Şimdi Ara

Kız arkadaşı olmayanlar ezik ve yetersiz kişiler midir sizce aşağılanması mı gereklidir bu kişilerin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok yanlış bir düşünce olur. İkiye ayrılır bir tercihli yalnızlık, bir de isteyip yapamayanlar. Ben istesem de yapamam. Bu benim ezik karakterimden dolayı doğru. Ama ben böyleyim diye her isteyip de yapamayan ezik değildir. Lakin kız işi çok boş bir iştir. Kız adamın dediği gibi kedi gibi sürekli ister ve kontrol eder. Bana lazım değil ben de isteklerimi yapacak kız arıyorum. Millete uğraşacağıma kendime uğraşırım. Sömürü kız işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok dost kızlar kötü incel ol black pill al gore izle 31 çek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Hayatıma kız girmemesi için özel uğraş veriyorum.

Ezik değilim, enayilik yapmayı sevmiyorum. Ben banka değilim, ben kredi burs veren bir kurum değilim, cüzdan değilim, ben maddi bir obje değilim, ben insanların egolarını tatmin edecek bir varlık değilim, ben benim, bencilim, kendimi düşünürüm, Dünya yansa umurumda olmaz.

Maddi kaynakları bir kıza yatırmaktansa kendi gelişimime yatırmayı daha uygun buluyorum. Çünkü bir kız sırf *dişiliğini* kullanarak ileride maddi ve duygusal olarak beni sömürgesi haline getirmek isteyecektir.

Ancak ben buna asla sıcak bakmıyorum.

Bu hayatta seni çok seviyorum, canım cicim diyenlere, samimiyet kurmaya çalışanlara daha dikkatli bakıyorum. Çünkü bes belli bu bir oltalamadır. Benden nefret ettiğini söyleyerek yakınlık kuruyorsa ve bir çekim oluşursa bu biraz tuhaf olabilir ancak yinede sıkı prosedürlerim mevcut.

Hm.

Böyle bir kadını hayatına sokmamaya uğraş verebilirsin, hayatına kadın sokmamayla ilgisi yok.

• bu tarz düşüncelere kapılman bence ezikliktir

• Belki de şizoid dir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 36 yaşımdayım ve kız arkadaşım yok, dışarıda takıldığım normal kız arkadaşım bile yok. Ve evet, kız arkadaşı olmayanlar ezik ve yetersiz kişilerdir, alfa fizikli ve karakterli erkekler istemese bile kızlar yanaşıyor zaten. Doğruya doğru, ben ezik ve yetersizim.

• Daimon88 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem rütben yok hem de gereksiz zaman kaybı yaşattın askeraa, git hadi git.

• Guest-E9F644F03 G kullanıcısına yanıt

Türkiyede boş yok erkek ile kız ilişkisi normal değil erkekten beklenti yüksek uzak durmakta yarar var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.