Şimdi Ara

Gerdek gecesi bekaret bozma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim bir dostum var 2 gun sonra evlenicek bunun ailesi cok dindar bu cocuk kotu birisi olmadigindan daha once hic bir kizla iliskiye girmemis simdi bana diyoki 'gerdek gecesi makul bolgede herkezin bildigi gibi kizlik zari var birlesme esnasina o zar yirtiliyormus kan geliyormus bekareti gidiyormus ama bu zar bu kadar oncemli bisiy olduguna gore saglam bisiy hemen yirtilan bisiy deyil demekki benimde ilk gecem olgudundan acaba zari yirtabilirmiyim ya yirtamazsam kizin cani acirsa felan rezil olurmuyum kiza karsi' diyor yorumlarinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gerdek Gecesi Kızlık Bozma

Gerdek gecesi, evli çiftler için özel ve önemli bir zamandır. Bu gece, çiftler ilk kez cinsel ilişkiye girerler. Kızlık bozma, bazı çiftler için zor ve acı verici bir deneyim olabilir.

Kızlık bozmayı kolaylaştırmak için yapabileceğiniz bazı şeyler vardır. Öncelikle, rahat ve güvenli bir ortam yaratmanız önemlidir. Sabırlı olun ve eşinizle iletişim halinde olun. İletişim açık olursa, eşinizin ne hissettiğini anlayabilir ve buna göre hareket edebilirsiniz.

Fiziksel olarak, kızlık zarını rahatlatmak için vajinaya kayganlaştırıcı veya prezervatif kullanılabilir. Bazı kadınlar ayrıca ılık bir banyo yapmayı veya sıcak kompres kullanmayı faydalı bulurlar.

Eğer kızlık bozma işlemi sırasında ağrı yaşarsanız, eşinize söyleyin. Ağrıyı hafifletmek için pozisyon değiştirebilir veya farklı bir yöntem deneyebilirsiniz.

Kızlık bozma genellikle korkutucu bir deneyim olabilir, ancak doğru hazırlık ve iletişim ile olumlu bir deneyim haline gelebilir.

Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• Gerdek gecesi, evli çiftlerin ilk kez kızlık bozduğu özel bir zamandır.
    • Kızlık bozma, bazı çiftler için zor ve acı verici bir deneyim olabilir.
    • Kızlık bozmayı kolaylaştırmak için rahat ve güvenli bir ortam yaratmak önemlidir.
    • Kızlığı bozmak için kayganlaştırıcı veya prezervatif kullanılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

rezil olurmuyum

Hemde fena rezil o arkadaşın.(Hepte arkadaştır).
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

rezil olurmuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

rezil olurmuyum

rezil olurmuyum diyor' dedim la lafi nereden anliyon o diyor ben deyil inanmazsan inanma adam oyle diyor ben deyil.

• Ya uydurma şimdi kim karısı ile arasında geçicek bu olayı biriyle konuşur öyle bir adam bundan kimseye bahsetmez csb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Ya uydurma şimdi kim karısı ile arasında geçicek bu olayı biriyle konuşur öyle bir adam bundan kimseye bahsetmez csb.

Adamı 18 yıl boyunca tanırsan ne zaman tanıştığını bile hatırlamaycak derecede eski bir dostluğun yakınlığın varsa anlatır. kamışa su yürüdüğündede ilk benle konuştuydu
  • Orda kaya varmış zaten. Dikkat etsin de kırmasın kamışı hey Allah'ım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bol bol okusun internetteki bu tarz konuları. Ayrıca sağlıklı bir iletişim her şeyden daha önemli eşiyle konuşsun.
  • bişey olmaz ya takmayın kafaya. ilk gecede b.k gibi geçen bir durum olursa ömür boyu hatırlanır heheh. en güzeli sallayın malafatı gitsin. kasmayın yani. kan gelmezsede niye yırtılmadı falan demeyin esnek olabiliyor bu meret ilk seferde hemen kanamayabilir. kıza güveniyorsanız güvenmiyormuş gibi bir duruma düşmeyin derim çünkü kolayca derin sorunlar açabilirsiniz aranızda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.