Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazın 3 yumurta
  • her sabah 2 adet 4.5 dakika haşlanmış yarı katı şekilde yiyorum çok lezzetli, üstüne birazda karabiber not: a101 in yumurtaları harika, sirkülasyon hızlı olduğu için her zaman taze oluyor
  • Gün aşırı 3 haşlanmış yumurta yerim hiç şaşmaz. Bişe olmaz göm gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce yedim 4 tane :/ bir kaseye kırıp karıştırıyorum içerisine yulaf ezmesini istif edip zeytinyağlı tavaya döküyorum kokusu ve tadı ağır olduğu için içerisine domates doğrayıp peynir atıyor lavaş şeklinde tüketiyorum. Bazen bunaldığım oluyor öğle yemeğinde tavuk kalmamış tavuk almaya gidicem..

Tavsiye daha vereyim iyice midesiz olun sizde tavuklu bulgur pilavına az salata turşusu rendeleyip içerisine 80gramda ton balığı atın. Tam protein kaynağı oluyor ancak ilk başlarda mide o kokuyu bir türlü hazmedemiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de her sabah atıyorum 23-24 tane
  • Yere düşen dememişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 8 Nisan 2017; 13:8:29 >
  • Hergün 12 tane yiyorum.

Ama 2 bütün 10 beyazı olarak.

• Albinoluzenci A kullanıcısına yanıt
    Aradığım yorum işte bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi

Hergün 12 tane yiyorum.

hocam rich piana hayvanı bile o kadar yemiyordur. bizi mi kekliyorsun yoksa 50 cm kolun filan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Hergün 12 tane yiyorum.

hocam rich piana hayvanı bile o kadar yemiyordur. bizi mi kekliyorsun yoksa 50 cm kolun filan mı var?

Güreşçiyim

• Motivasyon kırıcı insanlardan nefret ediyorum. Ne güzel bir şey yapıyorsun ailen hemen dalga geçmiş yazık gerçekten. 3 Yumurta bende yerim her zaman acayip tok tutuyor demek ki içinde ne varsa vücuda faydası var. Ama direk haşlanmış olarak ye daha iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Hergün 12 tane yiyorum.

Güreşçiyim

kilo kaç hocam
  • 2 adet haşlanmış 4-5 sıvı halde sabahları alıyorum. Sporcu için yumurta ucuz proteindir ve çeşitli mineralleri barındırdığından vazgeçilmez.Başka supplementler kullandığımdan da kaynaklı biraz gaz yapıyor ama olsun :) Evde lakabımız komtan logar :D

• netstat kullanıcısına yanıt
    96

• Hay maşallah arkadaşlar, Haftada 1 yumurta belki yiyen biri olarak bütün stokları siz tüketiyormuşsunuz ya

• Kolesterol + damar tıkanıklığı ile bypass ameliyatına girersin 5-10 yıl sonra. Bir yumurtanın sarısı insanın günlük kolesterol ihtiyacını karşılar. 3 sarı + gün içerisinde tükettiğin diğer besinlerden gelen kolesterol ilerleyen yaşlarda ölümcüldür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önceye kadar sabah 7 de 3 yumurtalı omlet yiyordum. Sonra sabah 9 da kahvaltı yapıyordum. Öğlen 12 de öyle yemeği yiyordum öğlen 3 de 2 yumurtalı omlet yiyordum. Sonra 4 gibi spor yapıp spordan sonra saat 6 gibi 3 yumurta daha yiyordum.

En son akşam 9-9:30 gibi akşam yemeği yiyordum. 1 sene böyle devam etti ve zarını görmedim.

Yani hergün fix 8 yumurta yiyordum.

• o kadar yumurtaya para yetmez, en iyisi tavuk alın

• Haşlama olarak mı direk sıvı şekilde mi tüketiyorsunuz ?

• Günde 3 yumurta çok değil hele spor yapiyosun az bile en fazla alerji olursun bisi olmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.