gta 5 korsan
gta 5 korsan indirdimde bu nasıl bir şeydir korkunç bir yer kaplıyor. 61.5 gb rar indirdi sadece. Rarı açtım bir 61de oradan çıktı şimdi kuruluma geliyorum 155 gb boş alan olan disk seç diyor yani gta 5 için toplamda 216gb hafıza mı gerek minimum, laptopta ssd zaten 512 rarı silsem kursam aynı diske yarıda kalır mı bir yardım edin.
Kızı konsere davet ettim
Geçen üniden ücretsiz son feci bisiklet konserine 2 bilet vermişlerdi dedim bu bir fırsat değerlendireyim. Kütüphane çıkışını özellikle seçtim çünkü orada asosyal ve kafasını dersten kaldırmayan bırak sevgiliyi doğru düzgün arkadaşı bile olmayan yıkık kızlar oturur. Şansımın yüksek olacağını düşünerek çıkıştaki bir bankta bekledim 2 kız sohbet için çıktı biri fena değil güzel kızdı diğeri sivilceden patates tarlası olmuş yüzü olan tiplerden neyse uygun fırsatı bekliyorum. Bir tanede kapalı orta yaştan fazla bir kadın bankta kendi başına oturuyo bunun gitmesini bekledim laf atar falan diye neyse bu gitti abi bende ağır ağır kızların oturduğu banka ilerledim merhaba dedim konsere gitmeyi sever misiniz diye girdim kız ne dese beğenirsiniz sevmem dedi. Ben bu cevabı beklemiyordum bir süre afalladım bozuntuya vermedim filancanın konseri dedim nedenki falan dedi 2 biletim var dedim yok çekince peki diyip devam ettim. Bu arada teklifi güzel olana yaptım ötekine yapsam kabul ederdi muhtemelen ama o kadarda yoklukta olmadığımdan tenezzül etmedim diğeride konser sevmem diyince yolu verdim. Otursunlar kafalarını gömsünler kitaba ileride a101 kasiyerliği yapıp hükümete söverler işte. Bunlara müstehak. Sonra 2 kıza daha teklif ettim biri kabul edecekti kekoydu ama sigara içiyodu ona yol verdim yanındaki güzeldi oda 15 yaşındaymış sübyancılıktan ters kelepçe yapmasınlar diye onada yol verdim. Yarın tekrar deneyeceğim. Sun will rise and we wil try again
MEXC borsası davet kodu lazım
Güzel bir kod arıyorum. MEXC için.
Ayakkabıda 2 ufak delik ve topuk kısmında yıpranmalar var. Tek yamaya 120 lira fiyat çekti buradaki ayakkabıcı ayakkabıyı zaten 1000e aldım onarma parası 480 liraya geliyor. Daha uyguna yapan yer varsa anadolu yakasında gideceğim.
30-40 bine en güçlü e scooter hangisi
Bayırda bayılmayacak, batarya en az 25ah olmalı.
coffy kahveleri başarılı
PUBG pc girecek var mı squad
Takım girecek var mı ? Nick Koleksiyoncu99
300e ps4 days gone aldım iyi midir ?
yarın karaokeye gideceğim ama bir sorun var
pilli bebek bak parçasının karaoke versiyonu silinmiş nereden bulabilirim ?
We few, we happy few, we band of brothers. |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 22 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.144
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 74.989 (Bu ay: 1.333)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.161 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic