Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler neredeyse kesintisiz 1.5 aydır her sabah 3 yumurta yiyorum. genelde omlet oluyor bazen haşlama oluyor. sizce yan etkisi olur mu? ailem yakında yumurtlayacaksın diye dalga geçiyor.

• Bişey olmaz korkma ben her sabah 4 tane yiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razogen

Bişey olmaz korkma ben her sabah 4 tane yiyorum

siz de mi spor yapıyorsunuz hocam? zaten ben de sağlam vücutculara bakarak sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. adamlar günde 6-7 tane yiyor
  • Canan Karatay mideniz kaldırılırsa 10 tane yiyebilirsiniz dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Orijinalden alıntı: Razogen

Bişey olmaz korkma ben her sabah 4 tane yiyorum

siz de mi spor yapıyorsunuz hocam? zaten ben de sağlam vücutculara bakarak sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. adamlar günde 6-7 tane yiyor

Aynen hocam bende yapıyorum dediğin gibi adamlar 10 yumurtaya kadar yiyorlar bizim yediğimiz 3-4 yumurtadan bişey olmaz.

• ben de atıyorum 2-3 tane

• 1 tane yumurtayı zor yiyorum, midem almıyor, dayanamıyorum nasıl yiyorsunuz o kadarını ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 1 tanesini zor yiyorum o da her gün değil

• Her sabah 8 yumurta yiyorum hiçbir sıkıntı olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

1 tane yumurtayı zor yiyorum, midem almıyor, dayanamıyorum nasıl yiyorsunuz o kadarını ?

o kadar ağırlığın altına girince seve seve yiyorsun. yaptığın antrenmanın boşa gitmesini istemezsin değil mi.
  • Her sabah 3 haslama oglende iki kucuk but tavuk ye duzenli olarak. Bir hafta sonra yere daha saglam bastigini hissediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de her sabah 2 tane haşlama yiyorum, omlet yapıyorsanız tereyağı veya zeytin yağı ile yapıp yerseniz daha sağlıklı olur. En sağlıklısı da doğal köy yumurtası.
  • Ben bir tane bile yiyemiyorum midem almıyor yumurtayı

• Yiyemiyom yumurta la

• Bende 3.5 ay fitness yapmıştım fitnessi bıraktım ama yumurtayı bırakamadım.Verdiği proteine bakılırsa insana tadı cok guzel geliyor.Günde 3-4 bazen 5 tane yiyorum 1.65 52 kg olmama rağmen :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osurunca nasıl bi koku geliyor
  • Senelerdir yiyorum, ve cok yiyorum. Bazi gunler 6 7 yediğim oluyor hic bisey olmadi. Yumulun bisi olmaz

• nerdeyse 3 senedir her sabah 1 tane yumurta yiyorum. bayağı tok tutuyor. yumurtanın üstüne su bile içebiliyorum midemi bulandırmıyor artık

not: body ci değilim.
  • Her gün kahvaltıda 5 (2 si tam 3 ünün akı olacak sekilde) yatarken bi 3 tane daha yiyorum. Zeytinyağı ile tavada yiyorum.

• Her gün ben de 3 tane omlet götürüyorum ama sizden farklı olarak hiç spor yapmıyorum TÜM gün evdeyim bu yüzden bir sorun olur mu peki proteini enerji yoluyla harcamamak?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.