Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1254 (Bu ay: 11)
30 Bin TL' Ye Kadar Sistem Önerisi
Merhaba arkadaşlar eskisi kadar bilgisayarla uğraşmıyorum arkadaşım oğluna alacak rica etti sen benden daha iyi anlarsın diye sadece kasa lazım bütce 30 bin ₺ önerileriniz nedir ben bu iki sistemi buldum,
20 Bin ₺ ye Kadar Notebook Önerisi
Merhaba arkadaşlar 20 bin ₺ ye kadar notebook önerileriniz nedir acaba,
Şu an kurulu Windows 11 sürümü 22H2 Windows 11 kurarken zamanında Rufus ile kurmuştum PC eski diye bu aşamada ne yapmam lazım dostlar yeni sürümü nasıl yüklüye bilirim format atmadan,
ANKARADA YASAYANLARDAN MEKAN ONERISI
|
Ekranım Sürekli AÇık Kalamaya Başladı
Telefonu ios 18 güncelledikten sonra ekran sürekli açık kalıyor kilitliyorum, bir bildirim ya da mesaj geldiği zaman ekran hiç kararmıyor sürekli açık kalıyor bu sorunu nasıl çözerim arkadaşlar,
Iphone 16 Sırası Türkiye
Tüm verilerimiz yine gitti,
Merhaba arkadaşlar geçen hafta içinde tableti servise gönderdim bugün sonuç geldi herhangi bir sorun yok diye kendilerine yaşadığım sorunları detaylıca anlattım yazıcı çıktısını aldım ama hiç bir işlem yapmadan göndermişler yaşadığım sorun birinci resimdeki ekran noktalanması arada sırada oluyor,
ikinci resimde ise yeni başladı şerit halinde siyahlanma gidiyor,
üçüncü resimde servisin verdiği cevap,
Bu aşamada ne yapabilirim,
Maraz Ali' ye Kötek Atıyorlar
Sağ omuzum bundan 5-6 yıl önce Omuz Rotator Manşet Yırtığı oluştu dr gittim ameliyat dikeceğiz 2 ay kol askıda filan kalacak dedi yaptırmadım, geçen ay tatilde havuzda yüzerken sağ kolum düştü ama bu seferde Biseps Kası Kopması yani temel reis kası diyor dr lar buna bu oluştu acil ameliyat denildi, 3 dr gittim 3 de ameliyat denilince yaptırmak zorunda kaldım yaptırmasam ne olurdu dedim 5-10 sene sonra omuz platini şart olur dediler bugün ameliyat sonraki 30 gün kolumu halen yukarı kaldıramıyor 15 gün sonra fizik tedavi diyor ameliyattan sonraki 3 gün acayip berbattı umuyorum fizik tedavi ile eski haline dönecek başına gelen yaptıranlar varmı ? Bu ameliyat için toplamda 165 bin ₺ ödendi,
Meslek: Ticaret
İlgi Alanları: Fibonacci
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, |
Robinson_Crusoe R_C ile alış veriş yapanların listesi olumlu olumsuz yorumları, http://forum.donanimhaber.com/m_33979960/tm.htm |
ea6161d3f7b15c964b864e8056f7308b1.jpg Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır,
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27.742
İkinci El Bölümü Mesajları: 330
Konularının görüntülenme sayısı: 446.028 (Bu ay: 6.211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.450 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic