Şimdi Ara

Her erkeğin bir kız arkadaşı olmak zorunda mı sizce bu bir eksiklik midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • escinselsin sanirim, actigin konular bunu gosteriyor. erkek arkadas edinebilirsin, kiz arkadasin olmak zorunda degil.

• Yoo niye zorunda olsun ki?

• Toplumda kendi hakkinda konusulan şeyleri önemsiyorsa zorundadir. Sevgilisi olmayan erkek mutlaka bi konuda eksiktir; parasi yoktur, arabasi yoktur, sohbeti yoktur, yakisikli değildir. Bu tür erkeklerle dişiler ciftlesmek istemez ve bu erkek cocuk sahibi olamayacaği için soyu son bulur.

Zaten farkettiyseniz bir erkeğin sevgilisi olduktan sonra nedense kısmeti açilir etrafı kiz dolar ama sevgilisi olmadiği zamanlarda etrafında kız olmaz bunun sebebi kızların özellikle sevgilisi olan erkeklerle sevgili olmak istemesi bunun sebebide bu erkekte bişey var sevgilisi olduğuna göre bunu ben kapmaliyim der. Sevgilisiz erkeği görünce kizlar der ki bunun sevgilisi yok kesin bunda bi sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Ocak 2022; 21:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt

"Sevgilisi olmayan erkek mutlaka bi konuda eksiktir"

belki de tek sebebi "istememesidir"? belki yalnızlığı seviyordur, insanlarla zaman harcamak istemiyordur. Belki çapkındır tek kişiye bağlanmak istemiyordur.

bir konuda eksik demek değildir.

• pcdaly kullanıcısına yanıt

Bir erkek belli bir yaştan sonra yalniz yapamaz. Evlenmek bu devirde saçma ve zor farkındayım ancak 40-50 yaşına geldiğinde bir erkek evde tek yaşarsa kafayı yer. Böyle dusunurseniz ilerde çok pişman olursunuz. Beraber yasayabileceğiniz kız bulmaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Ocak 2022; 21:41:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabii olmak zorunda, iyi misin! Eşcinselsen ayrı!

• Böyle ekonomisi kötü olan bir ülkede + türk kızlarının yüksek egosuyla artık bende düşünmüyorum sevgili yapmayı. Zaten daha öncede olmadı. Yapacak bişey yok. Bazı şeyler kader. Coğrafya gibi.. Bu zamana kadar kafaya takardım ama belki de bu ülkede evlenip çocuk getirmek, doğacak olan çocuğa en büyük suçtur. Ben nasıl babama ana avrat sövüyorsam onunda bana sövmesini istemem.

• Derde bak omg

• Her erkeğe evet bir yada fazla kız gerekir, yaşamın doğası bu, tabi gay değilsen

• Kesinlikle eksikliktir. Heteroseksüel bir erkek ergenliğe girmesi ile birlikte ekmek su gibi karşı cinsle duygusal, cinsel birlikteliğe ihtiyaç duyar. Burda ben istemiyorum vs gibi bir şey yok aslında vücut istiyor, beyin istiyor sen sadece çeşitli sebeplerden bunları baskılamaya çalışıyorsun.
    Türkiyede erkeklerin çok az bir kısmı çaba harcamadan kadınları elde edebiliyor. Kalan ortalama adamların bir kız tavlarken zamanından, özgürlüğünden, parasından vs. Ciddi fedakarlık yapması gerekiyor. Karı kız işleri boş iş diyen adamlar bu fedakarlığı yapmayı mantıklı bulmayanlar.

• Cevabini kisi kendi kendine verebilir sadece. Eksiklik hissediyorsan duygusal bir eksikliktir. Hissetmiyorsan hayatindan memnunsan bir eksiklik yok demektir.

Kisiden kisiye degisir yani.

• Öncelikleri farklıdır olur olmaz umursamıyordur

• Olsa fena olmayabilir ama genel Türk kızı egosuna baktığımız zaman iyi ki yok diyorum. İngilizce konuşma platformunda Merve diye bi kız denk geldi daha yeni, işte İngilizce Hello, can you hear me falan dedim birkaç kere sonra bu şahıs güldü ve görüşmeyi sonlandırdı. Yani bu insanların kendilerini böyle görmesine anlam veremiyorum. Söylenilenlere göre Türk kızlarının harbiden ciddi sıkıntıları var kafadan. Böyle birisi ile sevgili olmak yerine tek takılmak çok çok daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.