Şimdi Ara

Beyler Balık Yedikten 1 Saat Sonra Süt içtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
69.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sey olur mu ? Baligin cinsi somondu, huylanmaya basladim .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balık Yedikten Sonra Süt İçmenin Etkileri ve Öneriler

Balık yüksek oranda protein içeren sağlıklı bir besindir. Süt ise kalsiyum ve diğer besinler açısından zengindir. Ancak bazı kişiler balık yedikten sonra süt içmenin sağlığa zararlı olabileceğine inanmaktadır.

Balık ve Süt Arasındaki Etkileşim

Balık ve süt, sindirim sisteminde farklı şekilde sindirilirler. Balık asidik bir ortamda sindirilirken, süt alkali bir ortamda sindirilir. Bu fark, balık yedikten sonra süt içildiğinde sindirim sorunlarına neden olabilir.

Örneğin, balık yedikten sonra süt içmek mide bulantısı, kusma, ishal veya şişkinlik gibi semptomlara yol açabilir. Bu semptomlar özellikle balık yedikten kısa bir süre sonra süt içildiğinde daha şiddetli olabilir.

Kaç Saat Beklenmeli?

Balık yedikten sonra süt içmek istiyorsanız, sindirim sisteminizin balığı tam olarak sindirmesi için en az 2-3 saat beklemeniz önerilir. Bu süre, balığın türüne ve miktarına göre değişebilir.

Örneğin, yağlı balıklar daha uzun süre sindirildiğinden, bunları yedikten sonra süt içmek için daha uzun süre beklemeniz gerekebilir.

Öneriler

Balık yedikten sonra süt içmek istiyorsanız, aşağıdaki önerilere uymanız faydalı olabilir:

• Balık yedikten en az 2-3 saat sonra süt için.
    • Balık yedikten kısa bir süre sonra sütlü tatlılar yemekten kaçının.
    • Süt yerine yoğurt gibi fermente süt ürünleri tüketmeyi deneyin.
    • Balık yedikten sonra süt içtikten sonra herhangi bir sindirim sorunu yaşarsanız, bir doktora başvurun.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı

• Balık yedikten sonra süt içtim ne yapmalıyım? Balık yedikten sonra süt içmek istiyorsanız, en az 2-3 saat beklemeniz önerilir.
    • Balıktan sonra süt içtim ne yapmalıyım? Balıktan sonra süt içtiyseniz, sindirim sorunları yaşayabilirsiniz. En az 2-3 saat beklemek faydalı olabilir.
    • Süt ve balık arası kaç saat olmalı? Balık yedikten sonra süt içmek için en az 2-3 saat beklenmelidir.
    • Balık yedikten kaç saat sonra sütlü tatlı yenir? Balık yedikten kısa bir süre sonra sütlü tatlılar yemekten kaçınılmalıdır.
    • Balık yedikten kaç saat sonra süt içilir? Balık yedikten sonra süt içmek için en az 2-3 saat beklenmelidir.
    • Balık yemeden önce süt içtim? Balık yemeden önce süt içmek, balık yedikten sonra süt içmekle aynı etkilere neden olabilir.
    • Balık yedikten sonra süt içilirse ne yapmalı? Balık yedikten sonra süt içtiyseniz, sindirim sorunları yaşayabilirsiniz. En az 2-3 saat beklemek faydalı olabilir. Semptomlar devam ederse bir doktora başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Balik ya da sut bozuk degilse hic bisi olmaz diye dusunuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde arkadaş ton balıklı ekmek yapmış kendine yanında ayran içiodu. Dedim napıon lan Karnım aç dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ursofalk

Balik ya da sut bozuk degilse hic bisi olmaz diye dusunuyorum :)

isin kötü yandi balik indirimdeydi son kullanma tarihi bu gündü , ondan feci süpheleniyorum su an
  • Ben balık yerken yanında peynir bile yiyorum iyi gidiyo. Özellikle mihaliç peyniri.
  • Yarın konuya mesaj yazarsan bişey olmamış demektir kokma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    bugün 4 öğün yedim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkım varsa helal olsun
  • Açıklama: Öğrenciler kahvaltıda balık yedikleri için, sütten zehirlenmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

quote:

isin kötü yandi balik indirimdeydi son kullanma tarihi bu gündü , ondan feci süpheleniyorum su an

Yarina saglam cikarsan haber ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir sey olur mu ? Baligin cinsi somondu, huylanmaya basladim .

takılma...
  • quote:

quote:

• Benim arkadaşımda balık yedikten 1 saat sonra süt içti aradan 2-3 gün geçti öldü
  • Ben balıkla birlikte ayran içmeyi çok severim süper gider. Hiç birşey de olmadı şimdiye kadar.
  • balık bayatsa öldün git mezarını kaz
  • Şimdi konu hortlatmak değil de yine herkesin başına gelebilir diye yazma ihtiyacı hissettim.
    Normalde balıkta yüksek miktarda protein bulunur.Sütte de aynı şekilde.Balık ölünce o proteinler bakteri oluşturmaya başlar.Ve bu süre ne kadar uzarsa balıkta da bakteri o kadar çok olur.Yani bayat balıktan sonra ve ya beraber süt içilirse bu sefer sütteki proteinler de balıktaki bakterilerle yer değişir ve onları da bakterilere dönüştürürler ve sonucunda zehirlenme meydana gelir.Kendi tutmadığınız balık dışında balıktan en az 8 saat geçmeden süt ve ya süt ürünleri tüketmeyin
  • bende bir kere balıktan sonra süt içmiştim 2 saat baş ağrısı oldu okadar
    balık konserverdeydi
  • öyle bişey yok
  • ton balığından snra 2 bardak nesquik li süt içtim. Sadece karın ağrısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma be... Kaç yaşındaydın?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.