Şimdi Ara

Ben güzel miyim çirkin miyim? Yüz güzelliği analizi testi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmini yükle söylenenleri yap ve sonucu koy görelim bakalım ne kadar yakışıklısın?

https://www.prettyscale.com/

Ben güzel miyim çirkin miyim? Yüz güzelliği analizi testi!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüz Güzelliği Analizi Testi: Güzel misin Yoksa Çirkin mi?

Yüz güzelliğinizi merak ediyor musunuz? Yüz güzelliği analiz testleri, objektif veriler kullanarak yüz özelliklerinizi değerlendirerek bu soruyu cevaplamanıza yardımcı olabilir.

Yüz Güzelliği Testleri Nasıl Çalışır?

Yüz güzelliği analiz testleri, simetri, orantı ve cilt kalitesi gibi faktörlere dayanır. Bu faktörler daha sonra toplum tarafından güzel olarak kabul edilen ortalamalarla karşılaştırılır ve bir skor üretilir.

Yüz Güzelliği Testlerinin Sınırlamaları

Yüz güzelliği testlerinin bazı sınırlamaları vardır:

• Subjektif olabilirler: Güzellik standartları kültürler arasında değişiklik gösterir ve kişisel zevkler değişebilir.
    • Sadece fiziksel özellikleri değerlendirirler: Güzellik, yalnızca dış görünüşten çok daha fazlasıdır.
    • Sonuçları değişken olabilir: Farklı testler, farklı sonuçlar verebilir.

Yüz Güzelliği Testlerini Kullanma

Yüz güzelliği testleri eğlenceli araçlar olabilir, ancak sonuçlarını ciddiye almamalısın. Güzellik algısı özneldir ve kişisel algılar kişiden kişiye değişir.

Güzellikten Daha Öte

Yüz güzelliği geçicidir ve dış faktörlerden etkilenebilir. Bunun yerine, iç güzelliğinize odaklanmak ve güven, neşe ve şefkat gibi nitelikleri geliştirmek daha önemlidir.

Sonuç

Yüz güzelliği analiz testleri, yüz özelliklerini değerlendirebilir, ancak güzellik algısı özneldir ve kişisel zevkler değişebilir. Güzellikten daha önemli şeyler vardır ve öz saygınızın yalnızca dış görünüşünüze dayanmaması gerektiğini unutmamalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Laptop kamerasıyla test için çektiğim berbat fotoğrafla yaptım 75% verdi. Kötü simetri diyor bende de. Düzgün foto ile belki oradan da yırtardım bilmiyorum.

• Hafif yan profil %87
  • ip adresi + yüz fotosu güzel tezgah

• Ben güzel miyim çirkin miyim? Yüz güzelliği analizi testi!
  • %85 çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moredecai -- 2 Aralık 2020; 0:12:55 >
  • Dumb Truck kullanıcısına yanıt

eyvah site good game Ben güzel miyim çirkin miyim? Yüz güzelliği analizi testi! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 1 Aralık 2020; 22:31:39 >
  • Ben güzel miyim çirkin miyim? Yüz güzelliği analizi testi!
  • %52 ne lan qweqweq sallamasyon kötü resmimi koydum %80 cıktı saçmalığa bak:D

• Buraya koyun fotonuzu gerçekçi puanlama veririz zaten aslan parçaları.

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt

Forumda amma manken varmıs haberimiz yokmuş 80'ler 90'lar havada uçuşuyor Ben güzel miyim çirkin miyim? Yüz güzelliği analizi testi! 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.