Gerçekten lisede felan yalnız erkeklere denk geldimde hiç kız görmemiştim abi kızsın yani kızlar en azından kendi hemcinslerine duygusaldır kişiliği nasıl olur olsun kendi ortamlarına kabul eder. çok fazla atik olmayanların oluşturduğu 2 yada 3lğ grup gördümde tek başına olan var bitane zorunlu haller olmadıkça pek yanındakilerlede konuşmuyor. |
Üniversitede yalnız ve asosyal kızlar
-
-
sosyal fobilidir -
Ne anlatıyorsun, bir şey anlamadım -
Muhtemelen
-
kendimi
-
Kızsın ve hiç sosyal çevren yok mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 11 Aralık 2024; 18:45:2 > -
Beni anlatmışsın -
Erkeğim. evet sosyal çevrem yok. he sosyalfobilide değilim pek dışadönük yada herkesle arkadaş olan biride değilim
-
Reçete belli paşam.
-
Detaya girmeme gerek var mı sırt çantanı hazırlıyorsun
-
Yavrum nasılsın
-
Kötü
-
noldu neyin var ilgileneyim seninle biraz
-
en asosyal kızın bile 5-6 flörtü 2-3 fb'si var inanmayın.
-
valla 5 6 flörtü olup asosyalim diyenler neye göre asosyal bilmiyorum ama benim bahsettiğim gayet sırada tek başına oturan tek gelen tek başına yemek yiyen boşluklarda tamamen telefona bakıp ders felan olmayıncada okul ve civarında işi olmayan dışarıda durum nasıldır bilmiyorum . Erkek kadar keskin yalnızlığı yoktur belki. Kızın erkeklere yanlama eğilimleriyle erkeklerin kızlara yanlama eğilimi aynı değil sosyal erkek yalnız kılıklı kızı kendisine yakıştırır ama sosyal kız yada yalnız kız yalnız erkeği kendisine yakıştırma oranı diğerine göre kat kat azdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 11 Aralık 2024; 19:1:37 > -
o senin asosyal dediğin en az 10 kişi ile konuşuyordur. 2-3 tanesi ile de yatıyordur.
-
Hiiiççç
-
Anlat yavrum anlat anlatmadan nasıl ilgilenelim
sıkma o güzel canını
-
Zer0 ponçikyasemini unutamamış hocam halen seviyor bi soru sordum atarlandı nolcak bu çocuk
-
onın başka kadın elde edebilecek kapasitesi yok takılsın
Benzer içerikler
- zatürre geçirenlerin yorumları
- monopoly ev dikme kuralı
- sağ kulaktan pıt pıt ses gelmesi
- crossfire bayıltıcı sprey
- metropol oyunu para dağıtımı
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X