Şimdi Ara

Ev arkadaşımla ve arkadaşıyla kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 senedir iyi kötü aynı öğrenci evinde yaşıyoruz. 7 günün 5 inde 24 saat beraberiz, bu arkadaş staj yapmak için bir yerde işe başladı. Staj diyor ama patronlar bunu staj diye alıp 7 saat çalıştırıyolar azıcık parayla. Neyse, bunun arkadaşı da aile evinden sıkıldığı için gelmiş. Uyanıcna gördüm bende misafirin geldiğini bana hiç kimse söylemedi. Evin her parasını ortak ödüyoruz. Ben bu çocuktan pek haz etmedim. Benim ev arkadaşıyla gruplaşma çabalarında gözüktü bana biraz. 5 günlüğüne kalmaya gelmişti. Paramız çok fazla yok, havalar soğuk olduğu için evde kalıp kaloriferi yakıp televizyon falan izliyoruz genelde. Paramız da kalorifere gidiyor okul haricinde şu aralar. Bu benim ev arkadaşıma sürekli imalı imalı beni kötülüyor. "Çarşafı yerden misafir kaldırıyor, heheh." Falan diyor benim yanımda kendi kendine. Çarşafı ben atmadım, haberimde yok arkam dönük televizyon izliyorum. Sürekli böyle diyor, benim arkadaşa beni kötülüyordur büyük ihtimalle. Benim ev arkadaşı bu misafir çocuğa "kıyafetlerine yer kalmamış. sonraki turda seninkileri koyarız" dedi. Bu çocukta "gideceğim zaten 3 gün sonra, fujita'nın kileri çıkart onunkini sonraki turda yıkarsın" dedi sanki 20 senelik arkadaşımmış gibi. Neyse bende sesimi çıkartmadım tamam da pantolonum kalsın orada Cuma gününe giyecek pantolonum yok dedim. Bu misafir başladı "yer yok ne olacak sanki 2 gün beklesen ya. idare edemiyorsun yani" falan diye. Pantolonum var sadece diyorum, iyi alın çamaşır makinenizi başınıza çalın dedi gitti balkona sigara içmeye başladı. Benim ev arkadaşı da "tamam ya benim kıyafetleri çıkartırız" falan diyor buna. Bu misafirin yanından gitti balkona, misafir çocuk diyor "biz yarın gitmeyecek miyiz paintball a senin giyecek kıyafetin kalmıyor" falan diye. O çamaşır makinesine benim pantolonum onların kıyafetiyle rahatlıkla sığıyordu makineye. "Fujita'da bir pantolon diye tutturdu ya" falan diyor benim ev arkadaşı. Bende dayanamayıp balkona girdim "neyin derdindesin bir pantolonumu da yıkayalım yarına pantolonum yok dedim bir a*k" diye konuşmaya. Devamını tahmin edersiniz zaten, evden çıktım başka bir arkadaşın evine gittim. Şuan da oradayım, bizim misafir çocukla ev arkadaşım şuan bizim evde. Hiç bir telefon falan etmediler. Allah aşkına burada hatalı ben miyim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujita -- 20 Şubat 2015; 19:58:49 >

• okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: og

okumadım

İyi mesaj kasıyorsun. Dakikalık sınırdan günlük bir 20 mesaj geliyordur en az.
  • Siddete basvur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sen ayrıl evden ya da çocuğu kov, ezdirme kendini.
  • Zebani okumayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

quote:

okumadım

Hocam konu dışındasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evden gitmen çok yanlış olmuş. Resmen teslim olmuşsun. Evet bu yaptığın yanlış. Tam tersi sen onun gitmesi için baskı yapacaktın ve pantolununu da ona sormadan yıkayacaktın. O kim oluyormuş? Misafirse adabıyla oturup kalkacak. Kimin evinde kimin işine karışıyor. Ben olacaktım var ya ah ulan...
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Cocugun istedigi o bence

• quote:

quote:

okumadım

Qnq konu dışı burası lol bölümüyle karıştırdın

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Cocugun istedigi o bence

İkisinin öyle bir niyeti varsa zaten evde sıkıntı yaşar kendisi.
  • elemanın seni gönderip yerine geçme isteği var gibi
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar pek bir sorunumuz olmadı ev arkadaşımla. Tartıştığımızı bile hatırlamıyorum bir buçuk sene içinde hocam
  • niye gittin evden olm

• arkadaşlarla eve çıkacaksan biraz geniş olmak lazım. he hü deyip geçiceksin bazı durumlarda
  • Pısırık gibi davranmışsın sen neden gidiyorsunki , o misafiri kovacaktın. Misafirse misafirliğini bilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Pısırık gibi davranmışsın sen neden gidiyorsunki , o misafiri kovacaktın. Misafirse misafirliğini bilsin

O sırada misafiri kovsam benim ev arkadaşı büyük ihtimalle onun tarafında olurdu. Biz bizeyken gülüp eğleniyoruz da birisi geldiğinde o kişiye yapışıyor. Zaten çok fazla param yok taşınmaktı oydu buydu uğraşmak istemiyorum yaza kadar. Bu parayla bulabileceğim en iyi ev bu, merkeze yakın, okula yakın, her yere yakın. Evden çıkarken amacım 3-4 saat gezip gelmekti ama dönmek istemedim, onun yerine benim şuan kaldığım arkadaşın evine gittim. Ona olayı anlattım o da burada kal ne gidecen falan diye gaz verince gitmedim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujita -- 20 Şubat 2015; 19:51:27 >
  • Misafirse onun yüzsüzlugu sen evden ayrilmiyacaktin ayni sekilde ev arkadasinda hatali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haksiz degilsin de cikip gitmeseydin evden fazla abartmissin gibi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Pısırık gibi davranmışsın sen neden gidiyorsunki , o misafiri kovacaktın. Misafirse misafirliğini bilsin

O sırada misafiri kovsam benim ev arkadaşı büyük ihtimalle onun tarafında olurdu. Biz bizeyken gülüp eğleniyoruz da birisi geldiğinde o kişiye yapışıyor. Zaten çok fazla param yok taşınmaktı oydu buydu uğraşmak istemiyorum yaza kadar. Bu parayla bulabileceğim en iyi ev bu, merkeze yakın, okula yakın, her yere yakın. Evden çıkarken amacım 3-4 saat gezip gelmekti ama gidemedim benim arkadaşın evine gittim. Ona olayı anlattım o da burada kal ne gidecen falan diye gaz verince gitmedim hiç

Misafir gittikten sonra o arkadaşına ona göre davran bence seni ne hale düşürmüş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.