Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda |
Kız arkadaşı olmayanlar ezik ve yetersiz kişiler midir sizce aşağılanması mı gereklidir bu kişilerin
-
-
Hayatıma kız girmemesi için özel uğraş veriyorum.
Ezik değilim, enayilik yapmayı sevmiyorum. Ben banka değilim, ben kredi burs veren bir kurum değilim, cüzdan değilim, ben maddi bir obje değilim, ben insanların egolarını tatmin edecek bir varlık değilim, ben benim, bencilim, kendimi düşünürüm, Dünya yansa umurumda olmaz.
Maddi kaynakları bir kıza yatırmaktansa kendi gelişimime yatırmayı daha uygun buluyorum. Çünkü bir kız sırf *dişiliğini* kullanarak ileride maddi ve duygusal olarak beni sömürgesi haline getirmek isteyecektir.
Ancak ben buna asla sıcak bakmıyorum.
Bu hayatta seni çok seviyorum, canım cicim diyenlere, samimiyet kurmaya çalışanlara daha dikkatli bakıyorum. Çünkü bes belli bu bir oltalamadır. Benden nefret ettiğini söyleyerek yakınlık kuruyorsa ve bir çekim oluşursa bu biraz tuhaf olabilir ancak yinede sıkı prosedürlerim mevcut.
-
Başkasının düşüncesini forumda konu açacak kadar önemseyen biri bence yetersizdir
-
aynen birader aşağılanması yerilmesi hatta toplumdan bile soyutlanması gerekir. kafanız mı güzel lan sizin? ondan sonra bu çocuk niye psikolojik sorunlu niye özgüvensiz diyosunuz
-
Kızlar bana bakmıyor ezik ve yetersizim hissediyorlar demek tipim de kötü görenin suratı düşüyor tribe giriyorum daha fazla o yüzden kızlara bakmıyorum yüzlerine hiç bakmıyorum ama kızlar çok güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerekir hatta toplumdan dışlanmaları gerekir
Ne biçim bir konu bu. Konuşucak daha önemli şeyler var. Seviyeyi bu kadar indirmeye gerek varmı?
-
hayır. bir çok dahi ve bilim adami bu tarz kisilerden cikar. fakat yeterince erkek degildir denilebilir. hormon ve testosteron sorunlari vardir cogunlukla bu kisilerin.
Deep of loser
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayatıma kız girmemesi için özel uğraş veriyorum. Ezik değilim, enayilik yapmayı sevmiyorum. Ben banka değilim, ben kredi burs veren bir kurum değilim, cüzdan değilim, ben maddi bir obje değilim, ben insanların egolarını tatmin edecek bir varlık değilim, ben benim, bencilim, kendimi düşünürüm, Dünya yansa umurumda olmaz. Maddi kaynakları bir kıza yatırmaktansa kendi gelişimime yatırmayı daha uygun buluyorum. Çünkü bir kız sırf *dişiliğini* kullanarak ileride maddi ve duygusal olarak beni sömürgesi haline getirmek isteyecektir. Ancak ben buna asla sıcak bakmıyorum. Bu hayatta seni çok seviyorum, canım cicim diyenlere, samimiyet kurmaya çalışanlara daha dikkatli bakıyorum. Çünkü bes belli bu bir oltalamadır. Benden nefret ettiğini söyleyerek yakınlık kuruyorsa ve bir çekim oluşursa bu biraz tuhaf olabilir ancak yinede sıkı prosedürlerim mevcut. |
Benzer içerikler
- özkaynak su ph
- kepçe kulak ameliyatı oldum pişmanım
- kahvaltıda çay yerine ne içebilirim
- goodgame farmer
- tavuk ciğeri protein
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X