Şimdi Ara

KIZIN ERKEKTEN 4 YAŞ BÜYÜK OLMASI NEDEN BU KADAR SORUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazwsx21 -- 26 Mayıs 2017; 15:35:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16-20 olsa sıkıntı olurdu ama sen de o da 18 yaşından büyüksünüz, aklınız kemale ermiş, e birbirinizi de seviyorsanız sıkıntı yok bence.
  • Benim hanım da benden 2 yaş büyük ama ilerde sıkıntı çekersin, yaşlar olacak 26-30, hani çocuk yok mu denilince ben daha çok gencim demekten dilinde tüy bitecek
  • Erkek kızdan 4 yaş büyük olacak asıl istediğin kadar sev o senin ablan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Benim hanım da benden 2 yaş büyük ama ilerde sıkıntı çekersin, yaşlar olacak 26-30, hani çocuk yok mu denilince ben daha çok gencim demekten dilinde tüy bitecek

İyi ki programlama çok matematik üstüne değil

• quote:

Benim hanım da benden 2 yaş büyük ama ilerde sıkıntı çekersin, yaşlar olacak 26-30, hani çocuk yok mu denilince ben daha çok gencim demekten dilinde tüy bitecek

diyor sen daha gençsin önüne bak zor biriyim ilerde seni yıpratabilirim üzebilirim ondan korkuyorum dedi ne yapalım aah aah.

• yaş skalası önemli 20-24 sıkıntı olabilir ama 28-32 sıkıntı olmaz bence yada 27-31 belli bir olgunluktan sonra önemi yok ama tabi büyük olan taraf kadın olunca eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız 33-34 ü geçmemesi temennim sonrası sağlıklı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkek nüyük olda sıkıntı yok tabi

Bildiğimiz pis arap geleneği hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

quote:

İyi ki programlama çok matematik üstüne değil

Adam konu sahibi üzerinden örnek vermiş matematiğiniz iyi sanırım ama başka derslere de önem verilmeli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.