Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yumurta gayet normal hiç bir şey olmaz özellikle spor yapana 5ten sonrası sıkıntı o da sarısı olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yaptığım dönemlerde günde 8-14 arası yerdim sarısı 4 ü gemezdi ancak son araştırmalarda sarisininda yenmesi gerektiği söyleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 8 Nisan 2017; 17:47:2 >
  • Hahahahah her sabah 3-5-6 yiyorum diyenler hava atıyorlar...

Salonda gelip "O hareketi yalnış yapıyorsun yalnız hocam o öyle değil" diyenleri görür gibi oldum nedendir bilinmez...

15 tane yiyorum ben, 3 ünün satısını yiyorum sarılar kayısı olacak yoksa ne kadar alışık olsakta miğdemiz bulanıyor tabii... 1tl süt içiyorum yanında birde yulaf. Öğlen 300 gr tavuk göğsü haşlama akşama da hafif takılıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Hahahahah her sabah 3-5-6 yiyorum diyenler hava atıyorlar...

Salonda gelip "O hareketi yalnış yapıyorsun yalnız hocam o öyle değil" diyenleri görür gibi oldum nedendir bilinmez...

15 tane yiyorum ben, 3 ünün satısını yiyorum sarılar kayısı olacak yoksa ne kadar alışık olsakta miğdemiz bulanıyor tabii... 1tl süt içiyorum yanında birde yulaf. Öğlen 300 gr tavuk göğsü haşlama akşama da hafif takılıyorum..

kim hava atıyor anlamadım. ama sen günde 15 tane yediğine göre ifbb pro sınıfında vücuda filan sahipsin galiba. kilo-boy-yağ oranını merak ettim bak şimdi.
  • bende alerji yapıyo eğer bi kaç üst üste yersem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kahvaltıda 4-5 adet yiyorum . (3ü sarisiz)
    Kahvaltıdan sonraki ara öğünümde 4 adet çiğ olarak içiyorum.

Antrenman olan günlerde 7-9 olmayan günlerde 5-6 minimum günlük alt sınırım.

İğrenilcek bişey yok gayet sağlıklı

Sonradan gelen edit: okudum da şöyle bi sanırım kimse sevmiyor çok şaşırdım, bi gün omlet bir gün haşlama şeklinde yiyorum. Omlet olunca kıyma ve pulbiber ile harika gidiyor. Haşlamayı ekmeksiz yiyorum hızlı bitiyor büyük kaşık kullanın.

İçme olayını da 250ml süte 3-4 tane kırıp kakaolu nesquik veya whey ekleyip blenderda 1 dakika çekiyorum. Tadı fark edilmiyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 8 Nisan 2017; 18:12:31 >
  • Beyazını yiyenler kalan sarıları ne yapıyorsunuz

• Müsabaka öncesi hazırlıkta günde 30 tane yiyeni biliyorum, 3 taneden bir şey olmaz

• 53 haftadır fitness yapıyorum ama yumurta yiyemiyorum midem almıyor muzla denedim krep şeklinde de muzda şeker var onu çıkarınca yumurta tadı geliyor malesef haşlamayı asla yiyemiyorum

• Her sabah en az 3 yumurta yiyorum bende bazen haslama bazen yagda

Ogrenci hayati ve spor sebebiyle

Doktor degilim ama bence bir zarari yok

Asil yemeyince vucut harap oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Hahahahah her sabah 3-5-6 yiyorum diyenler hava atıyorlar...

kim hava atıyor anlamadım. ama sen günde 15 tane yediğine göre ifbb pro sınıfında vücuda filan sahipsin galiba. kilo-boy-yağ oranını merak ettim bak şimdi.

Nasıl da üzerine alınmış

• Terrible Certainty kullanıcısına yanıt

• Protein diyeti için birebirdir.Yanında yulaf kepegi ve beyaz beynir olmalı

• Survivor hasan gunde 30 tane yiyormus

• benim gün içerisindeki limitim 8. Deneme yanılmayla buldum :) Bi keresinde 10 tane birden kırdım ama fazla geldi bitiremedim. Fakat 7-8 tane çok rahat yiyebiliyorum, sıkıntı olmuyor. Ayrıca ben sade de yemiyorum, sucuğu domatesi biberi lor peyniri vs. ile birlikte.
  • 3 az bile spordan dolayı protein için yiyorsan yağda değil haşlama ye ama en fazla 5-10 dk kaynasın

• clopin C kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama siz kimsiniz Kadın yıllarını bu işe vermiş yazılar yazmış çizmiş.İsterse o kadının ağzından çıkan her kelime yanlış olsun yine dikkate almaya değer.Ki kadın çoğu zaman doğru söylüyor.Her şeyin açıklamasını yapmaya çalışıyor.

Tekrar diyorum.Kusura bakmayın ben sizi ciddiye almamayı tercih ediyorum

• Hoş geldiniz arkadaşlar rafadan yumurta yerdim her sabah 2 veya 3 tane.

Alerji yoksa yumurta iyidir afiyet olsun

• Aktif spor yapmıyorum son bir aydır sabahları poğaça börek yemek yerine haftada 5 gün kaynamış 3 yumurta yiyorum. . Diğer 2 günde çorba yada meyveli yoğurt .. ..Ekmek olayını mümkün olduğunca azalttım faydasını gördüm daha az ve geç acıkıyorum 1 ayda 3 kilo verdim...

• 8 yıldır sabahları 3-4 yumurta yıyorum bır sorun olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.