Honda kivis fb7 alınır mı
tavsiye eden kullanan arkadaslar var mı oneriyor musunuz
DSG Sport Mode Hakkında
Merhaba, DSG kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Trafikteyken sport mode kullanımında çeyrek veya yarım gazda hangi vites aralığında 2. vitese geçiyor? Şanzımanı korumak için manuele çekmek yerine yoğun trafikte sport mode da kullanmak bana daha mantıklı geliyor. Bilen tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olmasını rica ederim.
Garip bir ısınma
2 yıl sonra laptopta işlemci ve ekran kartındaki termal macunu yenisiyle değiştirdim. Xigmatek pti 3606 kullandım. Macun değişiminden önce işlemci sıcaklığı yük altında 91 dereceleri görüyordu. Ekran kartı ise 85 civarındaydı. Bu durum yüzünden yük altında işlemci throttling oluyordu.
Termal macun değişiminden sonra garip bir durum var. İşlemci çekirdeklerinden biri çok ısınıyor ve throttling sorunu devam ediyor. Üstelik işlemci genel olarak öncekine göre daha çok ısınıyor, pik seviyeye çabuk ulaşarak 99 dereceyi gördüm. Ancak ekran kartında durum çok farklı çünkü sıcaklığı 70-75 dereceye kadar düşürdü. Soğutucu stand kullanıyorum. Laptop fanları turbo mod dahil olmak üzere çalışıyor.
Bu sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulamıyorum. Virüs taraması da yaptım. Macunda sorun olsa ekran kartını da etkilerdi. Acaba işlemci de bir sorun mu var ya da başka bir marka macun alıp tekrar mı temizlik yapmak gerekir?
CPU-Z ile stres testi yaptım. İşlemci Intel 11300H
Boştaki sıcaklıklar 33 derece. Çok garip.
iş için düşündüğüm bir araç var çok uzun yol yapan biri değilim
clio 1.2 75 beygir 2004 hatchback model araç alınır mı arkadaşlar? Hafif rampalı yollarda üzer mi
araç 200.000 km de benzinli
aracın hem yaşı hem de motorundan dolayı ilerki yıllarda satışının zor olacağı kafamı kurcaladı
Bina dışına yapılan yalıtımlar
Bina dışına yapılan yalıtımlar kolon ve duvarlarda meydana gelen hasarları gizleyebilir. Bunun için evinizin içindeki duvarları ve binanın bodrum katındaki kolonları kontrol etmenizde fayda var.
Ev içinde meydana gelen titremeler, sallantıları sakın göz ardı etmeyin. Mutlaka incelenmesi gerekir.
Özellikle Tüm Türkiye’deki binaların bilir kişilerce incelenip hasar taraması yapılması gerekiyor. Konunun daha çabuk ilgili yerlere ulaşması için desfek verelim lütfen.
Gelmiş geçmiş en iyi kadrolar
cdpusersvc neyin nesi?
Bilgisayarı her açtığımda görev yöneticisinde baktığımda cdpusersvc adı altında inanılmaz bir ram, disk ve ağ kullanımı görmekteyim.
Regeditten ve servislerden devredışı bırakmama rağmen bu garip şey sürekli çalışıyor. İşlemi sonlandırdığımda birşey olmuyor. İnternetten araştırdım ancak işe yarar bilgi bulamadım.
Ses kartı gerekli mi?
5.1 USB harici ses kartı satın alacağım ancak bu harici ses kartını 2.1 logitech sistem için kullanabilir miyim? Uyum sorunu yaşar mıyım?
Ses ayarı nasıl yapılır?
Ses sisteminin sesini sonuna kadar açıp yazılım üzerinden mi kontrol edilmeli yoksa bir önemi yok mu?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.107
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 124.973 (Bu ay: 1.229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.881 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic