Merhaba dh sakinleri. İnanın kendimi cok yalnız hissettiğimden bunları forumla paylaşmak istedim. 2019 kasım gibi çok sevdiğim, çok değer verdiğim bir insanla ilişkiye başladim. Her şey çok güzel gidiyordu. Ikimiz de birbirimizin ilk sevgilisiydik. Her seyi paylasiyoduk. Adeta ben dunyadaki en mutlu insandım. Ardından pandemi oldu ve ben üniversite okuduğum şehirden ayrılmak zorunda kaldım. Ve aramiza mesafeler girdi. Arada ufak tefek tartışmalar oluyordu ama başlarda yine cok iyi gidiyoduk. Ama eylül gibi maalesef herşey tersine döndü. Kavgalarimız cok fazla arttı. Artık birbirimize karşı biraz tahammülsüz olmuş gibiydik. Tabiki pandeminin yarattığı psikolojik baskıdan dolayı da iyi değildik ikimiz de. Ve o zaman o ayrılmak istediğini, benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi. Bir müddet konuşmadık. Ben o zamanlar ayri kalmanin ikimiz icin de daha hayırlı olacağını düşündüm.Çunku gercekten zor bir donem geciriyoduk. Bir müddet zaman geçti ve ben tekrardan yazıp başlamanın hayallerini kuruyodum. Ve o zamanlarda fark ettim ki beni her yerden takipten cıkmış. Tekrar mesaj attım, neden boyle bir sey yaptığını sordum. O da sana karsi artik hicbir sey hissetmiyorum dedi. Defalarca aradim. Mesaj attim. Konuşmak istedim ama düşüncem değişmeyecek artık bitsin falan dedi. Ben de kabullenmek zorunda kaldim. Her gün ağlıyorum artik uyku uyuyamiyorum.Bundan sonrasi icin ne yapmaliyim, sizce geri dönebilir mi yardimci olursaniz sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Terk Eden Sevgili Geri Döner mi?
Bir ilişkinin sona ermesinin ardından, terk edilen tarafın aklında genellikle "Terk eden geri döner mi?" sorusu yer alır. Bu sorunun cevabı çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Ayrılığın Nedenleri:
Terk eden kişinin geri dönüp dönmeyeceği, ayrılığın nedenlerine bağlı olabilir. Önemli ihanetler, uyumsuzluklar veya iletişimsizlik gibi ciddi sorunlar, geri dönüşü zorlaştırabilir. Öte yandan, geçici anlaşmazlıklar veya iletişim eksikliği gibi daha küçük sorunlar, zamanla çözülebilir ve geri dönüşe olanak tanıyabilir.
Terk Edenin Kişiliği:
Terk eden kişinin kişiliği de geri dönme olasılığını etkileyebilir. Bazı kişiler, ilişkilerde daha kararsızdır ve kolayca vazgeçerken, diğerleri daha sadıktır ve ayrılıklar konusunda daha fazla düşünür.
Zamanın Geçmesi:
Zamanın geçmesi, terk eden kişinin geri dönme olasılığını değiştirebilir. Kısa süreli ayrılıklarda, terk edenler geri dönme konusunda daha istekli olabilirler. Ancak uzun süreli ayrılıklarda, duyguların değişmesi ve yeni ilişkilerin başlaması, geri dönüşü zorlaştırabilir.
Ayrılıktan Sonraki İletişim:
Ayrılıktan sonraki iletişim, terk eden kişinin geri dönme olasılığını etkileyebilir. Sık ve olumlu iletişim, bağlantıyı koruyabilir ve geri dönüşe zemin hazırlayabilir. Öte yandan, hiç iletişim olmaması veya olumsuz iletişim, geri dönüşü uzaklaştırabilir.
Özel Durumlar:
Ayrılığın nedenleri ve ilişkilerin dinamikleri kişiden kişiye değiştiğinden, her durum farklı değerlendirilmelidir. Bazı durumlarda, terk eden kişi geri dönebilirken, bazı durumlarda geri dönüş mümkün olmayabilir.
Sonuç olarak, terk eden bir sevgilinin geri dönüp dönmeyeceği sorusunun net bir cevabı yoktur. Ayrılığın nedenleri, terk edenin kişiliği, zamanın geçmesi, ayrılıktan sonraki iletişim ve özel durumlar gibi çeşitli faktörler, geri dönüş olasılığını etkileyebilir.