Şimdi Ara

Güzel/Yakışıklı olmak önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel/Yakışıklı olmak önemli mi? Neden önemli olsun ki? Atıyorum Ukrayna’da çok güzel kızlar var. Ama tek yaptıkları tiksindikleri kıllı seks turisti erkekleri tatmin etmek. Yakışıklı olmak neden bu kadar önemli olsun ki? Diyelim şu an Türkiyedesiniz ve çok yakışıklısınız ne olacak? Çok yakışıklı erkek arayan çok güzel kızlarla sevgili olursunuz. Hayatı boyunca güzel oldugu icin kendini gelistirmesine ihtiyaç olmamış boş kızlarla aynı evde kalmanın yada el ele tutuşmanın, hatta seks yapmanın ne önemi var? Seks yaparken partnerinizin vücudunun bilmemneresi yada güzelligi falan onenli olmuyor denedim eminim. Güzel bir kızla olmanın en fazla diger erkeklere hava atmak olabilir. Diger erkeklere hava atmak da ne işe yarayacak? Güzel olmayan kızlarla rahatça gönül de eğlendirebilirsiniz. Sonuç yine hepsi hayatını sevgili bulmaya adamış boş insanlar.

Önceden yakışıklı olmayı kafaya takmıştım da şimdi anlamsız geliyor. Hatta bazı çok güzel kızlar için “güzellikle lanetlenmiş” diyorum güzel oldugu icin hayat boyu herkes ona tapmış hiçbir şey yapmasına gerek kalmamış elindeki hiçbir şeyin degerini bilmeyi ögrenmemis bundan sonra da ona güvenerek yaşayacak. Ama 40 yaşına gelip sarkınca ne olacak? Yerisini daha genci alacak.

Hayatta daha önemli şeyler var. Benim için zengin olmaktır senin için işinde en iyisi olmaktır kimi için yoktan birşey yaratmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kedi ciğer paradoksu geldi aklıma
  • Nefreti yaymak kolay, ya sevgiyi?
  • degil mi?

• Yakışıklı olursa güzel ve karakteri iyi kız bulma şansın olur. Tipsiz olursan sadece karakteri iyi kız bulma şansın olur güzel kız bulamazsın.

Ama senin gibi günde 30 bin tl kazanan birisi bunu dert etmemeli kendine para insanı yakışıklı zeki ve kültürlü gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Yakışıklı olursa güzel ve karakteri iyi kız bulma şansın olur. Tipsiz olursan sadece karakteri iyi kız bulma şansın olur güzel kız bulamazsın.

Ama senin gibi günde 30 bin tl kazanan birisi bunu dert etmemeli kendine para insanı yakışıklı zeki ve kültürlü gösterir.
    Karakteri iyi kız masalına inandım hem güzel hem karakteri iyi, asil vs. dedigim kızlar kendini öyle pazarlamayı öğrenmiş kızlar çıktı. Güzel kızlar çocukluk yaşlarından beri bu oyunun içindeler k*şar degil iyilik melegi, gülümseyen, kimseyle çok samimi olmayan bir karakter yaratıp sunmanın daha çok erkegi kendilerine aşık edecegini fark etmiş oluyolar o kadar bir daha karaktere kanmam.

• en basiti paran cebinde kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakisikliligi falan bosver paran varsa en kral adam sensin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini çok güzel avutmuşsun puhahaha

Herkes birbirini tipe göre yargılıyor , yakışıklı olan erkekler genel olarak sosyal konuda çok daha avantajlı.

Google'a Jeremy Meeks yaz oku aslanım , adam 1 fotoğraf ile ünlü oldu , hapisten çıktı şuan milyarder kadınla evli

Hepsi yakışıklı olduğu için , devam et sen kendini kandırmaya
  • Yakışıklı olmak. Güzel olmak. Bakımlı olmak. Bunlar önemli. Nereye gidersen git Ukrayna, Amerika, Avusturya. Tip önemli.

• erkekte para(güç) kızda guzellik önemlidir bu hiç değişmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Kendini çok güzel avutmuşsun puhahaha

Herkes birbirini tipe göre yargılıyor , yakışıklı olan erkekler genel olarak sosyal konuda çok daha avantajlı.

Google'a Jeremy Meeks yaz oku aslanım , adam 1 fotoğraf ile ünlü oldu , hapisten çıktı şuan milyarder kadınla evli

Hepsi yakışıklı olduğu için , devam et sen kendini kandırmaya
    Herifin efsane bir tipi var
  • değil.

edit: yok tan var etmek ALLAH a mahsustur. insanoğlu sadece dünya da var olanı kullanır hiç yoktan bir şey yaratamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepyusuf -- 28 Mayıs 2018; 9:22:27 >
  • Önemli ama zeka daha önemli bence zeki ve eğlenceli insanlara hep hayranlık duyarım

• hakkı bulut veya izmirli hiko gibi değilsen çok da önemli değil bana kalırsa

• guzeler ve yakisiklilar hayat 1-0 onde basliyor bu bir gercek

para felan diye yuklenmis millet, bunlar duruma, kisiye , ,,vs degisir

deli parasi olupda dandik kizlarai bile ayarlamayan arkadaslarimiz var :) her sey parayla cozulmuyor ama onemli etken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

hakkı bulut veya izmirli hiko gibi değilsen çok da önemli değil bana kalırsa

Hocam ben hakkı bulut’dan daha kötüyüm

• "Seks yaparken partnerinizin vücudunun bilmemneresi yada güzelligi falan onenli olmuyor denedim eminim"

Ok.

• Kendine bakarsan yakışıklılık çokda önemli değil. Fakat martı kaş olursan kıyafetlerin güzel olmaz ise (lüks değil sadece güzel giyinmek) kimse tabiki bakmaz. Dünyanın neresine gidersen git para avcısı kadın bulursun zimbabwe de dahi bulursun. Önemli olan kafana göre birini bulmak ortalama birisi çok rahat güzel ve sadakatli bir kız bulabilir. Fakat her güzel kız iyidir kötüdür yada her çirkin kız iyidir kötüdür diyemeyiz..

Neden kıllı erkekler ile yatarlar çünki para için.. paraları değersiz alım gücü zayıf oldugu için.. Ama evlenmek için avrupalı tercih ederler çünki fakirler malesef.

Hayatınızı neden ben yakışıklı değilim diye geçireceğinize hayatımı nasıl düzeltirim diye düşünün. Kızlar size statü sağlamaz kimse eşinizin ne kadar güzel oldugu ile ilgilenmez.

• Hocam ben hakkı bulut’dan kötüyüm napmam lazım hiç bi dişi beni sevmicek demi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.