Şimdi Ara

Beyler sevgilim annem gibi davranmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 11.ayımız olacak, aynı annem gibi davranmaya başladı, yoğurt ye, yeşillik ye vs., şuan tatildeyiz işte derinlerde yüzme, kayalara çarpma kendine dikkat et falan filan bi çözüm gösterin vazgeçireyim şunu huyundan :(

• oluyosa sorun yok
  • Seni düşünüyor diye niye sorun ettin ki bunu. Çok sıkıyorsa karşısına geçip konuş ben kocaman adamım de.
  • Bırak yapsın ya,sen de alttan al biraz.İkiniz de mutlu mesut falan
  • Biraz sert davran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

Biraz sert davran.
    HIMYM ın bir bölümü vardı böyle sevgilisin görünce annesini görüyor gibi oluyordu o aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

HIMYM ın bir bölümü vardı böyle sevgilisin görünce annesini görüyor gibi oluyordu o aklıma geldi

Alıntıları Göster
    Sende çocuk yap kanka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle? Ekildim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

HIMYM da bitti la biz ne izlicezz
  • Ben de öyle bir sevgili istiyorum
  • Sevilay ben artik olgun bir insanim. Kendi basimin caresine bakabilirim. Hem bu kadar basit bir seyde yardimina ihtiyacim yok. Niye kendim yikanmama izin vermiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Sevilay ben artik olgun bir insanim. Kendi basimin caresine bakabilirim. Hem bu kadar basit bir seyde yardimina ihtiyacim yok. Niye kendim yikanmama izin vermiyorsun?
    bu iyi birşey bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

bu iyi birşey bence.

Arkadaşım tmm düşünülmek, merak edilmek, önemsenmek dediğin zaman iyi hoşta kendini çocuk gibi mal gibi hissediyorsun oltaya yem takacaz senin eline batar acır ben yapıyım bebe miyim ben
  • Teomaniaa T kullanıcısına yanıt
    sert yap o zaman hacı biraz, bir iki sinirlendin mi bir daha o kadar rahat karışacağını sanmam. Ama kızında kalbini kırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

sert yap o zaman hacı biraz, bir iki sinirlendin mi bir daha o kadar rahat karışacağını sanmam. Ama kızında kalbini kırma.

yumuşak bir yapım yok ki sert yapayım, farkındayım beni fazla önemsiyor ama bu şekilde kendini yıpratıyor, bence artık kaybetme korkusu çok ağır basmaya başladı 1-2 olay geçti başımızdan, psikolojim bozuk diye dolaşıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

quote:

bu iyi birşey bence.

Arkadaşım tmm düşünülmek, merak edilmek, önemsenmek dediğin zaman iyi hoşta kendini çocuk gibi mal gibi hissediyorsun oltaya yem takacaz senin eline batar acır ben yapıyım bebe miyim ben

kardeş sende lafını geçirecen yani bize anlatman çözüm getirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

Ben de öyle bir sevgili istiyorum

ben sevgili istiyorum direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

Ben de öyle bir sevgili istiyorum

ben sevgili istiyorum direk

Alıntıları Göster
    Bence çok güzel bir şey, sevgilim bana eskiden "ben senin annenim de, eşinim de, dostunum da, sevgilinim de" diyerek zor günlerimde destek olmuştu. Hiç unutmam bu lafını ve onun dediği çoğu şeye dikkat ederim, sonuçta insan birbirini düşünüyor ve değer veriyor. Ne olursa olsun kıymetini bil, onun gözünde değerin fazla ki seni düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 18 Nisan 2014; 0:09:55 >

• adam ego tatminine gelmis beyler alttan alttan onunda hosuna gidiyor istemem yan cebime koy misali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

quote:

bu iyi birşey bence.

kardeş sende lafını geçirecen yani bize anlatman çözüm getirmez.

Alıntıları Göster
    Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toscu

Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

Alıntıları Göster
    sorununuz ne sizin anlamıyorum, cidden. bir insanın sana değer vermesi kadar güzel ne olabilir ki? hele hele bu sevdiğin insan ise değeri cümlelerle tanımlanamaz. aslında sevgi yanlış insanlara dewnk geliyor, biz bi başkasını seviyoruz o sevdiğimiz kadar da bir başkası seviliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.