Şimdi Ara

Annemin yemeklerinden sürekli kıl çıkıyor!Şimdi de mercimek çorbasına pirinç koymuş!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
6.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Nankörlük de böyle bir şey.Bir "insan" annesine böyle sözler sarfedemez.Annenin elinden zehir olsa yenir be!
    anneni göz doktoruna götürün hipermetrop var büyük ihtimal
  • quote:

Nankörlük de böyle bir şey.Bir "insan" annesine böyle sözler sarfedemez.Annenin elinden zehir olsa yenir be!
    bizim valide çok güzel yemek yapar herkes de söyler ama kadın şehire taşınınca bi haller oldu köydeyken anne acıktım dediğimde dizerdi önüme bütün kahvaltılıkları şimdi oldu iyice şehir karısı diyorum anne acıktım bişeyler varmı dolapta yok valla git hazırla ekmek arası peynir koy diyor iyice üşengec oldular.
  • quote:

İzdivaç izlemekten dedikodu yapmaktan yemek yapmaya zaman bulamıyorlar maalesef
  • quote:

Çok güldüm ya aksine benim annem çok güzelyapar ama ben en ufak şeyde eleştiririm eğer yapamıyorsan yapma diye ve aylarca evden yemediğim olur
  • Bizim evde de arada sırada oluyor böyle. Kötü olsa bile yerim yemeğimi, az yerim filan ama yerim yani. Kıl çıkması kişiden kişiye değişir. Başka yerde midem bulanır tıkanırım ama ev bu, yemeğin o kısmını yemem gerisini yerim. Sanki elimiz () çok mu temiz la

Ha bir de hep annen olmasaydı, ayrı kalsaydınız anlardınız filan demişsiniz de bu apayrı bir şey. Olunca böyle olmayınca öyle oluyor ne yazık ki çünkü elimizdeki bize hiç yetmiyor, bizimki de böyle olsun demiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nankör evlat bok ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Allah rahmet eylesin bilmezler ki
  • Annemin yemeğinden saolsun hiç kıl çıkmadı ama misafirlikte zeytinyağlı sarmanın içinden kıl çıkmıştı ısırıp çektiğimde kılda pirinçle birlikte gelmişti hemen Birşey olmamış gibi yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

quote:

valla beyler benim annem 99'da vefat etti.nasıl bir ortamda büyüdüğümü ben bilirim.o yüzden annenizin kıymetini bilin saçma sapan konuşmayın.

Allah rahmet eylesin bilmezler ki

eyvallah hocam.valla anlatmanın yolu olsa seve seve ama malesef insan kaybetmeden anlayamıyor

• anne kılçık tı de

• quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

Kıl mı Tuzlu, Acılı olsun yerim ama kıl çıktımı hayaatta yemem

Bende yiyemiyorum midem kalkıyo her seferinde
  • quote:

Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

İzdivaç izlemekten dedikodu yapmaktan yemek yapmaya zaman bulamıyorlar maalesef

Ne yazıkki bizden çok arkadaşlarıyla zaman harcıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.6.6

sen önüne gelen yemeği beğenmiyorsun ama milyonlarca fakir insan var pirinç i bile bulamayanlar var haline şükür et sen hayatında hiç açlık nedir biliyormusun oruç tutmaya benzemiyor bu önüne gelen bi aş varsa değerini bileceksin...

666'dan insancıl davranışlar lol

Not: Gerçekten haklısın
  • Sizi 9 ay karninda sonra sirtinda tasimis kisidir anne. Yokluğunu yaşamaktansa yemekte saçı çıksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

quote:

Allah rahmet eylesin

eyvallah kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Birgün sizi bize davet etmek isterim.
  • quote:

Yine geldi kaybette gorelim diyenler

Adamin babasi dover babani kaybedince gorurum derler

Arkadas cocuk dogurduysa veya evlendiyse bazi sorumluluklari kabul etmek zorunda biz nasil okuyorsak onlarda bakmak zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Sizi 9 ay karninda sonra sirtinda tasimis kisidir anne. Yokluğunu yaşamaktansa yemekte saçı çıksın.

Bak kardeşim demesi kolay ama öyle olmuyo işte.temiz yapmak varken neden bu şekilde yiyelim ki?biz bunları haketmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Yine geldi kaybette gorelim diyenler

Adamin babasi dover babani kaybedince gorurum derler

Arkadas cocuk dogurduysa veya evlendiyse bazi sorumluluklari kabul etmek zorunda biz nasil okuyorsak onlarda bakmak zorunda

alakası yok kaybet de görelim demekle.ufak şeyleri büyütmeye gerek yok demek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.