Şimdi Ara

Annemle babam sürekli kavga ediyorlar :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar annemle babam surekli kavga ediyor dayanamiyorum artik babam hic agzini acmaz annrm soylebir bagrir durur abim ablam yada kardesim yok dertlesebilcrgim biride yok bende icimi buraya dokmek istedim ya merak ediyorum sizin anne babaniz nasil bi benimkilermi boyle :(

Arkadaslar anlamadim nedenini ama cevap atamiyorum sadece cevaplarinizi okuyabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEndİsNear00 -- 8 Aralık 2012; 20:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde de öyleydi.herkeste de öyle. no problem.
  • Yaşlandıkça düzelirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEndİsNear00

Arkadaslar annemle babam surekli kavga ediyor dayanamiyorum artik babam hic agzini acmaz annrm soylebir bagrir durur abim ablam yada kardesim yok dertlesebilcrgim biride yok bende icimi buraya dokmek istedim ya merak ediyorum sizin anne babaniz nasil bi benimkilermi boyle :(

baban pısırık bir adam mı yok sabrediyorda mı susuyor?

• bizimkiler de hep ediyordu.sonra ayrıldılar başkalarıyla evlendi ikisi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfdemir

bizimkiler de hep ediyordu.sonra ayrıldılar başkalarıyla evlendi ikisi de.

kötüymüş be ustaa.zamannda bizimkiler de cok kavga ediyordu.hatta babamın anneme vurmuşluğu bile var.bir keresinde yine kavga ettikten sonra babamın silahını odasından alıp bi daha kavga olursa seni gözümü kırpmadan vururum baba diyince daha da öyle büyük kavga etmediler.
  • bizim ailede olur kavga ederler yarın bi bakarsın herkez mutlu sanki hiç kavga yok işte 1 haftada bir ederler öyle küçük tartışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam yanımda küfür ediyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

kötüymüş be ustaa.zamannda bizimkiler de cok kavga ediyordu.hatta babamın anneme vurmuşluğu bile var.bir keresinde yine kavga ettikten sonra babamın silahını odasından alıp bi daha kavga olursa seni gözümü kırpmadan vururum baba diyince daha da öyle büyük kavga etmediler.

iyi yapmışsın.benim babam annemi dövmezdi ama ayrılcakları zaman bıçaklamaya çalışmıştı abim durdurmuştu onu hatırlıyorum. kötü anılar hep.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

iyi yapmışsın.benim babam annemi dövmezdi ama ayrılcakları zaman bıçaklamaya çalışmıştı abim durdurmuştu onu hatırlıyorum. kötü anılar hep.

neyse ki geçmişte kaldı be usta.o kötü anılar odanın duvarına yaslanıpta kavga seslerini dinlemek...
  • Bizimkilerde kavga ediyordu sonra annemin tayini cikti bende amerikaya gittim no problem
  • ya arkadaşlar dediklerinizi duyunca şükrettim halime :D benim kavga dediğim bu kadar büyük şeyler değil tartışıp bağrışıp susuyolar
  • quote:

ya arkadaşlar dediklerinizi duyunca şükrettim halime :D benim kavga dediğim bu kadar büyük şeyler değil tartışıp bağrışıp susuyolar

aynı yatağa küs girmiyorlarsa problem yok

yaşlandıkça çocuklaşıyorlar bide o var
  • Bazen ayrı yatiyolar

• peki bu küskünlükleri ne kadar devam eder :(
  • Ya peki birsey sorucam onlar kavga ederken ne yapmaliyim iceri git diyolar ama iceridede icim rahat oturamiyorum yanlarina gidiprum bana patliyolar

• Her evlilikte kavga, tartışma olur. Sonuçta bir kadın ve erkekten bahsediyoruz.
    Bence kendine bunu çok sıkıntı etmemelisin. En rahatsız olduğun noktada anne ve babana durumu anlatman yeterlidir.
  • quote:

Ya peki birsey sorucam onlar kavga ederken ne yapmaliyim iceri git diyolar ama iceridede icim rahat oturamiyorum yanlarina gidiprum bana patliyolar

mesela annen hatalı ıse sen biliyorsan annene söyle babanda duysun baban içinde aynı seyı yap ıkısıde duysun tarafsz olduğunu anlasınlar ara bulucu olmaya çalıs ana olmak zor yükü ağır

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Yaşlandıkça düzelirler.

Babam 50 - annem 45 yasına geldi hala kavgalar gunluk haftalik ve aylık olmak uzere devam edıyor her kavga sonucu en çok olan bana oluyor

• üzülme dostum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 7 Ocak 2013; 0:47:57 >
  • kavgamı ediyolar sende onlarla kavga et bağırıyolarmı sende bağır ama asla el kaldırmak yok babanı al dışarı çıkar bi kaç saat gez gel sonra yatağına yatır. yatırdıktan sonra annenle konuş ne sorunun var diye eğer bağırırsa sana en yakın hissettiğin bi akrabana dayına amcana söyle mutlaka onlarla birinin konuşması lazım bu sorunu sen asla çözemezsin ama konuscağın kişi ikisindende büyük saygı duydukları biri olsun. diyorum çünkü bende tüm herşeyi böyle çözdüm. bi kaç gün okula gitme ve bunu hallet eğer umursamazsan gerçekten iş çok büyür ve o zaman asla işin içinden çıkamazsın kavgalı ayrılırlarsa herşey daha kötü olur bu dediklerimi yaparsan kavgalar aza iner ve bi kaç ay sonra dahada mutlu olarak başlayabilirler.

bizimkilerde aynıydı bunları denedim şahsen ağzıma ne gelirse söyledim (küfür harıç sakın) bağırdım çağırdım ikisiylede kavga ettim yeri geldi ikisi oldu benimle kavga ettiler yeri geldi ben annemi veya babamı tuttum fakat mutlaka birisiyle konuşsunlar veya bi doktara gitsiler. uzun oldu ama bunları yaparsan işe yarar dostum. allah kolaylık versin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.