Git teklif et pişman olursun sonra,ben ettim 2 defa hayır cevabı aldım yaş olarak büyüktü boy olarak kısaydı.Ama kafama takmadım.
ya yaş nasıl sorun olmuyo ben de onnu anlamıyorum bal gibide oluyo
KIZIN ORTAK NOKTALARINI YAKALAMAYA ÇALIŞ SEVGİLİSİ VARSA FAZLA UĞRAŞMA.ŞÖYLE YAKINLAŞABİLİRSİN:KIZIN YANINA GİT.MÜDÜR SENİ İSTİYOR DE.MÜDÜRÜN ODASINA DOĞRU GİDERKEN KIZA ADINI FALAN SOR TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM DE.EN ÖNEMLİSİ CEP NO. VER VE ALABİLİRSEN ONUNKİNİ AL.YADA BUNUN GİBİ BİR TAKTİK ÜRETEBİLİRSİN!!!
arkadaşım artık yaşı sorun eden kız kaldımı bilmiyorum ama eğer sen benden kücüksün derse zaten ondan sana hayır gelmez bas git zaten seni denemek için yapmıştım de dumur olsun kalsınn daha sonra zaten senden etkilenmeye başlar bu sinirle o sana gelir bu sefer bu taktik işe yarıo ona göre ama her kızda işlermi bilemem
Alın işte forum teröristi; pyschoman, riddick, duke, barbarian, gene gelmiş
Kızın uzun olması daha orjinal olabilir, üstelik aşkta yaş-boy v.s. önemsizdir. Aşmış olmanız gerekli. ille de erkek 4-5 yaş büyük olmalı gibi bir kalıba sokmamalısınız aşkı. Bir şekilde tanış arkadaşlığını geliştir. Sonra da konuyu aç.
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
abi benim sevdiğim kız da benden 2 yaş büyüktü ve 3 yıldır bi herifle çıkıyodu.. ama boyu uzun değil benden baya kısaydı sonuçta çıkmicak olunca çıkmıyo bunlar..
sonuçta geçmiş olsun diyorum sana tavsiye işe yaramaz.. ben çok zor günler geçirdim..
sanırım ben de zor günler geçireceğim(geçiriyorum aslında).imzan çok güzel bu arad.o imzayla teselli bulalım bari
Ya aslında yaş da bayağı büyük sorun.Kızlar zaten genelde kendinden 2 yaş büyük erkeklerle çıkıyor.Yani bu durumda ben 4 yıl geç doğmuşum sonucuna ulaşabilmek mümkün.
ewt bende ondan bahsesiyoreum kardeşim yaş sorun olmas olur mu sen şimisd öyle birşey söylesen ben seni o gözle görmmeiştim fln der
git yanına söle, en çok rezil olursun yani ne olacak
Yanına git elinde bir kağıt kalemle. "Adres ve telefonunu almaya geldim." de. "Ne için lazım?" gibisinden, sorucaktır herhalde sana. Sen de "Uygun bir zamanda seni babandan istemeye gelicem." de gülümseyerek. Eğer bu espriden dolayı sert bir tepki görmezsen, "Okul çıkışı (veya hafta sonu) gidip bir yerde oturup, gün kararlaştıralım." de yine şaka yollu. Bu şekilde ya tanışmayı başarırsın ve ilerletirsin, ya da o bahaneler bulur buluşmamak için ve kabul etmiycekse de bu şekilde olumsuz cevap almış olursun.
eger aynı okuLdaysanız yas farkı sorun oLabiLir. Cunku kısLar geneLLikLe okuL zamanında kendinden kucukLerLe pek cıkmıyorLar. MeseLa Lise 3'deki kız Lise 1'deki bi erkekLe cıkması ters geLiyor geneLLikLe. Ancak cok karisman , ve tanınan bi isim oLmaLısın o zaman sorun kaLmas ( tabii cıkabiLirde kesin konusmuyorum ama zor , varLıgından biLe haberi yok hatta ortak arkadasın biLe yoksa cok cok zor )
kızın kolundan tut çevir.. kız afallaken sonra cep telini çıkar "alo orası cennetmi ben o yeryüzüne düşen meleği buldum abi" denir ve tel kapatılır..
bu kadar..
olsun saldır bence
abisine olayı anlat elbet sana çözüm yolu gösterecektir
kendini at ama aşk bu engel tanımaz devam et
quote:
Orjinalden alıntı: .
Yanına git elinde bir kağıt kalemle. "Adres ve telefonunu almaya geldim." de. "Ne için lazım?" gibisinden, sorucaktır herhalde sana. Sen de "Uygun bir zamanda seni babandan istemeye gelicem." de gülümseyerek. Eğer bu espriden dolayı sert bir tepki görmezsen, "Okul çıkışı (veya hafta sonu) gidip bir yerde oturup, gün kararlaştıralım." de yine şaka yollu. Bu şekilde ya tanışmayı başarırsın ve ilerletirsin, ya da o bahaneler bulur buluşmamak için ve kabul etmiycekse de bu şekilde olumsuz cevap almış olursun.
aslında bu bayağı iyi bir fikir ama biraz cesaret istiyor.sanırım bunu denemek en iyisi.eğer konuşmasam sanırım daha sonra kendimi yiyip bitirecem
benim boyum uzun yaşımda büyük
ben kendimden 6 yaş büyük kızla çıktım ve çok da ciddiydik.farklı nedenlerden dolayı ayrıldık.sen 2 yaş deyince gülesim gelio.çocuk oyuncağı hiç önemi bile yok.sen yaş farkını kafandan sil.bazı kızlar kendini beğenmiş olur ve istemezler.sen de nüfus cüzdanım 2 yaş küçük benden dersin.eğer kabul eder çıkArsa ve ciddi bir ilişki olursa sonra gerçekleri anlatırsın ama onun sana bağlandığını hissettiğin an.ben aynı yazdıklarımı uyguladım ve başarıya ulaşmıştım.sen de böyle yap...:)
quote:
Orjinalden alıntı: GORGEOUS
ben kendimden 6 yaş büyük kızla çıktım ve çok da ciddiydik.farklı nedenlerden dolayı ayrıldık.sen 2 yaş deyince gülesim gelio.çocuk oyuncağı hiç önemi bile yok.sen yaş farkını kafandan sil.bazı kızlar kendini beğenmiş olur ve istemezler.sen de nüfus cüzdanım 2 yaş küçük benden dersin.eğer kabul eder çıkArsa ve ciddi bir ilişki olursa sonra gerçekleri anlatırsın ama onun sana bağlandığını hissettiğin an.ben aynı yazdıklarımı uyguladım ve başarıya ulaşmıştım.sen de böyle yap...:)
ya boy.... şey mi diyeyim:aslında benim boyum daha uzun,birazı yer altın da o yüzden senden kısa görünüyorum mu diyeyim.Sonra iş ciddileşirse açıklarım gerçeği. Abi sağol yardımcı olmuşsun ama boy çok büyük bir sorun.