Şimdi Ara

Annemin yemeklerinden sürekli kıl çıkıyor!Şimdi de mercimek çorbasına pirinç koymuş!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi en iyi şekilde yapmasını beklemiyor kimse zaten ailesinden. Sonuç olarak istendiğinde düzgün bir yemek yapılabiliyorsa evdeki herkese böyle bir yemek yapılmalı. Aç mı kalsın adam kendi evinde?
    Eğer olmuyorsa yemek yapmayı öğrenip yemek işini sen devral. Zor bir iş değil. Keyif alırsın hatta. Hem anneninizin üzerinden basitte olsa bir yük kalkmış olur hemde kendi yaptığınız yemeği yemiş olursunuz ne olduğunu bilerek.
  • anneni işten at yerine cici anne al
  • gerçekten böyle anneler olduğuna inanamıyorum ya

annemin eli ayağına karışıyor bana bir şeyler hazırlayacak diye sağolsun hepsini de lezzetli yapar

spor yaptığım için lapa yiyorum lapası bile güzel

ayrıca hayatımda 1kere bile yemeğinden kıl çıktığını hatırlamam

allah yardımcınız olsun
  • kardeş madem begenmiyorsun kendin yapcan? kendi evinde bir ünili gibi yaşa, makarna yap kendine yemek yapmayı bilmiyorsan ögren netten biliyorsan yap madem annen yapamaz hale gelmiş kendi çarene bakıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

gerçekten böyle anneler olduğuna inanamıyorum ya

annemin eli ayağına karışıyor bana bir şeyler hazırlayacak diye sağolsun hepsini de lezzetli yapar

spor yaptığım için lapa yiyorum lapası bile güzel

ayrıca hayatımda 1kere bile yemeğinden kıl çıktığını hatırlamam

allah yardımcınız olsun

Aynen, ben de okurken kanım donuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: nutsuzella

quote:

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Sizin adınıza üzüldüm çok haklısınız ama sonuçta bizde insanız.misafire özen gösterip bize bu şekilde muamele etmesi hoş değil.

kendin yap o zaman yemeği.evi sen temizle.alışverişlere sen git.altın günlerine sen katıl.vs vs

bunca sene bakmış olm işte daha ne istiyorsun.hadi hiç olmadı çık dışarı lokantaya gir ye yemeğini burada saçma sapan konuşmaya değer mi.kaybedince b9 dedi dersin..

yahu ben zaten bulaşık, çamaşır, ev temizliği falan olaylarında anneme hep yardım ederim. hatta geçen gün yardımcı olmak için mutfakta ne var ne yok temizledim süpürdüm ortalığı falan. yani ondan tek istediğim bikaç günde bir mesela taze fasulye yapsın bıraksın en azından. senin de başın sağolsun üzüldüm çok zor bir durum. yani kısacası ben anneme her zaman yardımcı oluyorum her konuda yanlış anlaşılmasın.

Beyler adamın asıl üyeliği de buymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Annemin yemeklerinden sürekli kıl çıkıyor!Şimdi de mercimek çorbasına pirinç koymuş!!

ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Büyük ihtimalle annenize kanser teşhisi konmuş ve kemoterapiye başlanmıştır. Vize döneminde olduğunuz için size söylememiş olabilirler. Acil şifalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

üni okurken annenizden ayrılında göriyim ben sizi . Nasıl anne yemeklerini özledim dersiniz

+yanyatmışsekiz
  • arada öle şeyler olur genç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Büyük ihtimalle annenize kanser teşhisi konmuş ve kemoterapiye başlanmıştır. Vize döneminde olduğunuz için size söylememiş olabilirler. Acil şifalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

quote:

quote:

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Sizin adınıza üzüldüm çok haklısınız ama sonuçta bizde insanız.misafire özen gösterip bize bu şekilde muamele etmesi hoş değil.

kendin yap o zaman yemeği.evi sen temizle.alışverişlere sen git.altın günlerine sen katıl.vs vs

bunca sene bakmış olm işte daha ne istiyorsun.hadi hiç olmadı çık dışarı lokantaya gir ye yemeğini burada saçma sapan konuşmaya değer mi.kaybedince b9 dedi dersin..

yahu ben zaten bulaşık, çamaşır, ev temizliği falan olaylarında anneme hep yardım ederim. hatta geçen gün yardımcı olmak için mutfakta ne var ne yok temizledim süpürdüm ortalığı falan. yani ondan tek istediğim bikaç günde bir mesela taze fasulye yapsın bıraksın en azından. senin de başın sağolsun üzüldüm çok zor bir durum. yani kısacası ben anneme her zaman yardımcı oluyorum her konuda yanlış anlaşılmasın.

Beyler adamın asıl üyeliği de buymuş.

Valla bende bu arkadaşın neden böyle yazdığına anlam veremedim.

• karavana önüne gelsinde göriym seni hijyenik leziz sıkıysa yeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwırdınTorunu

quote:

annemin yemeklerinden biktim artik hic onemsemiyor kotu yapiyor birsey soyleyince de hemen aliniyor yok ben bir suru seyle ugrasiyorum yok begenmiyorsaniz kendiniz yaparsiniz falan.hem suclu hem guclu yani.mesela bu aksam yine yemek yiyorduk pilav lapa gibi olmus yapamiyor iste yemegi bi de icinden sac cikti yine bende yemedim babam da kardeslerim de yiyemedi sonra annem dedi ki size yaranilmiyo yemek begenmiyorsunuz sonra kavga cikti evde.artik cok bunaldim napmam gerektigini bilmiyorum ama icimi dokmek istedim sadece:-(

Balgam ye

ohh olsada bana bana yesek şöyle yeşil yeşil

• kendini bimle. bimden konserve hazir corba cig kofte tatli falan filan alir kendin yaparrsin. annen bir sure sonra anlayip duzelecektir

• Bone takmasını rica et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

baban ananı güzelce bir dövsün bak bakalım bir daha nasıl yapıyor yemekleri

Dövmek değilde babam her seferinde söylüyo ilk 2 gün tamam güzel yapıyo herşeyi sonra tekrardan başa sarıyoruz.ve işin garip tarafı misafire süper ve hijyenik yapıyor. ben en çok bu duruma kızıyorum.

Eğer annen yemekleri güzel yapmıyorsa alıcaksın hamburger eppeği ve hamburger veya donmuş sevmiyorsan kıyma alıp onu hamburger gibi yapıp kızarta bilirsiniz tabi birsüre sonra sıkıyor o ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: To Live is To Die

Yemeğe sos olarak tüy dökücü krem at.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nankörlük de böyle bir şey.Bir "insan" annesine böyle sözler sarfedemez.Annenin elinden zehir olsa yenir be!

• Kıl mı Tuzlu, Acılı olsun yerim ama kıl çıktımı hayaatta yemem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.