< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evlenen erkeklerin dramı ve eve gitmek istememeleri.
-
-
bro maşallahın var. hadi ben son 3 senede korona morona ayağına kilo vs aldım. yani o tiple kadınlar bana hasta masta vs yazıyorsun. paran olmalı muhtemelen ama sen de şu milleti kendin gibi mutsuz sanma. ben mutluyum kardeşim.
evleneceğin zaman kendine körpe, belli bir kültürde ahlakla büyümemiş birini hayatına sokarsan tabi içine eder.
yeni nesil hele. benim zamanımda kız ile çıkmak demek okulun arka bahçesinde el ele bile tutuşamadan yürümek demekti.
şimdi ise maşallah diyorum. popüler konumda ki başık olarak "amerikanlılaşma tam gaz devam" şeklindedir; orada en son bir haber paylaşmıştım. 16 yaşında Z nesliden bir cahil kadın(!!!) , sırf 50k takipçisi olan popüler diye 32 yaşında adamın yatağına giriyor. üstelik adama yalan söylüyor. 18 diye.
yani sen bu kadını , kendi hayatına sokarsan ; ne olacağını sanıyorsun? böyle birinden çocuk mu yapacaksın? böyle birinden aile mi kuracaksın?
bu bakirelik ameliyatları da halka açık datalar ile yapılmalı. evlenecek adam kimle evlendiğini bilmeli. tıpkı evlenecek kadının da evleneceği erkeğin ne olduğunu bilmesi gerektiği gibi.
hede hödö yapacak solcu arkadaşlar son paragrafımda şeffaflıktan ve eşitlikten bahsediyorum.
yeni neslin işi gerçekten çok zor.
-
Sorun evlilik değil, arkadaşların.
-
Tipim mi sen bi resmini atsana sivilceden yüzün görünmüyordur :) heralde çok yaran var üşenmeyip bu kadar şey yazdın benim gezdiğim kadınları rüyanda göremezsin :))quote:
Orijinalden alıntı: pskillerchetobro maşallahın var. hadi ben son 3 senede korona morona ayağına kilo vs aldım. yani o tiple kadınlar bana hasta masta vs yazıyorsun. paran olmalı muhtemelen ama sen de şu milleti kendin gibi mutsuz sanma. ben mutluyum kardeşim.
evleneceğin zaman kendine körpe, belli bir kültürde ahlakla büyümemiş birini hayatına sokarsan tabi içine eder.
yeni nesil hele. benim zamanımda kız ile çıkmak demek okulun arka bahçesinde el ele bile tutuşamadan yürümek demekti.
şimdi ise maşallah diyorum. popüler konumda ki başık olarak "amerikanlılaşma tam gaz devam" şeklindedir; orada en son bir haber paylaşmıştım. 16 yaşında Z nesliden bir cahil kadın(!!!) , sırf 50k takipçisi olan popüler diye 32 yaşında adamın yatağına giriyor. üstelik adama yalan söylüyor. 18 diye.
yani sen bu kadını , kendi hayatına sokarsan ; ne olacağını sanıyorsun? böyle birinden çocuk mu yapacaksın? böyle birinden aile mi kuracaksın?
bu bakirelik ameliyatları da halka açık datalar ile yapılmalı. evlenecek adam kimle evlendiğini bilmeli. tıpkı evlenecek kadının da evleneceği erkeğin ne olduğunu bilmesi gerektiği gibi.
hede hödö yapacak solcu arkadaşlar son paragrafımda şeffaflıktan ve eşitlikten bahsediyorum.
yeni neslin işi gerçekten çok zor.
Klozetten çıktığın yok gelmiş maval okuyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
65 il gezdim 200 den fazla çift tanıdım hepsi mutsuz ara sıra adliyeye git bi bak:)quote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaSorun evlilik değil, arkadaşların.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kadının yüzünü görmemek için işim bittiği halde iş yerinden geç çıkardım.
Kadın “Sen ne biçim erkeksin ! Haftasonu evde pinekliyorsun !” dediği için işi olmadığı halde termosa çayımı koyar srabaya atladığım iş yerine gider ve hava kararana kadar bomboş ofiste huzur arardım…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin son durum noldu hocam burda evlen diye delirenlere ne tavsiye verirsinquote:
Orijinalden alıntı: Cem_Alim
Kadının yüzünü görmemek için işim bittiği halde iş yerinden geç çıkardım.
