varmı benim gibi düşünen bir yandan işe girip bir yandan uniye devam edicem özellikle akrabalardan bahsediyorum hepsi o kadar bıktırdı ki |
UNİYE GİDİNCE BÜTÜN AİLE AKRABALARLA İLİŞKİYİ KESMEK ?
-
-
Aileyle niye kesiyosun aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aileyle tam bir kesme olmaz ama onlarla da mesafeli olmayı düşünüyorum bir türlü anlaşamıyoruz
-
Kesmeyin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genellikle böyle düşünenlere nedense ailesiyle aynı şehir çıkıyor. Akrabaları bilmem de aileyle bağları kopartmamak lazım.
-
Hocam ben ailemi çok seviyorum mesela.Onlardan ayrılmayı da aslında istemiyorum ama hayat şartları işte nerenin geleceğini bilmiyorum.Büyük ihtimalle yaşadığım yer olmazsa şehir dışına giderken gözlerim bile dolacak yani.
-
Hocam çok zorlamayın.
Bir şeyi yapacağım dersin tam tersi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaşadığım şehiri yüzde bir milyon yazmam aileyle bağı kesmek tam olarak değil de akrabalarla kesin olarak kesmenizi öneririm size de eğer sevmiyorsanız iflas etseniz ilk sevinecek kişiler akrabalardır genellikle fazla yanaşmayın.
-
Aile dediğin ya şanstır ya da yara.
alıntıdır.
-
parayı kim vercek mq
-
işe girmek
-
Akraba nedir yıl olmuş 2021 çoğunun yüzünü unuttum. Kuzenlerimin düğününe falan gitmedim. Annem başımın etini yerdi akraba falan diye artık yaş oldu 27, bir akrabamı ararsam şaşırıyor kadın :)
bu günleri görmek dileğiyle...
-
Sen ben misin yaa bende oyle yapacagim umarim sehir disina gidebiliriz hocam
Akrabaları tamamen sileceğim. Bir yerde falan denk gelsek bile görmezden görürüm. Benimkiler akraba değil akbaba. Bu arada bu herkes için geçerli olmayabilir, bazılarınınki iyi olabilir ki anneannesi annesi gibi olan arkadaşım da var. Ama benim akrabalar bize çok çektirdi, çektiriyor hem de öyle böyle değil. Maddi, manevi, sağlık her konuda. O yüzden benden uzak Allah'a yakın olsunlar.
akrabaları anlarım da ailenle niye kesiyon olm
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aile dediğin ya şanstır ya da yara. alıntıdır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X