Şimdi Ara

BİR KIZ BİR ERKEĞİ NEDEN SİNİR EDER?[GÜNCELLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar hoşlandığım bir kız var ve kız ortamında beni sinir etmekten hoşlandığını kızlara söylemiş sizce bunu nasıl yorumlamalıyım?

ARKADAŞLAR KIZLA SOHBETİ BİRAZ İLERLETTİM BUGÜN YANIMA ÇAĞIRDIM GELDİ NE OLDU DEDİ YANIMA OTURDU BENDE KONUŞALIM TARZI YAPTIM KONUŞTUK FELAN KONUŞMAMIZ ÖYLE NORMAL GEÇTİ AİLE KONUSU AÇILDI ANNEMDEN BAHSETTİM O DA DEDİKİ ANNENE SÖYLE BENİ EVLATLIK ALSIN DEDİ BENDE ŞOK OLDUM İÇİMDEN TABİ AMA BELLİ ETMEDİM TAMAM OLUR BUGÜN GİDİP SÖYLERİM TARZI ŞAKA YAPTIM YANİ SEVDİĞİM KIZ ANNEMİN ONU EVLATLIK ALMASINI İSTİYOR YOK BÖYLE BİR ŞEY AGA YA

ARKADAŞ AYAĞINA YATIYOR YA BAKIŞMALARIMIZ FELANDA DEĞİŞTİ İYİCE BOKA SARDI ESKİDEN BAKIŞIRKEN GÜLÜMSERDİK ŞİMDİ BAKIŞIRKEN SANKİ ONA BİR ŞEY SORUYORUMDA BİR ŞEY YOK DİYOR BAKIŞIRKEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20DEB73C4 -- 27 Aralık 2017; 15:16:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızın Bir Erkeği Sinir Etmesi

Bir erkeğin bir kızı sinir etmesinin çeşitli nedenleri olabilir. Ancak, bazı nedenler kızların bir erkeği sinir etmesiyle örtüşür. İşte bir kızın bir erkeği sinir etmesinin bazı potansiyel nedenleri:

• Farklı İletişim Tarzları: Kızlar ve erkekler genellikle farklı iletişim tarzlarına sahiptir. Kızlar daha dolaylı ve duygusal iletişim kurarken, erkekler daha doğrudan ve mantıksal olma eğilimindedir. Bu farklılıklar yanlış anlamalara ve kızgınlığa yol açabilir.
    • Farklı Beklentiler: Kızlar ve erkekler ilişkilerden genellikle farklı beklentilere sahiptir. Kızlar genellikle duygusal destek ve yakınlık ararken, erkekler bağımsızlığa ve samimiyete daha fazla değer verebilir. Bu farklı beklentiler, sinir bozucu yanlış anlamalara neden olabilir.
    • Rekabet ve Kıskançlık: Bazı durumlarda, bir kız bir erkek arkadaşını veya potansiyel partnerini kıskanabilir veya onunla rekabet edebilir. Bu kıskançlık veya rekabet, sinir bozucu davranışlara yol açabilir.
    • İlişkilerdeki Güvensizlik: Güvensizlik içinde olan bir kız, partnerinin davranışlarını yanlış yorumlayabilir veya aşırı tepki verebilir. Bu, sinir bozucu ve bunaltıcı bir ilişki döngüsüne neden olabilir.

