Şimdi Ara

Annemin yemeklerinden sürekli kıl çıkıyor!Şimdi de mercimek çorbasına pirinç koymuş!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
6.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Yine geldi kaybette gorelim diyenler

Adamin babasi dover babani kaybedince gorurum derler

Arkadas cocuk dogurduysa veya evlendiyse bazi sorumluluklari kabul etmek zorunda biz nasil okuyorsak onlarda bakmak zorunda

alakası yok kaybet de görelim demekle.ufak şeyleri büyütmeye gerek yok demek istiyorum.

Tamam da gunde 2 ogun evde yiyorum Allah razi olsun annemden her sabah kahvalti hazirlar benim icin aksam isten gelir yemek hazirlar . Allah herkese boyle anne nasip etsin ama tersi olsa bende kavga cikarirdim yani evi huzurlu yapan aileyi bir aeaya toplayan en azindna gunumuzde yemeklerdir . Boyle olunca orada da huzur kacicaksa ailenin sagligi bozulur .

Ben bugune kadar baktim demekle olmaz 9 ay karninda tasimis olabilir ama kendileri istediler bizim olmamaizi sorumluluk almalari lazim fedakarlik yapip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke benim annem onuda yapsa.

Yemin ediyorum annemle aramızda 20 basamak var ama.

Evin temizliğini yemeğini bulaşığını çamaşırını babamla ben temizliyoruz.

Kader işte bizede bu anne düşmüş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Yine geldi kaybette gorelim diyenler

Adamin babasi dover babani kaybedince gorurum derler

Arkadas cocuk dogurduysa veya evlendiyse bazi sorumluluklari kabul etmek zorunda biz nasil okuyorsak onlarda bakmak zorunda

alakası yok kaybet de görelim demekle.ufak şeyleri büyütmeye gerek yok demek istiyorum.

Tamam da gunde 2 ogun evde yiyorum Allah razi olsun annemden her sabah kahvalti hazirlar benim icin aksam isten gelir yemek hazirlar . Allah herkese boyle anne nasip etsin ama tersi olsa bende kavga cikarirdim yani evi huzurlu yapan aileyi bir aeaya toplayan en azindna gunumuzde yemeklerdir . Boyle olunca orada da huzur kacicaksa ailenin sagligi bozulur .

Ben bugune kadar baktim demekle olmaz 9 ay karninda tasimis olabilir ama kendileri istediler bizim olmamaizi sorumluluk almalari lazim fedakarlik yapip

tamam da konu sahibi arkadaşın anasının da aile reisinden ya da evlatlarından beklentisi vardır belki.belki canı sıkılmış belki de sürekli böyleydi.ben birşey olmuyorsa onu kendim yapmayı seçerim ki hiç de yorulmam.hadi dar gelirliliğin de alemini yapma dışarıdan ye.kötü yemek yaptı diye köprüleri yakmak yerine olaylara müdahale edeceksin huzur için.sen yat, kardeşin yatsın, reis yatsın tüm yükler annenin üzerinde olsun.yok öyle bir dünya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Annemin yemeğinden saolsun hiç kıl çıkmadı ama misafirlikte zeytinyağlı sarmanın içinden kıl çıkmıştı ısırıp çektiğimde kılda pirinçle birlikte gelmişti hemen Birşey olmamış gibi yaptım.

helal olsun arkadaşım nasıl kaldırdı miden
  • Ne nankör insansın sen
  • ben alıştım kimseye çıkmaz sırf bana çıkar evde de aynı gittiğim yerlerde de aynı dönercide de aynı restorantta da aynı hiç tiksinmiyorum artık kılı çıkartıp yemeğe devam ediyorum
    benden gelmesi de imkansız sarı saç falan çıktığı oluyor her konuda olduğu gibi bu konuda da dünyanın en şanssız insanıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 7 Nisan 2013; 18:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

baban ananı güzelce bir dövsün bak bakalım bir daha nasıl yapıyor yemekleri

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

ben alıştım kimseye çıkmaz sırf bana çıkar evde de aynı gittiğim yerlerde de aynı dönercide de aynı restorantta da aynı hiç tiksinmiyorum artık kılı çıkartıp yemeğe devam ediyorum
    benden gelmesi de imkansız sarı saç falan çıktığı oluyor her konuda olduğu gibi bu konuda da dünyanın en şanssız insanıyım

Bende de durum aynı nerede yemek yesem mutlaka kılla karşılaşırım ama ben yiyemiyorum midem aşırı bulanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

quote:

Orijinalden alıntı: 6.6.6

sen önüne gelen yemeği beğenmiyorsun ama milyonlarca fakir insan var pirinç i bile bulamayanlar var haline şükür et sen hayatında hiç açlık nedir biliyormusun oruç tutmaya benzemiyor bu önüne gelen bi aş varsa değerini bileceksin...

666'dan insancıl davranışlar lol

Not: Gerçekten haklısın

saol kardeşim ama bu tür konularda sessiz kalamıyorum malesef
  • Yediğim yemeklerden bazen saç teli çıkardı. Annemin saçından iğrenmem, teli yemeğin içinden çıkarıp yemeye devam ederdim.

3 yıldır gurbetteyim, tost pide makarna yemekten içim çürüdü. Varsın yemeğin içinde yine saç olsun, şimdi olsa da yesek.
  • Hala kotumu annenin yemekler

• Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    yaradandan kork 3 yıllık hort
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.