Şimdi Ara

Oğlunun Sünnetine Twerkçü Getiren Baba / Dikkat +18 ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
5
Favori
83.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay büyümeye başladığı için videoyu kaldırdım sonra başım ağrımasın boş yere.
    odatv.com
    Türkiye’nin konuştuğu sünnet düğününde yeni gelişme
    https://odatv.com/turkiyenin-konustugu-sunnet-dugununde-yeni-gelisme-24091937.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 24 Eylül 2019; 21:35:50 >

• Yazık sünnetli çocuk bişey anlamıyor ciftetelli oynayacağını sanıyor..kızda karşısında güney amerikalı kızlar gibi twerk yapıyor kızın yaşida kücük ve düğunde mahale teyzeleri de anlama dan izliyor..kameranı çekmediği kısımlardada yaşı büyük erkeklerder vardır..kız oraya doğru yapıyor her yönüyle tezatlık..kafası hastalıklı insanlar..palu ailesi gibi yozlaşmış
  • Aynı konuyu ben açmıştım, adbl*ock reklamı değil twiti sansürleyince konuyu silmiştim.

Ulan ne babalar var be.

Off biz internetten twerk izlerken yakalansak ne izliyon lan sen der bizimki.

Bu çocuk gelecekte ALFA olacak işte.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    ALFA olmasını falan geçtim ortam çok garip. Arkada kapalı teyzeler falan var(beyaz gelinlik tarzı şey giyen büyük ihtimalle çocuğun annesi sanırım) nasıl göz yumuyorlar bu tarz bir olaya. Sanki başka bir evrende gerçeklemiş bir olay gibi çok enteresan valla.
  • Türkiye'nin gördüğü en absürd olay bu bence. Ekranın sol altında Euro/TL: 6 yazarken "ekonomimiz iyi" açıklaması yapılmasından bile absürd.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla eleman Türkçe konuşmasa Arapların işi falan diye düşünürdüm.
  • Hayatımda izlediğim en garip videolardan biri.Köy sünnet düğününde twerk yapan bir kız,arkasında onu izleyen çocuklar,sünnet çocuğunun kapalı annesi ve akrabaları.Bu nasıl bir video lannn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 23 Eylül 2019; 19:11:30 >
  • Çocuk az büyüsün babası kerhaneye de götürür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık sünnetli çocuk bişey anlamıyor ciftetelli oynayacağını sanıyor..kızda karşısında güney amerikalı kızlar gibi twerk yapıyor kızın yaşida kücük ve düğunde mahale teyzeleri de anlama dan izliyor..kameranı çekmediği kısımlardada yaşı büyük erkeklerder vardır..kız oraya doğru yapıyor her yönüyle tezatlık..kafası hastalıklı insanlar..palu ailesi gibi yozlaşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Eylül 2019; 20:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sünnet düğünüm bile olmadı...
  • benim sünnete 65 yaşlarında palyaço gelmişti ama amcamız sadece kafasına kukulet takabilmişti. zamanı yetişmemişti sanırım yorgundu da. kesilene kadar yanımda durdu gitti. nerde böyle lap dance yapan twerk atan
  • DİKİŞLER GİDİYO ALOO DİKİŞLEEEEEEER
  • Ümmet ne hâle geldi yazık.
    Adam dini bir iş yapıyor görünürde, ama eyleme bak.

Es selamu aleykum yeni yıl diyen adam gibi bu da.

Söylem Müslüman, eylem hristiyan ..
  • bu nasıl bir yozlaşmışlık
    bu nasıl bir ortam
    bu ne la
    ben ne izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Türkiye'nin gördüğü en absürd olay bu bence. Ekranın sol altında Euro/TL: 6 yazarken "ekonomimiz iyi" açıklaması yapılmasından bile absürd.
    türkiyede mi ki bu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok normal artık yenı turkıyedeyız avrupa bızden ılerıde.gec bıle kalındı
  • geceliği ne kadar link
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.