Şimdi Ara

Öğlen süt içtim az önce ton balığı yedim ölecek miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ölürmüyüm beyler öğlen süt içmiştim unuttum şimdide 1 konserve ton balığı yedim ölürmüyüm

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ton Balığı Yedikten Sonra Süt İçilir mi?

Öğlen yoğurt yedikten sonra akşam balık yemek ve ardından süt içmek gibi beslenme alışkanlıkları, bazı kişilerde merak uyandırabilir. Özellikle ton balığı ve süt ikilisinin etkileşimi konusunda endişeler olabilir.

Genel olarak, ton balığı ile süt içilir mi sorusunun net bir cevabı yoktur. Ancak bazı hususlara dikkat etmek faydalı olabilir:

• Konserve ton balığı yedikten kaç saat sonra süt içilir: Konserve ton balığı yedikten sonra süt içmek için belirli bir bekleme süresi önerilmemektedir. Ancak, sindirim sisteminiz hassassa, iki besin arasında biraz zaman bırakmanız daha iyi olabilir.
    • Ton balığı yedikten sonra süt içilir mi: Ton balığı ve süt, ayrı ayrı tüketildiğinde genellikle güvenli olan besinlerdir. Ancak, bu iki besinin birlikte tüketilmesi bazı kişilerde sindirim sorunlarına neden olabilir.
    • Konserve balık yedikten sonra süt içilir mi: Konserve balıklar da ton balığı gibi süt ile birlikte tüketildiğinde bazı kişilerde mide bulantısı, kusma veya ishal gibi sindirim sorunlarına neden olabilir. Bu durum, balıkta veya sütte bulunan histamin gibi maddelerden kaynaklanabilir.

Eğer ton balığı yedikten sonra süt içilir mi konusunda endişeleriniz varsa, bu besinleri birlikte tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir. Özellikle alerjiniz veya hassasiyetiniz varsa, dikkatli olmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabi ölceksin komşu çocuğuda bu nedenden ölmüştü

dememizimi bekliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aletta Ocean -- 28 Kasım 2013; 17:44:21 >
  • Geçen bir aarkadaşta süt içip balık yemisti
    Ertesi gün helvasini yedik rahmetlinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala şu iğrenç helvasını yedik ve dememizi mi bekliyorsun esprisini yapan varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greo Heiman

Hala şu iğrenç helvasını yedik ve dememizi mi bekliyorsun esprisini yapan varmış.

• Ekmek arası tonbalığıyla süt içtiğimi bilirim hiçbir şey olmamıştı. Ama balık taze değilse sakata gelebilirsin
  • Yıllardır banada içme derler istediğim zaman içerim ve yaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün 4 öğün yedim
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki fıstıklı olsun

• süt+bayat balık yersen ancak zehirlenirsin ölmek o kadar kolay mı
  • Gecen yazdi sanirsam adam balikla peyniri yemesi sonucu zehirlenip ölmüstu.yarin sabahi gorursen mesajimi alintila yok alintilamazsan the end

•  Öğlen süt içtim az önce ton balığı yedim ölecek miyim

• Ben bi ara ton balığıyla beraber süt içiyordum 2x combo yapıyordum bir şey olmaz..

Bu balıkla süt içmenin zehirlenmesiyle alakası yok halk efsanesi..Bozuk balık yemedikçe no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 28 Kasım 2013; 18:04:48 >
  • Oglen yulaf ezmedi+süt aksam ton baligi yerim haftada 2-3 ogunum boyle gayet saglikli ömrun bile uzar ne ölmesi

• birşey olmaz rahmetli çok yerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

ölürmüyüm beyler öğlen süt içmiştim unuttum şimdide 1 konserve ton balığı yedim ölürmüyüm

Ayran içip yoğurt yemedin ise sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @4F3 vay be 11 sene önce de aletta ocean varmış kral..

• öldün mü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.