Şimdi Ara

Şaka maka ünide kızlarla tanışabilecek ortam olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yok işte tipim şöyle param yok falan filan hepsi boş. Bomboş. Eğer sen tipsizsen 10 üzerinden 3 lük kızla çıkarsın. Üst kızlara yazmazsın. Ki zaten kızlarla takıla takıla özgüvenin gelir. Ağzın laf yapar. Ama esas sorun kızlarla aynı ortamda aktivite yapabileceğin hiçbir şeyimizin olmaması. Bir tanışıklık durumu da olmayınca üniversitede hiç sevgilisi olmayan insanlar bana çok normal geliyor artık.

• İnsanlar hayatta her şeyi ders çalışmak sanıyorlar hayatları boyunca sosyal anlamda gelişmiş olmayı kimse $ikine takmıyor sonra üniye gidince yıllardır yapmadığını 4 yılda yapıp tyler durden olayım ben diyor kimse kusura bakmasın da yok öyle bir dünya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boş yapma tanışmak istersen bir yolunu bulursun ben tüm sınıfın ortasında kıza yürüdüm lol tüm sınıfa rezil olmuşumdur muhtemelen ama öyle bekleyerek olmuyor git dene

• K????? K?? kullanıcısına yanıt

sizin hayatınız her şeyiniz amacınız yaşam nedeniniz kız olmuş nasıl bu hale geldiniz

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gurmeyim

• Devlet yurdunun internet cafesinde 2 kizla tanismistim sakarya unide okurken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulüpler var aslında ya da mimarlık okuyorsan proje dersi var, proje dersinde paylaştığın maket malzemeleri, o dayanışma ruhu falan insanları birbirine yaklaştırıyor ya da üni seminerlerinde kendini göstereceksin, göze girdiğin zaman herkes yine çevrene toplanıyor. Ünide sosyalleşemeyen adam zaten pasif bir adamdır. Her türlü imkan var yani sadece biraz cesaret lazım.

• Ağa erkeklerle nasıl tanışıyorsanız kızlarla da öyle tanışacaksınız. Ne kadar zor olabilir ki?

• Oturduğun yerde kızlarla tanışamazsın lol

• ya erkeklerle de tanışmıyorsa?  

• bu gariban erkeklere birinin malum yerlerin neden var olduğunu iyice anlatması lazım

Dişilerin reddettiği fakir erkekler sosyal düzeni bozmamaları için para karşılığı orada avutulurlar

Onlar avutulurken zenginlerde işini görür

Alan memnun satan memnun

Kız bulamıyorsunuz çünkü fakirsiniz olay bu

• Fushen F kullanıcısına yanıt

La o zaman kızlarla nasıl tanışmayı bekliyor? Heteroseksüel dünyada en rahat iletişim kurabileceğin insanlar hemcinslerindir, karşı cinse yaklaşırken sorun yaşarsın zaten. Hani onu da neden yaşarsın daha mesafeli yaklaşman lazım abazan ayı gibi değil.  

• Haremlik selamlik mi egitim aliyorsunuz? Univeristede bile kizlarla tanisamiyorsaniz sosyal olarak ozurlu bir insansiniz demektir. Illa hemen sevgili olma siniftaki kizarkadaslarinla arkadas ol cevresinden birileri duser en kotu.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Abi çok haklısında makina mühendisliği okuyorum. Ve bölümü bırak fakültede kızların okuyabileceği hiçbir bölüm yok. Makina, elektrik, yazılım, bilgisayar, inşaat mühendislikleri var. Yani fakültede kız yok bizim sen düşün durumu. Dışarıda tanışabileceğin anca kafeler barlar falan var. Kafelerde tanışamıyorum bakmıyorlar hiç kesmiyorlar. Kesseler gidip merhaba dersin ama yok yapmıyorlar. Barda zaten erkekleri tek almıyorlar. Yine tanışamıyorsun.

• Ya canım kardeşim erkeklerle tabii ki tanışıyoruz. Bölüm makina müh. hepimiz erkeğiz. 7-10 kişilik grubuz beraber pes atıyoruz halısaha yapıyoruz geziyoruz falan da iş kızlara gelince hepimiz ortada kalıyoruz işte. Kimsenin daha sevgilisi olmadı bölüme başladığımızdan beri. Gayet yakışıklı çocuklarda var aramızda. Fen edebiyata bakıyorsun çok sıradan tipler ne kızlarla takılıyor.

• mezunadam12 M kullanıcısına yanıt

Dostum sizin bölüm binası başka bir şehirde mi? Hiç mi danstır vs. topluluklarınız veya gruplarınız yok? Ne bekliyordunuz kızların üstünüze atlamasını mı?  İnsanlarla, kızlarla yani  , öyle yerlerde karşılaşırsın anca. Sadece kendi bölümünüzdeki kızlara mı yürümek istiyorsunuz? Biraz atılgan olun Allah aşkına ya.

• Ben tanışmıyorum. Onlar gelip benle tanışıyor.  

• Kanka bizim fakülte kampüsün tepesinde dağın yamacında kalıyor. Yani en uç noktasında kalıyor ve bizim okulda öğrenci toplulukları o kadar az ve sınırlı ki katılabileceğin hiçbir topluluk yok. Hep bölüme yönelik topluluklar. Yok mimarlar topluluğu yok inşaatçılar topluluğu falan. Bölümü okuyanları alıyorlar. Staj vs. konuşuyorlar. Dans topluluğu bana göre değil zaten ben yapamam hiç bilmem yani. Bilseydim yapardım. Yani maalesef kızlarla erkekler bölümden fakülteden tanışıyor burada. Ya da tipin çok iyi olacak instadan tanışacaksın. Tipim çok iyi değil çok kötü de değil çok şükür ama işte...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.