Şimdi Ara

Tavuk eti kaç gün içerisinde bozulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • salı günü et almıstım 1 kilo.dolapta saklıyordum.ama bugün bakınca etten koku geliyordu sanırım bozulmustu.ziyan olmasın diye yedim hayvan gibi.ama artık bu hataya düşmek istemiyorum.acaba dolaptamı bir sorun var diye baktım dolaptaki salçada küflenmişti.demekki buzdolabı yeterince soğuk deil.ayarlama felan yaptım ama bilmiyorum.etleri buzluğa koyuncada diger gün buz tutmus halde erimesini beklemek çok zaman alıyor.bi fikir verin kasaptan aldıgımız tavuk eti en az kac derece ve kaç gün içerisinde bozulmadan durabilir?

BU ARADA BOZUK ETİ YEDİM UMARIM BİŞE OLMAZ.İNTERNETTE PİŞİRİNCE BAKTERİLER GİDER DİYODU AMA BEN HASLADIM.HEM BİZ DE ESKİDEN ÇÜRÜKÇÜLMÜŞÜZ SON ANDA DÖNMÜŞÜZ BİŞE OLMAZ DİMİ?

• BU ARADA BOZUK ETİ YEDİM UMARIM BİŞE OLMAZ.İNTERNETTE PİŞİRİNCE BAKTERİLER GİDER DİYODU AMA BEN HASLADIM.HEM BİZ DE ESKİDEN ÇÜRÜKÇÜLMÜŞÜZ SON ANDA DÖNMÜŞÜZ BİŞE OLMAZ DİMİ?

Hocam bu nasıl cümle ya güldürdün
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    bilimsel konusuruz biz .d peki sorularıma cevap?
  • Koy dondurucuya yemeden 1 gece once indir alt rafa, bu sekil sorularla kafani yorma.

Konu yorum atmaya kapatilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et eğer çözülmezse son tüketim tarihine kadar dolapta durabilir tüketilebilir.
  • Dondurucuya koy. Sonra istediğin zaman ye, paketin üstündeki tarihe falan bakmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk eti çok çabuk bozulabilen ve çok çabuk zehirleyen bir et türüdür.Ama at eti aksine aylarca dursa birşey olmaz pişir pişir ye

Şaka tabiki işin ciddiyetine gelirsek tavuk etini fazla bekletmemk gerek koku gelirse yememek gerekir.Tamamen şans işidir.

• Hastaneye girsen iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    mantıklı.hemde çok mantıklı.kitap okumaya baslamalıyım.neyse ben gidip 1 kilo aliyimde :D bu arada pişirme tarifi verrirmisin ?
  • 2013 yazinda memlekete gitmistik. Donuste bir baktik arkadas dolabin fisini cekmis. 3 gun evi havalandirdik evde oturulmuyordu oguruyorduk habire
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

mantıklı.hemde çok mantıklı.kitap okumaya baslamalıyım.neyse ben gidip 1 kilo aliyimde :D bu arada pişirme tarifi verrirmisin ?

Ben buradan inceliyorum, kendi damak tadıma göre ekle çıkar yapıyorum :

SAYREM ve Tavuk Dünyası varsa çevrenizde gidip oradan beğendiğiniz bir ürünü seçin. Yapılışını izleyin, tarif istersenizde veriyorlar..

• tavuk bozuk değilse bile yemeni önermem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.