Şimdi Ara

Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bunları bir hobi edinerek giderebilirsin hocam tamamen etrafındaki insanlar yaptığı için sen de kendini mecbur hissetiğin için böyle bir düşünce içerisindesin. Ve ben bir kardeşin olarak bu düşüncelerini kırmak için buradayım. Kızlar bu dediklerini belki yapabilir bak belki diyorum çünkü o dediklerini yapabilecek çok nadir kız var. Kızların faydadan çok zarar sağladığını gözlemledim hocam hayatını yiyip bitirir. En değerli zamanlarını alabilir sonsuz tane yazabilirim

tek değil 7 neden söyleyeyim hocam

-mutlu ediyor,

-duygusal ve cinsel açlığını gideriyor,

-dertleşiyorsun

-yanında biri olmuş oluyor

-beraber vakit geçiriyorsunuz eğleniyorsunuz

-sizi beğenmiş bir kızla beraber olduğunuz için de haliyle karşı cins umurunuzda olmuyor, insana özgüven veriyor

-mutlu ediyor

• tek değil 7 neden söyleyeyim hocam

-mutlu ediyor,

-duygusal ve cinsel açlığını gideriyor,

-dertleşiyorsun

-yanında biri olmuş oluyor

-beraber vakit geçiriyorsunuz eğleniyorsunuz

-sizi beğenmiş bir kızla beraber olduğunuz için de haliyle karşı cins umurunuzda olmuyor, insana özgüven veriyor

-mutlu ediyor

• gavuroglan kullanıcısına yanıt

Bunları bir hobi edinerek giderebilirsin hocam tamamen etrafındaki insanlar yaptığı için sen de kendini mecbur hissetiğin için böyle bir düşünce içerisindesin. Ve ben bir kardeşin olarak bu düşüncelerini kırmak için buradayım. Kızlar bu dediklerini belki yapabilir bak belki diyorum çünkü o dediklerini yapabilecek çok nadir kız var. Kızların faydadan çok zarar sağladığını gözlemledim hocam hayatını yiyip bitirir. En değerli zamanlarını alabilir sonsuz tane yazabilirim

• düzgün insan olsun da seni çok güzel mutlu eder, kötüsüne denk gelmemek lazım

• gavuroglan kullanıcısına yanıt

düzgünü nerde hocam onlar farklı boyutta erkekler istiyorlar mükemmel ötesi mükemmel yakışıklı falan. beklentiler aşırı

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

evet bir de o saçmalık çıktı var

• Sen nasıl dünyaya geldin bir düşün ?? Elinde sonunda birisi ile birlikte olacaksın olmaz isen belli bir süre sonra kardeşlerin dışında kimsen olmayacaktır. Kimse seni düşünecektir. Yaşlanınca bir başına kalacaksındır. Torunların gelip dede dede diyip seni sevmeyecektir. İlerde illaki evleneceğim ben kız arkadaş sevgili vs. ayaklarına girmeyi soruyorum diyorsan konu değişir ama kapı yine buraya çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ele7en kullanıcısına yanıt

evlenecek insan demiyorum hocam kız arkadaş sevgili diyorum. tamam 35 yaşına kadar birini bulup evlenirim sonuçta kızlar evi olan erkeğe aşık oluyor

• Benim yeni kız arkadaşım 0X.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin
  • sevilmiş olduğunu nerden biliyorsun insanoğlu sonuçta bugün sever ve yarın o sevgi ölür gider.

• sarılmak öpüşmek güzel şeyler olsa gerek biz hiç tadamadıkta

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt

Aynen :(

• mutlu eden tek şey sevilmek

Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

"hayat sıkıcı değil kamil abi. senin paran yok."

• "mutlu eden tek şey sevilmek"

Bu Sözünüze son derece katılıyorum Hocam.Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin 

eğer bir insanı seven hiç kimse yok ise o insanın mutlu olmasına imkan yok.Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin 

kendimden biliyorum, hiçbir insan tarafından sevilmediğim için (ister inanın, ister inanmayınKız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin )

Her Gece Yatağa girdiğimde, "keşke ölmekten korkmasam" diye sayıklıyorum.Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin 

• shiblerinizi yemesi için Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin 

• herkesi kesip dograrken kim neden sevgi beslesinki Kız arkadaşımın olması için tek neden söyleyin 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.