samimiyiz ama şu anlık yüz vermiyor, ailesi ile sıkıntıları var. he desin şu an nikahı basarım 20 yaşında üni öğrencisi olmamıza rağmen. onun için yapamayacağım hiçbir şey yok dünyada 4-5 milyar kadın var, hiçbirine yan gözle bile bakamıyorum, benim için tek kadın sevdiğim hanımefendi. adriana lima ve margot robbie'nin 25 yaş hali yatağımda olsa dokunamam, normalde çok abazayımdır 14 yaşından beri istisnasız günde 2 kez 31 çekerim. ama bu kızı o biçim bile düşünmedim. benim gibi seven var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 24 Ağustos 2024; 17:49:53 > |
sevdiğim kız için her şeyi yaparım normal mi?

-
-
Oha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 aya tekmeyi yersin. yaz bu mesajımı
-
hocam aşk dünyadaki en büyüleyici ve güzel şey. ne para ne şöhret ne saygınlık. hiçbiri karşılıklı aşkın yerini tutmaz. onun için alıştığım her şeyden vazgeçerim :(
he ben bu yaşa kadar kız sorunu yaşamadım. bafilediğim kızlar oldu hep ama buna fena tutuldum. Tengri yerine bu kıza tapıyorum artık. normalde kadınları alt seviye canlılar olarak görürdüm. ona her şeyden ve herkesten daha çok fazla sevmemin yanında aynı derecede saygı duyuyorum.
-
1 ay değil onunla 1 gün sevgili olmak için tüm hayatımdan vazgeçerdim. 2 hafta sonra ilanı aşk edicem
-
Birine bu kadar bağlanıp hayal kurmak iyi bir şey değil ailesiyle sorunlar yaşadığını söylüyorsun bu mevzuyu araştır kimden dolayı sorunlar yaşanıyor diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
babasından dolayı.
-
"samimiyiz ama şu anlık yüz vermiyor, ailesi ile sıkıntıları var."
arkana bakmadan kaç ve kızla sakın muhatap olma. yoksa başını duvarlara çok vurursun benden söylemesi. kız senin ilgini kullanıp sana yüz veriyormuş gibi yapacak. seni ümitlendirecek. dengesiz hareketleriyle seni çileden çıkaracak. sen onun hareketlerini yorumlamaya çalışıp karmaşa içinde boğulurken o başkasıyla ya da başkalarıyla gününü gün edecek.
zamanında bize böyle altın değerinde tavsiyeler veren olmadı o yüzden başımız çok ağrıdı. senin de başın ağrımasın uzak dur o kızdan hemen.
-
canı sağ olsun hocam. onunla muhatap olmak bile çok güzel bir duygu.
-
adamsın. harika yorum.
konu sahibi arkadaş manyak derecede cahil. İNANILMAZ!
-
neden hocam.
sevmek suç mu?
-
böyyük konuşup böyyük lokmalar yutmanı, 20 yaşında kanının böyne kaynamasına bağlıyom.. cicim aylarını hele bi geç, herkeşin maskesi ondan sonra düşecek ve hakikatler günyüzüne çıkmış olacak. bu sınavı geçebilirmisin muamma...
-
hocam ortada canım cicim ayı bile yok.
-
aşk evet çok güzel bir şey hatta en güzel şey ama bu dünyada ya yine aşık olup temelliden bi betaya dönüşürsün ya da aklını başına toplarsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alfa/omega'dan betaya dönüştüm bu kızı sevdikten sonra ama hiç umurumda değil. onun bir saç teline dünyayı yakarım.
-
Edilgen olan erkek kadin gozunde erkek degil oglandir. Kadin icin herseyi yapabilecek olan, ona sartsiz bagimlidir buda kadina itici gelir. Hayat sana saglam bir tokat vurmaya hazirlaniyor genc, ben sadece uyardim o tokadi yemeden kendine gelemezsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl tanıştınız kızın neyine aşık oldun ve fiziksel özellikleri nasıl kızın?
-
Kardesim bu kafa ile gidersen bir kadın hayatını mahveder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kaş ortası çıkmaması için ne yapılmalı
- excel yuvarlama kapatma
- iki isim koymak sünnet mi
- oses çiğ köfte aylık ciro
- cleocin t ne işe yarar
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X