Şimdi Ara

Annemin yemeklerinden sürekli kıl çıkıyor!Şimdi de mercimek çorbasına pirinç koymuş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ederim kafayı yiycem dışarıdan geldim yemek hazırlamış bi baktım mercimek çorbasına pirinç koymuş ne yapmalıyım artık bilmiyorum bıktım!!

annemin yemeklerinden biktim artik hic onemsemiyor kotu yapiyor birsey soyleyince de hemen aliniyor yok ben bir suru seyle ugrasiyorum yok begenmiyorsaniz kendiniz yaparsiniz falan.hem suclu hem guclu yani.mesela bu aksam yine yemek yiyorduk pilav lapa gibi olmus yapamiyor iste yemegi bi de icinden sac cikti yine bende yemedim babam da kardeslerim de yiyemedi sonra annem dedi ki size yaranilmiyo yemek begenmiyorsunuz sonra kavga cikti evde.artik cok bunaldim napmam gerektigini bilmiyorum ama icimi dokmek istedim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutsuzella -- 7 Nisan 2013; 18:55:57 >

• zıkkım ye
  • Kuru eppek ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son of Hades

zıkkım ye
    +1 aynı durumdayız benimki artık hiç yapmamaya başladı yumuşak dille rica ediyorum acıktım bişiler yapsan falan hemen oflayıp pofluyor. ne yapacam bilemiyorum ben de çaresiz kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutsuzella

annemin yemeklerinden biktim artik hic onemsemiyor kotu yapiyor birsey soyleyince de hemen aliniyor yok ben bir suru seyle ugrasiyorum yok begenmiyorsaniz kendiniz yaparsiniz falan.hem suclu hem guclu yani.mesela bu aksam yine yemek yiyorduk pilav lapa gibi olmus yapamiyor iste yemegi bi de icinden sac cikti yine bende yemedim babam da kardeslerim de yiyemedi sonra annem dedi ki size yaranilmiyo yemek begenmiyorsunuz sonra kavga cikti evde.artik cok bunaldim napmam gerektigini bilmiyorum ama icimi dokmek istedim sadece:-(

Balgam ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

+1 aynı durumdayız benimki artık hiç yapmamaya başladı yumuşak dille rica ediyorum acıktım bişiler yapsan falan hemen oflayıp pofluyor. ne yapacam bilemiyorum ben de çaresiz kaldım.

Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.
  • üni okurken annenizden ayrılında göriyim ben sizi . Nasıl anne yemeklerini özledim dersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git kendin yap hizmetçin mi var altta da benzer bir yorum var aynı söz senin için de geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

baban ananı güzelce bir dövsün bak bakalım bir daha nasıl yapıyor yemekleri

Dövmek değilde babam her seferinde söylüyo ilk 2 gün tamam güzel yapıyo herşeyi sonra tekrardan başa sarıyoruz.ve işin garip tarafı misafire süper ve hijyenik yapıyor. ben en çok bu duruma kızıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Git kendin yap hizmetçin mi var altta da benzer bir yorum var aynı söz senin için de geçerli
    valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

üni okurken annenizden ayrılında göriyim ben sizi . Nasıl anne yemeklerini özledim dersiniz

Üni.okuyorum keşke ayrı kalsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Sizin adınıza üzüldüm çok haklısınız ama sonuçta bizde insanız.misafire özen gösterip bize bu şekilde muamele etmesi hoş değil.
  • quote:

quote:

üni okurken annenizden ayrılında göriyim ben sizi . Nasıl anne yemeklerini özledim dersiniz

Git universitenin yemekhanesinde beslen demezler mi adama ?

Annen ben nelerle ugrasiyorum dedigi zaman
    "Tamam anne kirli donlarimi kendim yikayacagim artik kalan zamanini yemege ayirirmisin sen lutfen" demedin?

• Doğduğumdan beri annem böyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

Sizin adınıza üzüldüm çok haklısınız ama sonuçta bizde insanız.misafire özen gösterip bize bu şekilde muamele etmesi hoş değil.

kendin yap o zaman yemeği.evi sen temizle.alışverişlere sen git.altın günlerine sen katıl.vs vs

bunca sene bakmış olm işte daha ne istiyorsun.hadi hiç olmadı çık dışarı lokantaya gir ye yemeğini burada saçma sapan konuşmaya değer mi.kaybedince b9 dedi dersin..

• quote:

quote:

işte onu diyorum ayrı kalsan anlarsın değerini
  • quote:

quote:

quote:

işte onu diyorum ayrı kalsan anlarsın değerini

Hiç zannetmiyorum.
  • sen önüne gelen yemeği beğenmiyorsun ama milyonlarca fakir insan var pirinç i bile bulamayanlar var haline şükür et sen hayatında hiç açlık nedir biliyormusun oruç tutmaya benzemiyor bu önüne gelen bi aş varsa değerini bileceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.6.6

sen önüne gelen yemeği beğenmiyorsun ama milyonlarca fakir insan var pirinç i bile bulamayanlar var haline şükür et sen hayatında hiç açlık nedir biliyormusun oruç tutmaya benzemiyor bu önüne gelen bi aş varsa değerini bileceksin...
    ögrenci evinde kalırsan beğenmedıgın yemekler burnunda tütecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O zaman pasta yiyin,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.