Şimdi Ara

Üniversitede yalnız ve asosyal kızlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dur yaaw ne girdin araya melodiyle ilgilenecektik ne zerosu boşver onu şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Atarlanmadım. Gereksiz insanlar hakkında konuşmanın bir anlamı pek yok.

Önümde başka seçenek ve tercihler var. Bunlara yönelmek daha mantıklı olacağından yoluma odaklanmak istiyorum.

Gereksiz şeyler hakkında pek konuşmaya gerek yok.

Fakat şu an benim bir kadına pek ihtiyacım yok. İstesem bulurum.

İnstagramı kapattım, parama bakıyorum. Gelişimime bakıyorum. Yapacaklarım için buna ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 11 Aralık 2024; 20:4:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt

Yok be boşver saol

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Hayat sizden ibaret değil. Etrafta başka olaylar oluyor hayat akıyor dünyanın binbir türlü hali var insan sadece dünyada ben yaşıyorum benden başka kimse yok diye düşünmemeli empati yapmalı. İnsanlar her yerde dışarıda gördüğümüz yemek yiyen tamir yapan inşaatta çalışan her insanın kendine göre görüşü hayatı fikirleri amaçları var. Evrenin insanlığa bir hediyesi olarak görmemeli insan kendini.

Şunu hiçbir zaman unutmamak lazım: Hayat sadece maddi şeylerden paradan maldan maddiyattan ibaret değildir. Hayatta bizi ayakta tutan şeylerin çoğu maddi imkanlar değil manevi güç ve kazanımlardır. Ama bizim gibi değil de tam aksini düşünen hayatta her şeyi maddiyatla şekillendiren ve ömrünü mal para biriktirmekten ibaret sananlar da vardır. Maneviyat olmadıktan sonra maddi zenginliğin anlamı yoktur. Gözlerini karartmış para ve mal hırsı kazandıkça daha çok kazanmak peşinde koşup ömrünü maddi şeyler peşinde tüketenler de vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 11 Aralık 2024; 20:31:43 >

• Erkeklere o kadar değil ama kızlara üzülüyorum ya, yanlız bırakmayın, insani tarafınızı gösterin.

Para benim için amaç değil. Araç.

İstediğim şeyleri yapmam için bir araç. Yakıttan başka bir şey değil. Gösteriş umurumda değil. Para bana çok farklı şeylerin kapısını açacağından bu kaynağa ihtiyacım var.

Kime ne anlatıyorsun ağa.

Çok değişik ruh hali var bu elemanın. Geçen haftalarda intihar konusu açmış. O da bilmiyor ne yaşıyor iyi ciddiye alıp uzun uzun yazmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 11 Aralık 2024; 20:38:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Ben anladım sizi. Hedefiniz elon musk gibi para babalarından olmak şirketler zincirinizin olması tüm insanların karşınızda el pençe divan durması ve en önemlisi zamanında sizden daha zengin insanlara size tercih edip yarı yolda yalnız bırakanlardan intikam almak ve o insanların sizi farkına varmaları. Biz onu yok saydık ama o imkansızı başardı bütün insanları solladı demeleri. Nihai amacınız bu.

Ulen marmaraydayım kahkaha attım  

offf sarmıcam

Gram alakası yok. İnsanların benim başarıp başarmamı görmesi bir şeyi değiştirmeyecek. Ben kendi yoluma odaklıyım. Nihai hedeflerim var ve bunlara ulaşmak zorundayım.

Önemli olan hedefleri başarabilmek.

Elon musk gibi para babası olma niyetim yok. Değişen Dünya üzerinde üstünlüğü elde edip kendimi sağlama almam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 11 Aralık 2024; 20:57:2 >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt

Mesajları okuyun zer0 hocamız yapay zeka gibi yazmıyor mu bana mı öyle geldi hocam. Hayat insanı yoruyor ama normal  

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Mesajları okuyun zer0 hocamız yapay zeka gibi yazmıyor mu bana mı öyle geldi hocam. Hayat insanı yoruyor ama normal  

İnsanları kandırmaktan başka bir şey yapmıyor.
    Her sene DGS dgs diye sayıklar 2021 den beri dgsye girmediğini yazmış geçen.

10 senedir dgs kasıyor, kaç net yaptığını kimse bilmiyor.
    Çoğunlukla kurgu çiziyor. Hayal dünyasında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tüm hedefler gerçekleşecek.

• Bi tane vardı bu tip tanıdığım, ulan guzel kız da neden kimsesi yok falan dedim samimi de oldum sonra zor yoldan neden yalnız olduğunu anladım. Bu tiplerle sadece o musade ettigi kadar muhattap olabiliyorsun ve sosyal empatileri 0.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okumadım ama seviyosan git konuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.