Kadın “Sen ne biçim erkeksin ! Haftasonu evde pinekliyorsun !” dediği için işi olmadığı halde termosa çayımı koyar srabaya atladığım iş yerine gider ve hava kararana kadar bomboş ofiste huzur arardım…
incinmişsin :)
gerçekler acıdır.
hayatımın hiç bir döneminde herhangi bir siteye veya arkadaşlık sitelerine vs tipim nasıl diye resim yükleyecek kıvama gelmedim. 22 yıldır yurtdışındayım.
tekrar yazıyorum. herkesi kendin ile kıyaslama. kendin üzerinden tüme varma. evlilik kötülüycem diye saçmalıyorsun. evliler mutludur. o yüzden evlenip boşananlar istatistik olarak kalıyorlar.
-
İyi bir insana denk gelmeden aile toplum baskısıyla evlenince oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin tanıdığın çiftlerin hepsinin mutsuz olması hiçbir şeyi kanıtlamıyor. Ben çok kaliteli, çok mutlu çiftler de tanıyorum, senin bahsettiğin gibi çiftler de. Mutsuz çiftlerin benim gözlemlediğim ortak noktası ise yanlış insanlarla, yanlış nedenlerle birlikte olmaları. Böyle eşini eleştiren, hakkında kötü konuşan insanlar çok komik geliyor bana, erkek olsun, kadın olsun.
-
Dışarda herkes mutlu benim psikolog kadın arkadaşım var ve çok kaliteli bi yerde çalışıyor ,dışardan göründüğü gibi değil hiçbişey derdi bide neden biriyle yıllarca yaşayıp mutlu olmaya çalışayımquote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaSenin tanıdığın çiftlerin hepsinin mutsuz olması hiçbir şeyi kanıtlamıyor. Ben çok kaliteli, çok mutlu çiftler de tanıyorum, senin bahsettiğin gibi çiftler de. Mutsuz çiftlerin benim gözlemlediğim ortak noktası ise yanlış insanlarla, yanlış nedenlerle birlikte olmaları. Böyle eşini eleştiren, hakkında kötü konuşan insanlar çok komik geliyor bana, erkek olsun, kadın olsun.
Konuyu anlayınca bak hemen nasıl da savunmaya geçiyorsun.
Biliyoruz senin bu konularla kendi yalnızlığını haklı çıkarmaya çalıştığını.
Bol şans, iyi günler
-
İnan öyle huzurluyum ki yalnız olmak herkesin harcı değil ben alışkınım ama sen bi gün yalnız kalırsan nasıl yaşarsınquote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaKonuyu anlayınca bak hemen nasıl da savunmaya geçiyorsun.
Biliyoruz senin bu konularla kendi yalnızlığını haklı çıkarmaya çalıştığını.
Bol şans, iyi günler
Sıfatına bakıldığında izbandud gibisin; sankim böyne "kodumu oturturum" der gibi bir fiziğin var emme meğersem bu fiziğin altında bir kılıbık yatar imiş... Görünüş aldatıcı imiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Şubat 2025; 15:20:32 > -
Öyle huzurluyum ki, haftada bir ilişki kötü, yalnızlık iyi konusu açıp kendimi yatıştırmaya çalışıyorum...
-
Size üzülüyorum tek başarınız evlilik inan kaç paket sıgara bitirdim sayenizde ,cidden yardım etmek istiyorum yukarda Cem alim var adam bi evlendi hayatı kaydı sağlıkçıyım ben kaç doktor biliyorum herseyini kaybeden ne gerek var ?quote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaÖyle huzurluyum ki, haftada bir ilişki kötü, yalnızlık iyi konusu açıp kendimi yatıştırmaya çalışıyorum...
Evli değilim ben.
O bahsettiğin kişiyi sübyancı paylaşımlarından sonrasında engellemiştim, ne yazıyor, ne ediyor bilmiyorum, böyle bir karakterin mesajlarıyla da ilgilenmiyorum. Ayrıca evlendi, zorla mı evlendirdiler? Kandırmışlardır.
-
"Resim yükleme özgüven kendini sevmeyle alakalıdır "
instagram o zaman özgüvenliler yuvasından geçilmiyor ama işte naylon özgüven :))))
dediğim gibi o biçim sitelerde işim olmadı. instayı da sırf komik balkan , memleket videoları izlemek için açtım.
mutlu olmayan adamın neden mutlu olmadığını nereden bileceksin? belki cinsel sorunları var, belki finansal sorunları var belki geniş aile olarak sorunları var. bunlar bekar insanlarda da olabiliyor.
250 bin sayısı da atma gibi geldi. var mı kaynak? yoksa bu da özgüvenin gibi iddadan mı kaynaklı?
Benzer içerikler
- scorp neden kapandı
- tarihi geçmiş kefir içilir mi
- geçmişe dönük dekont alma
- antalya travesti
- çin kimlik numarası
- indirimler ne zaman başlıyor
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X