o yüzden insan içinde rahat değilim. 120 kilo obezim. bana bakıp gülüyorlar. yaş 30 bitmişim ben |
tipsizliğim yüzünden herkes bana bakıp gülüyormuş gibi geliyor
-
-
Bence gayet standart bir tipin var
-
Abim denedin mi vermeyi? -
sağol yüreğime su serptin
-
senden daha şişko ve tipsizler hergün insanların içindeler; paraları yönetiyorlar, patronluk yapıyorlar ve hiç de tiplerinden dolayı şikayet de etmiyorlar. öyle olsa başarılı olamazlardı...
-
Tipsiz değilsin bro -
kilo ver knk böyle anlaşılmaz tip -
yalvarırım bana yardım edin -
Hocam tipiniz gayet normal, ve bu bakıp gülme hissi sosyal fobiden kaynaklanıyor, bende de sosyal fobi olduğu için iyi biliyorum, ben de zamanında herkes bana bakıp gülüyormuş gibi hissederdim, spor yapıp özgüven kazandıkça azalmaya başladı bu his.
-
Alakası yok. Böyle şeyler meta değil.
-
Hocam çok açık söylüyorum o tip o kiloya tam uyuyor bence. Kilo verseniz bu kadar yakışmaz gibi.
-
zayıflasam daha mı tipsiz olursun diyorsunuz hocam
-
Görmek lazım ama şu an tipsiz görünmüyorsun bence hiç hocam. Ciddi bakışlar da biraz karizma katıyor. Bozmaya hiç gerek yok.
-
Tipsiz değilsin şişmansın. Kilo ver Herkes yine bakar sana ama bu sefer gülmezler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X