Şimdi Ara

KIZ BENDEN 2 YAŞ BÜYÜK VE BOYU DAHA UZUN!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırıdım.Benimle aynı okulda bir kız var.Ben bunu görünce neredeyse kalbim çıkacak gibi oluyor ama kız benden 2 yaş büyük ve boyuda kaydedeğer şekilde benden uzun.Ayrıca benim dünyada ki varlığımdan haberi yok.Ne yapim? Bileklerimi mi keseyim?

• toz ol.....................................................
  • Boy fazla engel değil ama yaş sorun olabilir.Sen kendin ol olmazsa boşver o kızı.Akıllı davran etkile!!!
  • Daha önce kafamı hiç vurmamıştım ben lütfen müsade et
  • yas fazla engel degil ama boy onemli... bakma sen okan bayulgene falan onların yanındaki kızlar reklam için onlarla.... toz ol....

derbederxl
  • okulu bırak terket burayı
  • git kıza teklif et ,cesur olmazsan sonra pişman olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi bir de o sorun var.Şimdi ben hangi cesaretle kızla konuşayım.Bana küçük muamalesi yaparsa ne yapacam.Rezil olurum.Ben en iyisi kafamı duvara mı vursam??
  • annem babamdan 2 yaş büyük ve daha uzun haberin olsun..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

annem babamdan 2 yaş büyük ve daha uzun haberin olsun..............

abi peki nasıl evlenmişler.yani eski kuşak biliyorsun biraz daha farklı oluyor işler.ama yine de bir umut ışığı.
    peki sence ben nasıl bir strateji izlemeliyim

• Ya bu arada ben çok da tıknaz değilim aslında boyum 1.70 ama kız daha uzun.yani 1.77 falan gibi bir şey tahminimce.
  • çek bi kenara konuş
    eğer konuşmazsan ve içine atarsan sende kendine o kızın sana yaptığını düşündüğün şeyi yaparsın.inan seni ret etsede (ki büyük ihtimal böyle olacak) kendine güvenin gelir ve ileriye dönük bir yatırım yapmış olur ve tecrübe kazanırsın,güçlü ol
  • abi görücü filan değil tanışmışlar o sıralar flort filan evlilik.
    Senin durumuna gelince çok karışık bir duru.Azda olsa ilisini çekseydin ağır takıl diyecektim ama h,ç çekmiyormuşsun.O zaman git yalvar yakar diyeceğim bu seferde gönül kaçanı kovalar muhabbeti.EEEEE ne olacak bu durumda diyorsan kzın tekini göndereceksin(onun çok samimi arkdaşı olmayacak tabii seninde)
    o senin ondan hoşlandığını söylemeyecek ama biraz dikkatini ona yönlendirecek(bilinç altına yavaş yavaş gireceksin)ayarlama süreci biraz uzun sürecek(o sırada inşallah başkasıyla olmaz)
    onu fiziğinle değil dilinle vuracaksın(bir şeyler bildiğini göstereceksin)tabii kız parayı istemiyorsa.
    kültürünü göstereceksin.Onunla aynı düşüncelere sahip olmadığını göstereceksinki sende bir şeyler arasın(onunla aynı şeyleri düşünürsen zaten aynı şeeyleri düşünüyoruz diye sallamaz)Ufak ufak tartışmalara girip sinirlendireceksin ama dozunu kaçırmayacaksın.Buralara muhabbeti getirebilirsen gerisi kolay.Ezeceksin onu her yönden.Giyiminle kuşamınla KÜLTÜRÜNLE.gerisi sana kalmış.
    yok kız artist filan diyorsan boşuna uğrasma derim.

• Abi kız artist falan değil yani öyle burnu havalarda değil.Araştıramlarıma göre bayağı pozitif birisi.Bayağıda entellektüel.Yani çıksa benimle gayet samimi şekilde çıkar ama çıksaa..
    Şimdi şundan korkuyorum kız redetse bu sefer benim durum daha vahim olacak.Böyle en azından uzaktan falan bakıyorum.Bu arada rastgele kızın tekini göndermem sakat gibi geliyo bana.
    Hükümran ın dedikleri sanırım "dost doğru söyle ama acı söyler" deyimine uyuyor.
    Derkin senin söylediklerine gelince abi rasgele birini mi yollayayaım?

• abi rastgele demedim zaten sana yakın olacak ama çok yakın olmayacak.çok samimi oldugun birini gönderirsen çakar davayı(okulda dersanede aynı ortamda oldugunuzu varsayıyorum ............)
  • Ama bana yakın kızların hiç biri onu tanımıyor.O durum da çok garip bence.Ne gibi avantajı olur onun sence?
  • abi benim sevdiğim kız da benden 2 yaş büyüktü ve 3 yıldır bi herifle çıkıyodu.. ama boyu uzun değil benden baya kısaydı sonuçta çıkmicak olunca çıkmıyo bunlar..

sonuçta geçmiş olsun diyorum sana tavsiye işe yaramaz.. ben çok zor günler geçirdim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

Ama bana yakın kızların hiç biri onu tanımıyor.O durum da çok garip bence.Ne gibi avantajı olur onun sence?

• yaş sorun olmaz da boydan s.çarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaturk -- 19 Mart 2005, 13:19:39 >
  • benden uzun kızla asla çıkmam zaten hayatımda benden uzun 1 tane kız gördüm oda 10 senelik arkadaşımdı yan gözle bakmam ona
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.