Şimdi Ara

Omuz Rotator Manşet Yırtığı Biseps Kası Kopması ve Ameliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ omuzum bundan 5-6 yıl önce Omuz Rotator Manşet Yırtığı oluştu dr gittim ameliyat dikeceğiz 2 ay kol askıda filan kalacak dedi yaptırmadım, geçen ay tatilde havuzda yüzerken sağ kolum düştü ama bu seferde Biseps Kası Kopması yani temel reis kası diyor dr lar buna bu oluştu acil ameliyat denildi, 3 dr gittim 3 de ameliyat denilince yaptırmak zorunda kaldım yaptırmasam ne olurdu dedim 5-10 sene sonra omuz platini şart olur dediler bugün ameliyat sonraki 30 gün kolumu halen yukarı kaldıramıyor 15 gün sonra fizik tedavi diyor ameliyattan sonraki 3 gün acayip berbattı umuyorum fizik tedavi ile eski haline dönecek başına gelen yaptıranlar varmı ? Bu ameliyat için toplamda 165 bin ₺ ödendi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 29 Ağustos 2024; 12:6:42 >

• Prof. Dr. Yakup YILDIRIMyoutube
    Omuz kas yırtığı neden olur? Omuz kas yırtığı belirtileri nelerdir? Omuz kas yırtığı kimlerde görülür? Omuz kas yırtıkları kendiliğinden geçer mi? Omuzda kas yırtılması tedavi edilmezse ne olur?
    https://www.youtube.com/watch?si=KZ2aMA9LIepSneAK&v=_1xs2pwlJY0&feature=youtu.be
  • panossa kullanıcısına yanıt

Yaptırdım üstadım sancılı süreç geride kaldı, :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dips ve omuz sakatlığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.