|
Bildirim
|
üni son sınıfım hiç arkadaşım yok
|
Birçok genç kadın, güzelliklerinin doruklarında alfalarla parti yaparak geçirirken, bir yanda da friendzone’da beta biriktiriyor. Belli bir yaştan sonra ise alfalar için daha genç kadınlarla rekabet edemeyeceklerini anladıklarında ise bu betalardan en uygununu kafalayıp evleniyorlar.
|
2016 yılında Üniversiteden mezun olmuştum.Hatırlıyorum da bu gözlemi ben de yapmış ve bu süreci yaşamıştım.Çevremdeki neredeyse tüm kızlar bir telaşa düşmüş neredeyse her kız kendisini birisine yamamaya çalışmıştı.Öyle ki geçen üç sene boyunca bütün fakültenin neredeyse üstünden geçtiği kızlar bile masum,iyi aile kızı,terbiyeli,dindar rolüne bürünmüşlerdi. Daha önce yüzlerine bile bakmadıkları nice erkek arkadaşım birden kıymete binmişti....
Üniversiteye daha başlamamış ya da üniversite okuyan genç arkadaşlara tavsiyemdir asla kızlara GÜVENMEYİN.Hiç bir kızın gülümsemesine,sıcak davranışına kanmayın.Sürekli şüpheci olun.Çünkü bu kızlar çoğu erkeğin hayal ettiği gibi saf,sadık ve temiz değildir.Sizler için ''Seni göremezsem ölürüm'' diyen kızlar siz kısa süreliğine ayrıldığınız anda bu sözlerini unuturlar.Siz hala daha ''Acaba barışsak mı?'' diye düşünürken,başka bir kıza yaklaşmazken bir bakmışsınız o kız bir başka adamın kolunda mutlulukla gezer,tozar.Ona da aynı sözleri söylemekten çekinmez ve bir bakmışsınız başka birisiyle evlenmiş olur.Siz de öyle baka kalırsınız... O nedenle önce kendinizi ve keyfinizi düşünün.Hiçbir kız için ne üzülün ne de sıkı sıkıya bağlanın.Eğer herşey yolunda giderse zaten evlenirsiniz.Yok eğer gitmezse de ayrıldığınızda üzülmezsiniz.Zira emin olun hiçbir kız sizin için üzülmez,sizin için pişmanlık duymaz,sizi özlemez.Bunu sakın unutmayın.Bu canlılar erkekler gibi değildir.Bunlar daha kendileri içinde birbirlerini çekemeyen,birbirlerinin kuyusunu kazan canlı türüdür.Kendilerinden başka kimseye değer vermezler. |
Erkekler evliyken sevismiyor mu çoğu yapıyor bunu kadinlar yapınca mi suç eşitlik iste
|
Mevzu para mevzusu. Üni bitince ne okursan oku çok istisna hariç genç tecrübesiz birinin gireceği iş 2500 tl civarı olacak. Zengin birini bulursa hem ona iş kapısı açacak hem maddi yönden rahat edecek. Kısacası hayat mücadelesiyle fazla uğraşmadan kendini kurtaracak. Ailesinin durumu yerinde olan kız varsa bir de onları gözlemle bakalım hangisi hemen koca arıyor
|
kadınla kızla alakası yok türk kültürü böyle, erkekte olsan kızda olsan.
|
Karı!
Bile! Dostum senin kadın görmen bile mucize |
Siz bu seviyeyle evde kalırsınız zaten . Sizin dışınızda herkes pis ama siz Odinin oğlusunuz aman nazar gelmesin.
|
kadınlar anlaşılmaz yaratıklardır :)
sizin söylediğinizin aksine kılıbık sevende gördüm ama genelde tuhaf davranışları oluyor misal sen biraz sert olsan istemiyor ,yumuşak olsan yine istemiyor hatta bazı toplumlarda erkekler kahve köşesinden çıkmazken ,kadın eve para getiriyor ve birde üste dayak yiyor hatta ve hatta bu kadın çevresine birde kocası üzerinden hava atıyor ,benim kocam aslan gibidir ,gibi sözlerle :) hele ki bazı erkekler gayet dengeli ,eve para da getiriyor ama kadın bir türlü mutlu olmuyor neler neler :) gerçi sadece kadınlarda değil bu tuhaflıklar adam iyi niyetli olsa önüne gelen ezmeye çalışıyor (erkeklerde dahil) ,biraz terslese bu defa ondan kötüsü olmuyor bir tarafta ekonomik kriz ,diğer tarafta tuhaf insanlar gençlerin durumu gerçekten git gide kötüleşiyor neyse çok fazla da moral bozmayalım ,her şey olacağına varırmış |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|