorum hesabına her dk dm den mesaj akıyordur her kızın... biz erkeklere yanlışlıklada olsa bir kız mesaj atmaz...
  • kızlarsoruyor değil burası belliki senden daha olgun
  • Tık tık hepsini geçerken size de uğruyor o kadar.
  • Neden bakmasın kardeş sırayla tüm hikayelere bakarken denk geliyor işte bide özellikle bakmamaya mı uğraşacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.