Şimdi Ara

Kızı konsere davet ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen üniden ücretsiz son feci bisiklet konserine 2 bilet vermişlerdi dedim bu bir fırsat değerlendireyim. Kütüphane çıkışını özellikle seçtim çünkü orada asosyal ve kafasını dersten kaldırmayan bırak sevgiliyi doğru düzgün arkadaşı bile olmayan yıkık kızlar oturur. Şansımın yüksek olacağını düşünerek çıkıştaki bir bankta bekledim 2 kız sohbet için çıktı biri fena değil güzel kızdı diğeri sivilceden patates tarlası olmuş yüzü olan tiplerden neyse uygun fırsatı bekliyorum. Bir tanede kapalı orta yaştan fazla bir kadın bankta kendi başına oturuyo bunun gitmesini bekledim laf atar falan diye neyse bu gitti abi bende ağır ağır kızların oturduğu banka ilerledim merhaba dedim konsere gitmeyi sever misiniz diye girdim kız ne dese beğenirsiniz sevmem dedi. Ben bu cevabı beklemiyordum bir süre afalladım bozuntuya vermedim filancanın konseri dedim nedenki falan dedi 2 biletim var dedim yok çekince peki diyip devam ettim. Bu arada teklifi güzel olana yaptım ötekine yapsam kabul ederdi muhtemelen ama o kadarda yoklukta olmadığımdan tenezzül etmedim diğeride konser sevmem diyince yolu verdim. Otursunlar kafalarını gömsünler kitaba ileride a101 kasiyerliği yapıp hükümete söverler işte. Bunlara müstehak. Sonra 2 kıza daha teklif ettim biri kabul edecekti kekoydu ama sigara içiyodu ona yol verdim yanındaki güzeldi oda 15 yaşındaymış sübyancılıktan ters kelepçe yapmasınlar diye onada yol verdim. Yarın tekrar deneyeceğim. Sun will rise and we wil try again

• Abi durup dururken sokakta oturan birine "konsere gitmeyi sever misiniz" diye sorarsan tabii ki hayır der. Konuya başka türlü girmen lazım.

Ayrıca hiç tanımadığın birini konsere çağırmak da çok garip. Konser sosyalleşebileceğin, muhabbet edebileceğin bir yer değil. Kahve içmeye davet etsen mesela, tamam en azından tanımak istiyor beni diye düşünür kız. Burada o da yok.

Çevrende yok mu hiç kız, az biraz tanıdığın falan. Onlardan birini davet et sokaktan geçen rastgele bir kızı çağıracağına.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Ne alaka abi diğer kız grubu severiz dedi mesela. Üstelik konser gayette sosyalleşebileceğin bir yer. Konserde sürekli müzik çalmıyor bunun araları var beklemeleri var gidiş yolu dönüş yolu var. En son bir arkadaş grubu wpsi var ona atacam ne çıkarsa bahtımıza artık.

• Gelişme var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkacaktım yine cumaya gittim cuma çıkışı hava yağıyordu yatışmasını bekliyorum şimdi. Bu havada orada gezen pek olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 13 Aralık 2024; 14:23:49 >
  • buraya ilan versen :)

• Burda hep harun abiler var olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız Davet Etti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Kızı konsere davet ettim Kızı konsere davet ettim 

• - Konsere gitmeyi sever misiniz

Kızı konsere davet ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• William0 kullanıcısına yanıt

Başta bende saçma buldum ama kızlar hiç terslemedi valla. Hatta saniyenin son 101 insan test videosunda ortalama altı tipteki eleman kızla tanışma teklif ediyor kız anında rahatsız oldum git burdan diyor mesela bende hiç öyle bir tersleme olmadı. Bir kere yapınca o kadarda zor olmadığını fark ediyorsun. Olay hep o ilkini yapabilmekte barajdaki potansiyeli düşün o potansiyel var ama o duvarda ufak bir delik açmadan açığa çıkarma şansın yok böyle bir şey yani. Birde ses tonu önemli gergin heyecanlı ses tonuyla hızlı şekilde konuşursan kızlar geriliyor ama sakin şekilde konuştuğunda çok rahatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.