Şimdi Ara

Annemin yemeklerinden sürekli kıl çıkıyor!Şimdi de mercimek çorbasına pirinç koymuş!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annenin kafasını sıfıra vurdurun kabul ederse
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.6.6

sen önüne gelen yemeği beğenmiyorsun ama milyonlarca fakir insan var pirinç i bile bulamayanlar var haline şükür et sen hayatında hiç açlık nedir biliyormusun oruç tutmaya benzemiyor bu önüne gelen bi aş varsa değerini bileceksin...

Demesi kolay gel ye bakalım yiyebiliyomusun.güzel ve özen göstererek yapmak varken neden bu şekilde yapsın ve ben anlayış gösteriyim oldu.
  • O değil de ben 6 gün aç kalabiliyorum. Çok değişik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin temizliği, alışverişi, bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, odaların tertip düzeni daha sayılamıycak bir sürü işi var, sen kaç tane ev işinde annene günlük olarak yardım ediyosun? Her gün yatagını toplar mısın yada her cıkardıgın çorapını kirli sepetine atar mısın? Akşamları sofra kurmada annene yardımcı olur musun daha sonrasında o sofranın kaldırılmasına yardım eder misin? Yeri geldi annem evde yemek yapmaya vakit bulamadıgından birlikte iki yumurta kırıp akşam yemeklerini menemenle geçiştirdik. Sen bir hafta evin yemekleri hariç tüm işlerini yap, annen sadece yemek yapsın ozaman yediğin o yemek sana nasıl da tatlı gelir.

• Yarın birgün olunca evden ayrıldınmı.............. Yemekten ananın saçı yerine............Yemekhanede çalışan ne üdüğü belirsiz heriflerin neresinden çıktığı belli olmayan kılları çıkınca bu dediğimi hatırla olurmu...Hadi şimdi git yat uyu.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: nutsuzella

quote:

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Sizin adınıza üzüldüm çok haklısınız ama sonuçta bizde insanız.misafire özen gösterip bize bu şekilde muamele etmesi hoş değil.

kendin yap o zaman yemeği.evi sen temizle.alışverişlere sen git.altın günlerine sen katıl.vs vs

bunca sene bakmış olm işte daha ne istiyorsun.hadi hiç olmadı çık dışarı lokantaya gir ye yemeğini burada saçma sapan konuşmaya değer mi.kaybedince b9 dedi dersin..

yahu ben zaten bulaşık, çamaşır, ev temizliği falan olaylarında anneme hep yardım ederim. hatta geçen gün yardımcı olmak için mutfakta ne var ne yok temizledim süpürdüm ortalığı falan. yani ondan tek istediğim bikaç günde bir mesela taze fasulye yapsın bıraksın en azından. senin de başın sağolsun üzüldüm çok zor bir durum. yani kısacası ben anneme her zaman yardımcı oluyorum her konuda yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

quote:

quote:

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Sizin adınıza üzüldüm çok haklısınız ama sonuçta bizde insanız.misafire özen gösterip bize bu şekilde muamele etmesi hoş değil.

kendin yap o zaman yemeği.evi sen temizle.alışverişlere sen git.altın günlerine sen katıl.vs vs

bunca sene bakmış olm işte daha ne istiyorsun.hadi hiç olmadı çık dışarı lokantaya gir ye yemeğini burada saçma sapan konuşmaya değer mi.kaybedince b9 dedi dersin..

yahu ben zaten bulaşık, çamaşır, ev temizliği falan olaylarında anneme hep yardım ederim. hatta geçen gün yardımcı olmak için mutfakta ne var ne yok temizledim süpürdüm ortalığı falan. yani ondan tek istediğim bikaç günde bir mesela taze fasulye yapsın bıraksın en azından. senin de başın sağolsun üzüldüm çok zor bir durum. yani kısacası ben anneme her zaman yardımcı oluyorum her konuda yanlış anlaşılmasın.

kardeşim bak ikimizin konuştuğu da ayrı.tamam yardımcı olman güzel fakat bu bütün yüklerin annenin üstünde olmadığını göstermez.ben diyorum ki en azından anneniz olduğuna şükredin de yemek olmasın.ama yaşamadan anlayamazsınız.ben öyle beyler annem vefat etti üzqünüm :(((( diye şekil yapmak için söylemiyorum.bizim görevimiz tecrübelerimizi aktarmak değil midir.

• Zift iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Git kendin yap hizmetçin mi var altta da benzer bir yorum var aynı söz senin için de geçerli

Sizde yemekleri senmi yapıyorsun yakışıklı?
    Çocuğun buraya konu açıp annesini eleştirmesi saçma ama sende saçmalamışsın.Git kendin yemek yap öyle şeymi olur o zaman işleri değişsinler.Belki o çocuğun babası inşaatlarda çalışıyor , amelelik yapıyor.Akşam geldiğinde güzel bir sofra görmek , güzel bir yemek yemek hakkı değil mi?
    Bu arada konu büyük ihtimalle konu CSB.
  • eskiden banada oluyordu ama sonradan düzeldi niyeyse bende anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim bak ikimizin konuştuğu da ayrı.tamam yardımcı olman güzel fakat bu bütün yüklerin annenin üstünde olmadığını göstermez.ben diyorum ki en azından anneniz olduğuna şükredin de yemek olmasın.ama yaşamadan anlayamazsınız.ben öyle beyler annem vefat etti üzqünüm :(((( diye şekil yapmak için söylemiyorum.bizim görevimiz tecrübelerimizi aktarmak değil midir.

dediklerinde sen de haklısın diyecek bişeyim yok yanımda olduğuna şükretmeliyim tabiki kardeşim çok doğru söyledin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dediklerinde sen de haklısın diyecek bişeyim yok yanımda olduğuna şükretmeliyim tabiki kardeşim çok doğru söyledin

valla dediğim gibi kardeşim ben seni çok iyi anlıyorum senin de istediklerin var ama durum budur.ha bak belki annem şu an yanımda olsa ben de sıradan bir evlat gibi davranabilirdim.ama yapmayın olm burada çoğu kişi annesini tersliyor yazıktır ya.bir arkadaşım vardı çorabını bile annesi veriyordu.düşünsene Allah korusun annesi vefat etse çocuk kafayı yer.neyse gereksiz yere uzattım kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Doğduğumdan beri annem böyle.

Yalnız değilmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Git kendin yap hizmetçin mi var altta da benzer bir yorum var aynı söz senin için de geçerli

Sizde yemekleri senmi yapıyorsun yakışıklı?
    Çocuğun buraya konu açıp annesini eleştirmesi saçma ama sende saçmalamışsın.Git kendin yemek yap öyle şeymi olur o zaman işleri değişsinler.Belki o çocuğun babası inşaatlarda çalışıyor , amelelik yapıyor.Akşam geldiğinde güzel bir sofra görmek , güzel bir yemek yemek hakkı değil mi?
    Bu arada konu büyük ihtimalle konu CSB.

+141525626 sağolasın kardeş.
  • hapishane yemeklerinde bırak kılı ; hamam böcekleri , tahta kuruları çıkıyor. Jilet çıkıyor jilet ! Haline şükret. Beterin beteri var. Onlarıda bulamayanlar var. Hapishaneye düştüğünde anlarsın annenin kıymetini ;)

• İnşallah boğazında düğümlenip kalır ölürsün.Oracıkta can veririsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

İnşallah boğazında düğümlenip kalır ölürsün.Oracıkta can veririsin.

Abartma hocam yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

İnşallah boğazında düğümlenip kalır ölürsün.Oracıkta can veririsin.

Abartma hocam yavaş

Alkol var hocam
  • Büyük ihtimalle annenize kanser teşhisi konmuş ve kemoterapiye başlanmıştır. Vize döneminde olduğunuz için size söylememiş olabilirler. Acil şifalar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.