Bir erkeğin sürekli sizi sinir ediyorsa, altta yatan nedeni belirlemek ve sağlıklı sınırlar belirlemek önemlidir. İletişime açık olun, duygularınızı ifade edin ve saygılı ve açık bir diyalog kurun. Gerekirse, profesyonel yardım almayı düşünün. Sonuç olarak, bir kızın bir erkeği sinir etmesinin çok çeşitli nedenleri olabilir ve bu nedenleri anlamak, sağlıklı ilişkiler kurmak ve sürdürmek için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tecrübeli arkadaşlardan yardım pls
  • Dinleyip yardım ederim diyen arkadaşlar varsa detaya girerim ..
  • Detay aliyim
  • Tek kelime aşk kız sana aşık başka açıklaması yok sende hoşlanıyorsan hayırlı olsun
  • aliyim detay
  • Şimdi kızla aynı sınıftayız aynı sınıfta olunca derslerde ve aralarda arada bakışıyoruz gülümsüyor felan o 3 sıra önümde oturuyor ben birşey konuşurken felan dinliyor[mesela arkadaşlarımla espri yapıp gülüyoruz oda dönüp gülüyor dinlediği anlaşılıyor] tenefüslerde felan benim saçım uzun biraz saçımla oynamak istiyor yanındaki arkadaşına diyor gidelim saçıyla oynayalım o bahaneyle yanıma gelip saçımla oynyuor felan yani ama ben hoşlandığım kişilere biraz soğuk davranıyorum yani pek yakın olunca arkadaşlığa sarıyor iş bende arada naber felan diyorum 2 haftadır olay böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdomm

Tek kelime aşk kız sana aşık başka açıklaması yok sende hoşlanıyorsan hayırlı olsun

Ciddi olalım
  • Gerçekten o seni sinir etmeye çalışırken sen sinir oluyor musun yoksa mutlu mu oluyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Gerçekten o seni sinir etmeye çalışırken sen sinir oluyor musun yoksa mutlu mu oluyorsun ?

Mutlu oluyorum yani oda sinir etmeye çalışırken mutlu oluyor anlaşılıyor yani
  • Ya gerçekten kız sizden hoşlanıyor yani sizi görmeden yapamıyor bu büyük ihtimal ya da kız sadece size şaka yapmaktan hoşlanıyor. Sonuçta iki türlü de hoşlanıyor bence bu kız sizi gerçekten seviyor. Onun daha çok saçınızla oynamasına izin verirseniz daha çok mutlu olabilir ve sizi daha çok sever diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Ya gerçekten kız sizden hoşlanıyor yani sizi görmeden yapamıyor bu büyük ihtimal ya da kız sadece size şaka yapmaktan hoşlanıyor. Sonuçta iki türlü de hoşlanıyor bence bu kız sizi gerçekten seviyor. Onun daha çok saçınızla oynamasına izin verirseniz daha çok mutlu olabilir ve sizi daha çok sever diye düşünüyorum.

Mesela arkası dönük hocaya soru soruyor ben ona bakıyor oluyorum o sıra , ben ona bakarken oda böyle sanki hissediyor gibi arkasına dönüyor bakışıyoruz gülümsüyor ben hoşlandığım için biraz bakıp gözümü kaçırıyorum yani o derece bakışıyoruz
  • ne istiyosun bizden. kızla bir şeyler yaşamak istiyosan taktik verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalise -- 25 Aralık 2017; 19:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

ne istiyosun bizden. kızla bir şeyler yaşamak istiyosan taktik verebilirim.

Ona karşı nasıl davranmalıyım sadece arada bir naber diyorum ben hoşlandığım kişilere fazla yakınlaşmam yakınlaşınca iş arkadaşlığa gidiyor yavaş yavaş arayı kurarım sonra sevgili olunca yakınlaşırım o yüzden ne yapmam gerek şimdi aynı sınıftayız sürekli aynı ortamdayız o bana ilgi gösteriyor ama ben ne yapmalıyım çözemedim böyle fazla ona takılıp arkadaş yoluna girmek istemiyorum.
  • Annalise kullanıcısına yanıt
    sanki sex makinesiymiş gibi her konuya böyle şeyler yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

sanki sex makinesiymiş gibi her konuya böyle şeyler yazıyorsun

sex makinasıyım.
  • ben detayı öğrenmeden tanıyı koydum ama değerimiz bilinmiyor buralara çok fazla geliyorum aşk felsefesi forumlarına gidiyorum
    Dikkat edin bir gün pas tutabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdomm

Dikkat edin bir gün pas tutabilirsiniz

sağolun. her gün yağlıyorum.
    Beklediğim cevap gelmedi çok büyük hayal kırıklığına uğradım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.